Şimdi Ara

Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü. (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
23
Favori
249.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Yeni bir sürücü mü çıktı arkadaşlar?

Evet, WHQL sertifikalı 295.73 nolu sürüm yayınlandı.

Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit:

http://uk.download.nvidia.com/Windows/295.73/295.73-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

Windows 7 32-bit, Windows Vista 32-bit:

http://uk.download.nvidia.com/Windows/295.73/295.73-notebook-win7-winvista-32bit-international-whql.exe

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Yeni bir sürücü mü çıktı arkadaşlar?

Evet, WHQL sertifikalı 295.73 nolu sürüm yayınlandı.

Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit:

http://uk.download.nvidia.com/Windows/295.73/295.73-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

Windows 7 32-bit, Windows Vista 32-bit:

http://uk.download.nvidia.com/Windows/295.73/295.73-notebook-win7-winvista-32bit-international-whql.exe

Mavi ekran hatası verdi. Bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama sinirimi bozdu.

Her denemenizde mavi ekran hatası alıyor musunuz yoksa sadece 1 kez mi oldu? Güncel değilse eğer Intel grafik sürücüsünü de güncelleyin, eğer mavi ekran hatası almaya devam ederseniz nVidia'nın önceki sürücüsüne geri dönersiniz.

Intel Graphics Media Accelerator Driver 64-bit (15.22.50.64.2509)

http://downloadmirror.intel.com/20391/a08/Win7Vista_64_152250.exe

Intel Graphics Media Accelerator Driver 32-bit (15.22.50.2509)

http://downloadmirror.intel.com/20389/a08/Win7Vista_152250.exe

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Her denemenizde mavi ekran hatası alıyor musunuz yoksa sadece 1 kez mi oldu? Güncel değilse eğer Intel grafik sürücüsünü de güncelleyin, eğer mavi ekran hatası almaya devam ederseniz nVidia'nın önceki sürücüsüne geri dönersiniz.

Intel Graphics Media Accelerator Driver 64-bit (15.22.50.64.2509)

http://downloadmirror.intel.com/20391/a08/Win7Vista_64_152250.exe

Intel Graphics Media Accelerator Driver 32-bit (15.22.50.2509)

http://downloadmirror.intel.com/20389/a08/Win7Vista_152250.exe

İlk defa böyle bir hata verdi bu bilgisayar. İkinci kez girdiğimde sorun yoktu. Zaten devam ederse mecbur dönücem. Intel ekran kartım güncel.

saatin yanındaki ayar kısmına gelince GPU kullanan program yok diyor. oysaki ben programlar kısmına pes2012 ve pes2012 setting ekliyorum.

oyunu oynayan birisi nidia denetim masasının ekran görüntülerini koyabilirmi.
  • Selam arkadaşlar. Bende de ASUS K53SV-SX581D marka dizüstü bilgisayar var. GT 540M ekran kartlı. Benim şöyle bir sorunum var; Nvidia Control Panel'de Display diye bir seçenek yok sol taraftaki menüde. Bu yüzden bazı oyunlarda (Need for Speed Underground 2, C&C Generals) ekran ölçeklendirmesi yapmıyor, yani tam ekran oynayamıyorum. Ekran kartı driver'ım güncel. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız minnettar kalırım :)
    CASPER NİRVANA laptopUMDA OYUNLARDAN NEDEN TAM VERİM ALAMIYORUM ANLAYAMADIM
    SİSTEMİM.
    CORE DUO 2.2GHZ İ7
    8GB DDR3 RAM
    2GB(1GB AYRILMIŞ) GEFORCE 540M OPTİMUS EKRAN KARTI
    640GB HARDDİSK

MESELA FİFA 12 DE BİR SÜRE SONRA KASMALAR BAŞLIYOR.YADA ARKHAM CİTY DE YÜKSEKTE OYNUYAMIYORUM GİBİ SORUNLAR var
    BU NORMAL MİDİR SİSTEME GÖRE YOKSA Bİ SORUN MU VAR ANALAYAMADIM.
    PC SICAKLIGI OYUNA GİRDİĞİM ZAMAN 90 C YE kadar YÜKSELİYOR.ONDAN MI OLUYOR ACABA?
    OVERLOCK MU YAPMALIYIM ?
    BİR ARKADASIM BİOS GÜNCELLEMESİ TAVSİYE ETTİ.
    SİZ NE DERSİNİZ NE YAPMAYILIM yada BUMUDUR KABUL MU ETMELİYİM?
    TEŞEKKURKER ŞİMDİDEN
  • Kardeşim ztn bu kart batman arkham city'i en yüksek düzeyde oynatmaz ekran kartın 90C olmuş bence iyi ben 96C oynuyorum oyunları ama performans dususu olmuyor yanı 90C düşceni sanmıyorum bide oyunları hangi ayarlarda ve hangı oyunlarda sorun yaşadığını detaylı anlatsan biraz, fifa 12 için karta overclock yapmana gerek yok ztn en yuksek düzeyde overclock'suz oynayabilirsin.

