Arkadaşlar sizde de geforce now ile oyun oynarken herhangi bir platformda görüntüde renklerde kayıp var mı? Ben tv den pc den ve telefondan denedim fakat renkler aşırı kötü. bunun sebebi nedir. internetim 200 mb ve 50 bitrate 1920*1080 60 fps oynuyorum. |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (364. sayfa)

-
-
Ctrl + G ile ayar yapabilirsin. Keskinlik, parlaklık, renk ayarları yapılabiliyor. Ama genel anlamda default ayarlarda bir sorun yok bende.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enteresan. Renklerde ciddi anlamda kayıp var
Beyler, gfnow da çoklu tuşlu oyuncu mouse kullanıp tüm tuşları sorunsuz kullanan var mı ? sessiz oyuncu mouse bulamadım, orta seviyede Logi 300s gördüm 7 tuş üstü olarak, kulanan var mı ? Ya da ne kullanıyorsunuz ?
-
Çoklu, sessiz tuşlu kullanmıştım ben, şu ucuz markalardan, ismini unuttum. Herhangi bir sorun olmamıştı. Çabuk bozulunca klasik mouse a geri döndüm.
Uzay mekiği gibi tuhaf markalar gördüm ben de.. Ama bozuluyor dediğin gibi hocam. m590 ı annem ne şirin mu derken düşürdü sol tıka kişi oldu, bastırmak gerekiyor fazlaca. Kurcaladım ama düzelmedi.. Zaten strateji oyunları için oyuncu mouse kolluyordum mecbur öne çektim satın almayı.. Logi 300s en çok kullanılan gibi..
-
G300s nasıl, sessiz miymiş peki?
Ben de birkaç ay sonra klavye mouse seti alırım diyordum. Gece oynayacağım için sessiz tıklama + tuş sesi, klavyenin aydınlatmalı olması önemli tabii :)
Hayır değil maalesef.. 31 Aralıktan beri araştırıyorum 1 yıl oldu :) Logitech hariç sessiz mouse göremedim.. Bu arada mouse aynı şekilde diz. hizasından yere bıraktım , sol tuş 3te2 hassasiyetle çalışmaya başladı :) Hiç yoktan iyidir dedim kullanmaya başladım yine:) Bende ışıklı klavye var ama 1 yıldır kullanmıyorum, ışıkları kullanışlıydı. Oda geçince modeline bakıp yazarım.. Tuş sesini dikkat almazsak 2 mouse çıkıyor önerilerde.. g102 ve g300s.. g300s çok daha fazla tuşlu tabii..
-
Kablolu Xbox 360 gamepad kullanıyorum. Bir tanede kablosuz ucuz birşey alayım diyorum. Dongle sız direkt Bluetooth ile bağlanan ucuz gamepadlerden gfn uyumlu olan varmı bildiğiniz.
1 yıldır euro serverlarında gforcenow oynuyorumda gecikme 45 ms alıyorum 25 mbps internetim var oynarken de yaklaşık 20 mbps ini kullanıyo gforce genel olarak memnun sayılırım. foundersi kapatmamıştım aylık 5 euro yani 70 75 falan ödüyorum şuan. ama gameplus nasıl hiç denemedim eğer daha iyiyse gameplusa gecmeyi duşünüyorum. sizce geçmeli miyim kalitesi nasıldır
-
reis benim de 25 hızım var ama gforce 19 20 falan kullanıyo
-
bf4 ve bf5 geliyormuş
-
Arkadaşlar. gamepluss'ta ödeme yaparken kaç tane kart denediysem sürekli hata veriyor. Üstelik kartı mecburen kaydettiriyor ve kayıtlı kartları silmiyor. Bu kadar asalak bir yapıyı nasıl kurmuşlar anlamıyorum. Ulaşabileceğim kimse de yok?
-
Merhaba arkadaşlar soruldu mu bilmiyorum kusura bakmayın zamanım da yok önceki sayfaları kurcalayamadım affedin.. Bu gfn sistemine tamamen yabancıyım. Geçenlerde epic üzerinden 90 TL ye rdr2 satın aldım bir riske girerek. Oyun pc özelliklerimin çok üstünde yine de deneyeyim bi diye aldım ancak küçücük çözünürlükte oynanacak gibi değil. Gfn ile bu oyunu açabilir miyim, anladığım kadarıyla sistem üzerinde de bu oyunun destekleniyor olması gerek yanlış mıyım? Eğer böyle değilse epic üzerinden de olsa kütüphanemde ekli olan herhangi bir oyunu çalıştırabilir miyim? Rdr2 yi aldım ama iade edip etmeme konusunda çok kararsızım yakın zamanda yeni pc almam imkansız şu ekonomik koşullarda.. Belki gfn ile oynarım dedim ama oluyor mu emin değilim.. Of of napsam bilemedim iade mi etsem dursa mı kütüphanede.. Dursa yeni pc alamam yakın zamanda.. Napacam ben çok kararsız kaldım... Önerilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cklnc -- 7 Ocak 2022; 15:12:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geforce Now uygulamasını indirip, Basic üyeliğini başlatıp (ücretsiz), desteklenen oyunlarda göz gezdirebilirsin.
RDR2 ne yazık ki GFN içerisinde henüz yok, yapımcısı ile anlaşma yapmaları gerekiyor.
Onun yerine sevdiğin oyun tarzı hangisi ise sana oyun önerisinde bulunabiliriz.
Bu arada GFN'ye üye olmadan önce Basic üyelikle sistemi test etmende fayda var, çünkü alınan performans bağlantıdan bağlantıya fark edebiliyor.
Hocam oyun çok elimde de işte RDR2 Epic'te 90 a düşünce belki en düşük ayarlar da olsa oynayabilirim dedim, oyun pencere ekranında açılınca pek de umduğum gibi olmadı :) sonra aklıma gfn geldi ama tam bir bilgim yoktu uygulama hakkında. İade etmeye de gönlüm razı gelmiyor doların durumunu ve zamları düşününce ama elimde olup hiç oynayamamaktansa iade etmek daha mantıklı gibi.. Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Battlefield 5 oyununda high üzeri ayarlarda bir türlü 60fps üstüne çıkamıyorum çok iyi bur internet hızım var fakat sorun sanırsam onların sisteminde henüz bf5 tam optimize edememişler bir türlü düzgün fps alamıyoruz battlefield 5 oyununda başka yaşayan arkadaş var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X