Şimdi Ara

Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü. (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.907
Cevap
23
Favori
249.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar exper nr61h kullanıcısıyım yaklaşık 2 saatten fazla battlefield 3 oynayınca gt540m ekran kartı en fazla 96 dereceyi gördü işlemci ise max 95 dereceyi gördü sizce bu normalmi yoksa servise götürmelimiyim. Ama şöylede bişey var oyuna girer girmez 5dk oynayınca ekran kartı direk 96yı vurdu ardından 2 saat oyuna devam ettim ama genede 96'yı geçmede işlemcide aynı şekilde bf3 giriyorum direk 95-96 derece oluyor fakat 2 saat oynuyorum ama gene 95-96 dereceyi geçmiyor cevap yazarsanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: progamer06

Arkadaşlar exper nr61h kullanıcısıyım yaklaşık 2 saatten fazla battlefield 3 oynayınca gt540m ekran kartı en fazla 96 dereceyi gördü işlemci ise max 95 dereceyi gördü sizce bu normalmi yoksa servise götürmelimiyim. Ama şöylede bişey var oyuna girer girmez 5dk oynayınca ekran kartı direk 96yı vurdu ardından 2 saat oyuna devam ettim ama genede 96'yı geçmede işlemcide aynı şekilde bf3 giriyorum direk 95-96 derece oluyor fakat 2 saat oynuyorum ama gene 95-96 dereceyi geçmiyor cevap yazarsanız sevinirim.

Girer girmez 90lara vurması normal değil arkadaşım. Exper makine olduğundan ama normal karşılıyorum durumu, tabii çok toz birikmediyse içinde veya fanda sorun yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W -- 14 Şubat 2012; 1:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: progamer06

Arkadaşlar exper nr61h kullanıcısıyım yaklaşık 2 saatten fazla battlefield 3 oynayınca gt540m ekran kartı en fazla 96 dereceyi gördü işlemci ise max 95 dereceyi gördü sizce bu normalmi yoksa servise götürmelimiyim. Ama şöylede bişey var oyuna girer girmez 5dk oynayınca ekran kartı direk 96yı vurdu ardından 2 saat oyuna devam ettim ama genede 96'yı geçmede işlemcide aynı şekilde bf3 giriyorum direk 95-96 derece oluyor fakat 2 saat oynuyorum ama gene 95-96 dereceyi geçmiyor cevap yazarsanız sevinirim.

normal arkadaşım reset atmıyorsa performans düşüşü yoksa sorun yok.
  • arkadaşlar ben 2 hafta önce acer 5755g adlı bir laptop aldım özellikleri 8gb ram gt540m 2gb up to 4gb i7 2670 qm 2,2 up to 3,1 ghz fakat battlefield 3 te sorunum var black opstahighda 40 fps olan ekran kartı battlefield 3 te lowda 25-35 fps civarı oyundan mı kaynaklı bir ayar mı yapmalıyım veya nvidia control panelinden performans mı kalitemi seçeyim veya en yüksek perfromansı yakalamam için nvidia kontrol ayarlarından neleri nasıl yapmalıyım lütfen yardımcı olun laptopu yeni aldım ama ekran kartınıda çok beğenmiştim neden böyle anlamadım bu arada gt540m i seçiyorum panelden intel hd kart değil teşekkürler
  • arkadaslar bnde gt 540 kullanıyorum bnm nvıdıa ayarlarna girince yüksek perfornmansı seçemyorum otomatk seçimde kalmış pes 2012 için sanrm yüksek perfornmans yapmak gerekiyorms lütfen yardımcı olun:///

Ben böyle bir hata alıyorum yardım eder misiniz nasıl düzeltecegim driver güncelledim ama yine hallolmadı..

Orijinalden alıntı: treks

arkadaslar bnde gt 540 kullanıyorum bnm nvıdıa ayarlarna girince yüksek perfornmansı seçemyorum otomatk seçimde kalmış pes 2012 için sanrm yüksek perfornmans yapmak gerekiyorms lütfen yardımcı olun:///

Cihazınızın modeli nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22
    Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed
    PlayStation 5 Pro || LG OLED evo C3 48" || ROG Cetra True Wireless SpeedNova
    Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: treks

arkadaslar bnde gt 540 kullanıyorum bnm nvıdıa ayarlarna girince yüksek perfornmansı seçemyorum otomatk seçimde kalmış pes 2012 için sanrm yüksek perfornmans yapmak gerekiyorms lütfen yardımcı olun:///

Cihazınızın modeli nedir?

Kardeş ilk olarak benim sorunum işlemci hızını denetleden yani windowsun puanlamasındaki gözüken veriler yani grafik bölümüne intel hd graphics gözüküyor ve ona 5,4 puan veriyor ben bunu gt540m olarak nasıl ayarların ( oyun olarak oyunları açarken yüksek performanslı nvidia işlemcisi diyorum ama acaba orda intel yazmasından dolay gt540mi kullanmıyor mu mesela fps düşüktü bi oyunda dengeli moddan yüksek performans moduna geçtim biraz düzeldi mutlaka bununda bir ayarı vardır benim pc özellikleri ( i7 2670QM - 8GB RAM - GT 540M 2GB - 500 HDD) Bu özelliklerle battlefield 3 ü lowda 25 fps çalıştırdı acaba o oyunun crağinden kaynaklanan bir şey mi yoksa ben ayarlarımı doğru yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada gt540m güncellemesini son sürüm belirtiyim teşekkürler.
  • güzel kardeşlerim şimdi 2 arkadaş benim sorumu cevaplamış, ilk sayfaya bak demiş. baktım overclock yapacagım ama nvidia denetimdehttp://img832.imageshack.us/img832/1874/gt540moverlock2.jpg accept end user license agreement yazmıyor :(
    performance yazısı yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehuirem -- 18 Şubat 2012; 21:24:24 >
  • Ardaşlar şimdide intel hd graphics family ekran kartının kontrol paneli açılmıyor tıklıyorum ama banamısın demiyorum intelin sitesinden driver yüklüyorum bu sefer hata veriyor aygıt bulunamadı gibi of of
    Erbaa'lı
  • oc için msi afterburner kullanın. 815 1630 1100 şeklinde kullanıyorum. işlemciye fazla yüklenmeyen oyunlarda ise işlemciyi ThrottleStop ile 2.1 de kullanmanızı öneririm. sıcaklıklar büyük oranda düşüyor bu sayede ekran kartıda serinlemiş oluyor.

Orijinalden alıntı: çhela

Fifa 2012'yi full hd deneyen oldumu performansı nasıl acaba ?

Deneyen yok mu?

Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü.

bu ekran normal mi, söylenen yolları denedim ama ne yaptıysam olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamucera -- 21 Şubat 2012; 21:53:03 >
    Son sürücüyü yükledim, lol adlı oyun açılırken(online oyun olduğu için belli bir yükleme ekranı var, herkes bekleniyor) ben de internette geziyordum. Oyuna girdiğim anda mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Bilgisayarımı aldığımdan beri ilk defa mavi ekran hatası aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 22 Şubat 2012; 7:52:20 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.