Orijinalden alıntı: alperkrdg

ARKADAŞLAR EĞER YANLIŞ YERE AÇTIYSAM SİLEBİLİRSİNİZ YENİYİM FORUMDA KUSURA BAKMAYIN.
    SİSTEMİM.
    CORE DUO 2.2GHZ İ7
    8GB DDR3 RAM
    640GB HARDDİSK

MESELA FİFA 12 DE BİR SÜRE SONRA KASMALAR BAŞLIYOR.YADA ARKHAM CİTY DE YÜKSEKTE OYNUYAMIYORUM GİBİ SORUNLAR var
    PC SICAKLIGI OYUNA GİRDİĞİM ZAMAN 90 C YE kadar YÜKSELİYOR.ONDAN MI OLUYOR ACABA?
    OVERLOCK MU YAPMALIYIM ?
    TEŞEKKURKER ŞİMDİDEN

Bende de Casper var malesef... Malesef diyorum çünkü Casper marka bir pc'in varsa soba niyetine evini bile ısıtabilirsin Galiba teknolojisinde bir problem var.

Forumda bir kaç kişi aldığına pişman olmuş, ısısının 110c çıktığını falan yazmışlar. Maaşallah benimkide oyun oynarken 90-95c geziyor. Ve bir süre sonra inanılmaz derecede kasmaya başlıyor. Geçenlerde belki işe yarar diyerek altına ezikler ve zedelenmeler için kullanılan buz bloklarından koydum altına 1c bile değişmedi

Soğutucular var piyasada onlardan kullanmayı dene ben en kısa zamanda bir tane almayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: cortex47

Selam arkadaşlar. Bende de ASUS K53SV-SX581D marka dizüstü bilgisayar var. GT 540M ekran kartlı. Benim şöyle bir sorunum var; Nvidia Control Panel'de Display diye bir seçenek yok sol taraftaki menüde. Bu yüzden bazı oyunlarda (Need for Speed Underground 2, C&C Generals) ekran ölçeklendirmesi yapmıyor, yani tam ekran oynayamıyorum. Ekran kartı driver'ım güncel. Ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız minnettar kalırım :)

http://forum.donanimhaber.com/m_55327611/mpage_1/key_/tm.htm

ilk mesajın en altına bak orda cevapladım sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taiphun

quote:

Orijinalden alıntı: alperkrdg

ARKADAŞLAR EĞER YANLIŞ YERE AÇTIYSAM SİLEBİLİRSİNİZ YENİYİM FORUMDA KUSURA BAKMAYIN.
    SİSTEMİM.
    CORE DUO 2.2GHZ İ7
    8GB DDR3 RAM
    640GB HARDDİSK

OVERLOCK MU YAPMALIYIM ?
    TEŞEKKURKER ŞİMDİDEN

Bende de Casper var malesef... Malesef diyorum çünkü Casper marka bir pc'in varsa soba niyetine evini bile ısıtabilirsin Galiba teknolojisinde bir problem var.

Forumda bir kaç kişi aldığına pişman olmuş, ısısının 110c çıktığını falan yazmışlar. Maaşallah benimkide oyun oynarken 90-95c geziyor. Ve bir süre sonra inanılmaz derecede kasmaya başlıyor. Geçenlerde belki işe yarar diyerek altına ezikler ve zedelenmeler için kullanılan buz bloklarından koydum altına 1c bile değişmedi

Soğutucular var piyasada onlardan kullanmayı dene ben en kısa zamanda bir tane almayı düşünüyorum.

sorma hocam çok büyük hata yaptım o konuda.dünyanın parasını verdik tam performans alamıyoruz baksana.bi arkadasım kullanıyodu ozelliklerı benımkının yarısıydı sorunsu kullandı bir sene boyunca ona kandım biraz.casper almak gerçekten kumar gibiymiş ya iyi çıkıyo ya kotu ortas yok .neyse yapıcak bişey yok artık:)
    nvdia denetim masası veya bios ayarlarıyla ince ayar yapsam az da olsa deişir mi acaba?

Orijinalden alıntı: hamucera

benim PES 2012 sorunum çözülmedi çözülmüyor, nefret ettim ya,

saatin yanındaki ayar kısmına gelince GPU kullanan program yok diyor. oysaki ben programlar kısmına pes2012 ve pes2012 setting ekliyorum.

oyunu oynayan birisi nidia denetim masasının ekran görüntülerini koyabilirmi.

bilgisayarında combofix çalıştırdıysan eğer optimus teknolojisi çalışmaz ekran kartı arası geçiş yapamassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: progamer06

