|
Nvidia GeForce RTX 50 serisi için 2025’e kadar beklemek gerekecek
-
-
Piyasada adam akıllı oyun yok zaten ne kadar geç o kadar iyi. RTX 5070 için pusuda beklemeye devam.
-
5090 2x5080 gücünde mi olacak bu canavarla mevcut oyunlar için ne gerek var ama programlar ayrı tabi. nvidia da tıkandı amd tepesine binmeye çalışıyor
-
dolar da 45tl olur ozmana kadar iyi denk gelir züper ....
rtx5070 24gb filan gelse süper olurdu ama gelmez 16gb max
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 22 Temmuz 2024; 17:04:26 >
-
Adamların kafa rahat. Rakip olmayınca istediği zaman çıkarır isterse 2026 da çıkarır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12gb olacak 5070
Çıkan oyunları görünce 5000 serisi kartlara yazık olur.
-
Gerçekten lazım olana kadar almamak lazım. Biraz da piyasa ihtiyaç duysun diye geciktiriyorlar.
-
İyi ki yeni kart gelecek diye beklemedim, sistemi geçen ay aldım bunun sonu yok.
-
hocam evine 3 lü veya 4 lü monitör setup yapan insanlar için o üst düzey kartlar, aynı anda 2k çözünürlükte çevresel olarak 3 veya 4 monitör çalıştırırsanız dediğimi anlarsınız... yada bir adet 4k çözünürlükte oyun monitörünüz var en yüksek seviyede fps almak istiyorsunuz bazı oyunlarda da 4k çözünürlük bilgisayarınız grafik gücünü baya bir zorlayacağı için lazım olabilir; yani kıssadan hisse rtx5 serisi değil ilerleyen zamanda 6 serisi de hatta rtx devam ederse 7 serisi de gelecektir
-
5 sene çıkarmıyorum deyip 40 serisine saçma sapan ara modeller çıkarsa, azıcık da kafa karıştırıcı sözde rekabetçi fiyatlar ortaya koysa öylece bakakalırız.
Ama anladığım kadarıyla kartların kullanılması da gerekiyor. Tester gibiyiz bir nevi. O yüzden 5 sene çıkarmıyorum da diyemez
-
Bu durum aslında aylar öncesinden belliydi.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159087143
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159115947
Alıntı
metni:Kabaca; en iyi ihtimalle Q4,24 daha olası olarak ise Q1,Q2,25 tarihleri karşımıza çıkıyor. Günbegün birtakım RTX 40 Serisi GPU'ların piyasaya sürülüyor oluşu da tüm bunları destekler nitelikte diyebiliriz. Yakın zamanda GPU arayışında olanlar;
İlgili linkler ve devamında yönlendirilen linklere göz atarlarsa mümkün mertebe faydasını göreceklerdir.
RTX 50 Serisi hakkında birtakım (hemen gelmesine dair) beklentiler var/vardı lakin halen 2025 yılı içerisinde gelmesi öngörüleri ağır basmaya devam etmektedir (hatta artık kısmen onaylanmış durumdadır). Hele hele RTX 4070 Ti SUPER minvalindeki bi' GPU tercih edilecekse Q2,25 civarları olası tarihler olarak beklenmektedir.
Birçok kez tekrarladığım üzere; hem bazı (kısmen) temel ekonomik mevzular özelinde hem de genel GPU piyasası nezdinde iletmiş olduğum mesajlarımdan fikir edinebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 23 Temmuz 2024; 4:45:13 >
-
Şaka gibi piyada oyun yok kartlara bak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Piyasada oyun yoksa konsolların saçma sistemlerinden kaynaklı. Şu berbat grafikleri dahi 2k zor oynatan konsollar geliştiricileri kısıtlıyor. Sonra eu5 teknolojileri boş 10 yıl sonra anca gelir diyorsunuz. 2025 ile 8Kya giriş yapılıyor. Bu sadece çözünürlük tarafı.
Ne bekliyordunuz? Ceosunun bütün nvidia çalışanlarına;
"Bundan sonra artık grafik üreticisi değiliz" diye mail atan bi firmadan ne bekliyorsunuz?
GeForce'a verdikleri önem ve hassasiyeti 5000 serisinden sonra göremeyiz belkide 5000 serisi çok farkla ortaya çıkmıycak bi bakacaksınız RX 400 RX 500 geçişi gibi olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Temmuz 2024; 13:54:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5090 max 300mm, akasa viper 120mm çift fanlı, klasik güç soketli bir model çıksa, tuğla gibi olsun küçük kasa'ya sığsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 24 Temmuz 2024; 18:22:17 >
-
5070 bekleyenlere 12gb şoku
-
Zaten 3 sene kart çıkarmasa, amd ve intel ancak 4xxx serisindeki dlss kalitesine ve rt performansına anca ulaşır.
-
7800 XT 16GB kullandık da ne oldu sorunlarla kafayı yedirtti. İade etmesi de zor başa bela uğraşamıyorum artık.
5070, 12 de gelse 16 da gelse fark etmiyor bu saatten sonra NVIDIA dan asla vazgeçmem.
-
Valla ben 4070ti super aldım geçtim, bekle bekle nereye kadar. 5000 serisini pas geçeceğim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adamların kafa rahat. Rakip olmayınca istediği zaman çıkarır isterse 2026 da çıkarır
|
Benzer içerikler
- aşko kuşko priv isimleri
- silo 2 sezon
- spotify apple music aktarma
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
- kitap okuma uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X