Şimdi Ara

Nvidia GT540M Kullananlar Kulübü. (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.907
Cevap
23
Favori
249.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevap vereyim son güncelleme sadece windows 7 ve vista destekliyor direcxt 11 xp desteklemiyor (microsoft bile desteğini çekti)

yani win7 kur

Orijinalden alıntı: GHLDMR

Ekle. Acer Aspire TimeLine X 4830TG-2414G50Mnss

Kesinlikle katılıyorum

Orijinalden alıntı: legolas4378

quote:

quote:

Merhabalar arkdaşlar..

benım cok farklı bır sorunum var nedendır anlamıyorum yapmadıgım şey kalmadı ama olmadı :(

1-Format attım

2-drıverları guncelledım.

3-Bıosu güncelledim.

Ama ekran kartımı bır turlu ŞUANDA NVIDIA GPUya BAĞLI Bir EKRAN KULLANMIYORSUNUZ.die uyarı alıyorum sürüm nvidia sitesindekı son sürüm.

Bilen arkdaşlarım yardımlarınızı beklıyorum :(

Arkadaşlar yardımcı olucak arkdaşlar yokmu acaba :(

UPPPPPPPP

Ya arkdaşlar benımde bır derdıme care olun ya Help :S:S
  • Arkadaşlar ben de Sony Vaio'nun VPCF23S1E modelini kullanıyorum. Sitesinde bilgileri mevcut ama ben yine de yazayım. Intel® Core™ i7-2670QM İşlemci,2.20 (3.10'a kadar Turbo Boost özelliği),NVIDIA® GeForce® GT 540M GPU
    Benim sorunum siz değerli kullanıcılara, GTA IV ile ilgili ne yaparsam yapayım ancak düşük ayarlarda istediğim verimi alabiliyorum. Ve grafiğe çok önem veren biri olarak kesinlikle o şekilde oynayamam siz de bu nvidia modelini kullandıgınız için acaba sizlerden bu oyunu kasmadan oynayabilen var mı?
  • Ben en yüksek ayarlarda oynayabılıyorum fakat şöyle oyunu açıyorum ardından gorev yonetıcısını çalıştırıyorum ordan gta4'ün ustune tıklayıp işleme git diyorum sonra ordan gta4'ün işleminın ustune tıklayıp benzeşmeyi ayarlar diyorum orda cpu 1 ve cpu 2 tik halinde cpu 3 ve cpu 4 boş halde onların ikisini yani cpu 3 ve cpu 4 ü işaretleyip tamam dersen sorun kalkıyoru çünkü gta4 çok fazla işlemci gücü istiyor inşallah sendede olur ben bu taktiği kullanıyorum oluyorda k.g
  • arkadaslar bende de aynı kart var 8gb ram i5 2gb gt540m var lenovo z570 var battlefıeld 3 ü autoda oynadıgım zaman grafıklerı hafıf kasmalar oluyor .s .s ne yapmam gerek surumu driverin nvdia 285 vardı onu sıldım 280.26 yukledım yıne aynı neden boyle olyor anlamıyorum cevap yazarsanız sevınırım ???????????
  • Evet auto yapınca çok hafif kasma var fps 23'lere düşebiliyor ben ekran kartına overclock yaptım msi afterburner ile memory'i 1000 shader'ı 1400 yaptım core clock kendılıgınden 700 oldu ztn shaderi yapınca sonra oyuna girdim kasma sorunu yok en az 28 fps gördum auto ayarlarda ama yazıklardam fazla yapma cunku kartı yakabılırsın ben shaderi max 1600 yap derim ama 1400'de yeter. bende aynı surucuyu kullanıyorum 285.62'yi surucu ztn bf3,rage,arkham city,skyrim gibi oyunlar için en iyi performans sağlıyon surucu.

Orijinalden alıntı: ehuirem

Koca konuda GTA IV oynayıp grafik ayarlarını ve aldığı performansı söyleyecek kimse yok mu?

hocam o oyunu oynamak meşakatli iş, aşağıdaki ayarları aynen eksiksiz yaparsan çok rahat fps de oynarsın, kolay gelsin.

1.oyun kuruluysa kaldırıp tekrar sıfırdan temiz bir kurulum yap ve sadece 1.4 patch ve crackini yap.(can alıcı patch bu sadece bu patch yapılacak)
    2.Directx gücelleme yap.
    3.Başlat / Çalıştır / msconfig / Hizmetler / Windows olay günlüğü (İşareti kaldır) .
    4.oyuna gir, game den clip capture yi kapat.
    5. optionsa gir, View distance 0 a düşür.
    6.Diğer çözünürlük ve kalite ayarlarını hight ve very hight gibi sonuna kadar yükseltebilirsin.

quote:

quote:

Merhabalar arkdaşlar..

benım cok farklı bır sorunum var nedendır anlamıyorum yapmadıgım şey kalmadı ama olmadı :(

1-Format attım

2-drıverları guncelledım.

3-Bıosu güncelledim.

Ama ekran kartımı bır turlu ŞUANDA NVIDIA GPUya BAĞLI Bir EKRAN KULLANMIYORSUNUZ.die uyarı alıyorum sürüm nvidia sitesindekı son sürüm.

Bilen arkdaşlarım yardımlarınızı beklıyorum :(

Arkadaşlar yardımcı olucak arkdaşlar yokmu acaba :(

UPPPPPPPP

Merhabalar
    Sanırım kurdugunuz windows 7 değil.Optimus Win7 de çalışır bu yüzden windows nvidia kartı tanımıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meseOdunu -- 11 Şubat 2012; 1:13:47 >

Koca konuda GTA IV oynayıp grafik ayarlarını ve aldığı performansı söyleyecek kimse yok mu?

google.com (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

benide ekleyin.
    i5 2410m @ 2.30 ghz 4 gb ddr3 nvidia gt540m 1gb 320 gb hdd, intel hd graphics 3000

akadaşlar notebook almayı üşünüyorum bu ekran kartı mevcut bu sürümde yalnız 2 gb yazıtyor özelliklerde nette baktım hep 1 gb olanından bahsedilmiş yanlışlık olmasın ?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-320825-z570-core-i5-2430m-240ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58157#allImages
  • Yok kardeşim 1gb 2gb farketmez bellek o kadar önemli bişey deil yani 1gb ile 2gb arasında fark yok denecek kadar az ama ginede çok düşük bir sayıda olsa 2gb olan daha iyidir. 1gb gt540m olanların yazdıkları 2gb gt540m olanlarıda kapsıyor yani fark yok ikiside aynı.
    /// AMD Phenom II X6 1100T BE@ 4.0 GHz O.C /// ///Kingston 8GB 1333MHz Ram ///
    /// ASUS GTX 560Tİ Direct CU II TOP 1000MHz O.C /// ///Gigabyte M68MT-SE Anakart /// /// Seagate Barracuda 500 GB HDD /// /// Thermaltake Litepower 600WT PSU ///
  • quote:

İlk sayfayı iyi incele.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.