Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (366. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.291
Cevap
198
Favori
574.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xbox game pass alma sakın boşa gider çünkü game pass aldığında doğru EA play üyeliği geliyor fakat game pass üyeliği kullanmak için geforce now'da bir giriş kısmı bulunmuyor bu yüzden boşuna alırsın onun dışında ben steam ea play sahibiyim ve rahatlıkla ea oyunlarını oynayabiliyorum steam üzerinden alabilirsin ve şuan kampanya var ilk kez ea play alacaksan 3 aylık üyelik 30TL steam'de değerlendir bu fırsatı bu arada battlefield oynarsan senle oynayalım dostum arkadaş arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm_01 -- 23 Ocak 2022; 11:48:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yağ gibi akarak cyberpunk'ı ultra ayarlarda oynamamı sağlayan yüce hizmet. Allah Nvidia kulundan razı olsun. Tek bir dileğim daha var Civilization 6'yı getirsinler de turlar arası dakikalarca beklenmekten kurtulalım.

• Kryptoxnite kullanıcısına yanıt
    Ben de Kingdom Come'a başladım, gecikmesiz sorunsuz en yüksek ayarlarda oynuyorum sayesinde. Kafa ütüleyen fan sesi yok, bilgisayar oyunu kaldıramadı derdi yok, süper hizmet. Civilization 6'yı ben de bekliyorum. Keşke 2K ile tekrar anlaşabilseler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aylı kampanyasın aldım denedim. 100mbt vf fiber var. Oynamak mümkün değil. Ne çözünürlük iyi, ne de akıcılık. Hem bulanık hem de bi de üstüne kare atlaması var inanılmaz sıklıkta. Benim deneyimim rezaletti. Bursa vf fiber kullanan biri olarak bilgi vereyim dedm, aynı kombinasyondaki arkadaşların almasını tavsiye etmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ygulbahar kullanıcısına yanıt
    Netinde sorun var. Aynı hızda su gibi akıyor bende. Çoğu oyunda normal sistemden farkı yok neredeyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merdo14531699 M kullanıcısına yanıt

Bu Euro serverları ile Türkiyede ki serverlar arasında fark var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Detaylı ayar yapıyor musunuz ? otomatikte ayarlarda bırakırsanız sonuç kötü olacaktır. İnternette bir çok uygun ayar var internet bağlantı hızınıza göre ayarlamalarını yapın öyle deneyin fark edecektir. Ben 35 lik internetim ile oynamışken sizin 100 lük ile sıkıntı çekmeniz mantıklı gelmedi çünkü

Bağlantıda problemler yaşayanlar için kendi çözümümü söyleyim. Basit ve benim sorunumu tamamen ortadan kaldırdı.

Öncelikle 2.4G kablosuz bağlantı ile denemeyin. Hiçbir şekilde verimli olmuyor. Kablo ve 5G ile denediğim zamanda ise kablo daha iyi performans verdi. Yinede arada takılmalar yaşıyordum onun içinde Geforce NOW ayarlar kısmından özel i seçip 1920x1080 p için internet hızım kaç mbitse yaklaşık onun 4-5 mbit altını seçtim. Mesela bir evimde 50 mbit internet var. 45 mbit seçtim. Diğer evimde ise 35 mbit internet olduğu için 32-33 civarını seçtim. Hızı çok düşürürseniz çözünürlüğü de düşürmeniz gerekir. 1920x1080 ile 35 mbit internet ile çok nadir takılmalar olarak oynadım ve onları da kablosuz olmasına bağlıyorum. Kablo kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. 50 mbit hız olan evimde bile evde interneti kullanan biri varken hızı 35 mbit civarına ayarlayınca gayet yeterli oluyor.

• David Attenborough kullanıcısına yanıt
    Ben de onu diyorum işte vf fiberde sıkıntı oluyo bu bölgede sanırım. Ayarlardan Her kombinasyonu denedim malesef olmuyor. Taahhüt bitince tso a geçicem bi de ordayken denerim.

• GFNye yeni eklenen Metro Exodus Enhanced Edition nedense çalışmıyor, çalıştırabileniniz oldu mu?

• Arkadaşlar şu gameplus illerini tarayıcıdan açabilen var mı? Normal GFN tarayıcıdan açılabiliyorken bu neden açılmıyor? Xbox edge yaratıcısından girmek istiyorum ama gameplus'tan olmuyor. Normal GFN ise üyeliğiniz yok diyerek atıyor. Free kullanmanın tek yolu gameplus gibi duruyor ama o da tarayıcıdan açılmıyor.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam game+ sayfasına git / indir ve oyna kısmına bas / chromebook seç ve seni oynama sayfasına atar fakat bunun dışında bir sorunun varsa bilemiyorum

• storm_01 kullanıcısına yanıt

Evet böyle oluyormuş. Giriş kısmı biraz karışık ama çözdüm. Sağolun hocam.

• Geforce now'u tv'de rahatlıkla oynamamı sağlayacak bir tv box vb. Aparat var mı ?

• Merhabalar,game+ 3 aylık üyelik alacağım ama bankadan şifre gelmiyor.
    Not:Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf12345ok -- 2 Şubat 2022; 1:13:34 >
  • Yusuf12345ok kullanıcısına yanıt
    Hocam kart ayarları kısmında kartınızın alışveriş'e açık olduğundan emin olun , onun dışında eskiden paycell ile ödeme alanı vardı şuan var mı bilmiyorum kart bilgilerinizi o bölüme yazarak ödeme yapabilirsiniz bunun dışında bilgim yok benim

• GFn avrupa kullananlar hangi aşamada vpni kapatıyor?

• storm_01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, paycellden alınca oldu.

• 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.