Kardeşim ztn bu kart batman arkham city'i en yüksek düzeyde oynatmaz ekran kartın 90C olmuş bence iyi ben 96C oynuyorum oyunları ama performans dususu olmuyor yanı 90C düşceni sanmıyorum bide oyunları hangi ayarlarda ve hangı oyunlarda sorun yaşadığını detaylı anlatsan biraz, fifa 12 için karta overclock yapmana gerek yok ztn en yuksek düzeyde overclock'suz oynayabilirsin.

arkham citiyi mediumda bitirdim la noire i yuksekte bitirdim.ama skyrim ve fifa 12 de sorun yasıyorum.bir süre sonra kasmayaa baslıyor nedense.bios ayarı yada nvdia denetim masasında ince ayarla azda olsa cozulur mu acaba sorun az da olsa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarhead -- 22 Şubat 2012; 22:34:01 >
  • alperkrdg; batman arkham city'i kimse en yüksek ayarda oynayamıyor(hele ki directx 11 ile girdiysen) bilgisayarının ısı derecesi oyunlarda kasma yaratıcak kadar fazla değil bu laptop casper olsa bile. fifa 12 ye gelince o oyunda genel bir sorun var ben araştırdım takılmalar kesinlikle bizim ekran kartımızdan kaynaklanmıyor. texture settings'i high değilde medium yaparsan biraz daha düzeliyor. farkettiysen EA sport settings ayarlarında ATI kartla için bir seçenek koymuş en alta fakat nvidia için bir seçenek yok. ben Asus k53sv kullanıyorum fifa 12 de derece 60 larda olmasına rağmen bazen takılmalar oluyor kafana takmana gerek yok sil fifa 11 yükle:)

edit: kontrol panelinden yaptıgın ayarların pek bir etki edeceğini zannetmiyorum. skyrim için çıkan bütün update ve patchleri yüklersen sorun kalmayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_55327611/mpage_1/key_/tm.htm ilk mesajdaki 3. başlığa bakabilirsin oyunlarda takılmalar adındaki. ordaki power cfg olayını yapıp tekrar dene skyrim'i bakalım takılma olacak mı? ayrıca bir arkadaş bizim k53sv biosları için işlemcinin kendini 800 mhz düşürme olayını iptal etti çok güzel oldu. ani fps düşüşleri işlemcinin bu özelliğinden kaynaklanıyor çünkü. kendi modelin için bunu yapabilecek birini bulursan rahat edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 22 Şubat 2012; 22:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzpmaza

alperkrdg; batman arkham city'i kimse en yüksek ayarda oynayamıyor(hele ki directx 11 ile girdiysen) bilgisayarının ısı derecesi oyunlarda kasma yaratıcak kadar fazla değil bu laptop casper olsa bile. fifa 12 ye gelince o oyunda genel bir sorun var ben araştırdım takılmalar kesinlikle bizim ekran kartımızdan kaynaklanmıyor. texture settings'i high değilde medium yaparsan biraz daha düzeliyor. farkettiysen EA sport settings ayarlarında ATI kartla için bir seçenek koymuş en alta fakat nvidia için bir seçenek yok. ben Asus k53sv kullanıyorum fifa 12 de derece 60 larda olmasına rağmen bazen takılmalar oluyor kafana takmana gerek yok sil fifa 11 yükle:)

edit: kontrol panelinden yaptıgın ayarların pek bir etki edeceğini zannetmiyorum. skyrim için çıkan bütün update ve patchleri yüklersen sorun kalmayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_55327611/mpage_1/key_/tm.htm ilk mesajdaki 3. başlığa bakabilirsin oyunlarda takılmalar adındaki. ordaki power cfg olayını yapıp tekrar dene skyrim'i bakalım takılma olacak mı? ayrıca bir arkadaş bizim k53sv biosları için işlemcinin kendini 800 mhz düşürme olayını iptal etti çok güzel oldu. ani fps düşüşleri işlemcinin bu özelliğinden kaynaklanıyor çünkü. kendi modelin için bunu yapabilecek birini bulursan rahat edersin.

tamam hocam power olayını denicem.teşekkür ederim.
    Asus ROG Phone 5
  • 1 haftaya bizde gt 540m ekran kartlı msi laptop alıcaz inş pes 2012de sizlerin yaşadığı sorunları yaşamayız :(
    http://3dmark.com/3dm06/16487339

Orijinalden alıntı: livedinho

1 haftaya bizde gt 540m ekran kartlı msi laptop alıcaz inş pes 2012de sizlerin yaşadığı sorunları yaşamayız :(

Alma pişman olursun. Açıkcası ben pişmanım. Gidip 6770'li bir hplere bak. İndirimleri bekle.

Orijinalden alıntı: çhela

quote:

Orijinalden alıntı: çhela

Fifa 2012'yi full hd deneyen oldumu performansı nasıl acaba ?

Deneyen yok mu?

Ben full hd televizyona bağlayıp full hd 1 maç yaptım herhangi bir aksaklık falan yok. Gayet akıcı ve mükemmel görüntü.

Yalnız saatlerce oynamadım uzun süreli full hd oynamada ısınma sorunu olabilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.