Şimdi Ara

Nvidia GeForce 260.99 WHQL sürücüsünü kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• GeForce GTX 580 modeli endüstri tarafından büyük bir merakla beklenen Nvidia cephesinde, yeni bir sürücü daha kullanıma sunuldu. WHQL sertifikasına sahip olan GeForce 260.99 sürücüsü, bazı oyunlarda performans artışı sağlarken aynı zamanda SLI profil güncellemeleri ve daha önce rapor edilen çeşitli sorunlara yönelik düzeltmeler içeriyor. GeForce 6 serisinden günümüze mevcut tüm ekran kartlarına ek olarak ION serisi entegre grafik birimlerine destek sunan sürücü, PhysX 9.10.0514 yazılımını da beraberinde getiriyor.

Nvidia'nın yaptığı açıklamalara göre yen sürücü, 260.89 serum numaralı bir önceki sürücüye gore Civilization V (SLI), Fallout 3, Final Fantasy XIV ve F1 2010 (DirectX 11) oyunlarında performans artışı sağlıyor. Need for Speed: Hot Pursuit, Star Wars: The Force Unleashed II ve Fallout: New Vegas oyunlarına SLI profil desteği getiren yeni sürücü, Fallout 3: New Vegas oyunu için anti-aliasing modu için uyumluluk geliştirme ve pek çok PC oyunu için Alt-Tab kombinasyonuna yönelik uyumluluk geliştirmeleri de içeriyor. Nvidia'nın WHQL sertifikalı GeForce 260.99 WHQL sürücü paketini indirmek için ilgili adres:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

• sadece alt-tab optimizasyonu için dahi denenebilir bu sürüm.
  • Hemen indirek. Hoş; kaldırım olmadan, indirim olmaz diyor reklamda ya neyse.
  • Gelişme:

quote:

AMD 22 Ekim'de HD6800 serisi kartlarını kullanıma sunuyor...

Yanıt:

quote:

Nvidia GeForce 260.89 WHQL sürücüsünü kullanıma sundu.

Gelişme:

quote:

AMD 22 Ekim'de HD6800 serisi kartlarını kullanıma sundu...

Yanıt:

quote:

Nvidia GeForce 260.99 WHQL sürücüsünü kullanıma sundu.

Ha bir de...

quote:

GeForce GTX 580 modeli endüstri tarafından büyük bir merakla bekleniyor...

Hiç değişmeyecek bu Nvidia...

Ekleme: Elbette sürücüyü indirip kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 25 Ekim 2010; 15:02:02 >

• daha bir kaç gün önce 260.89u kurmuştum.. adamlar durdular durdular hafta bir sürücü çıkarıyorlar..
  • Mafia II ile ilgili bir optimizasyon göremedim. Hala DIRT2 oynuyoruz tamam da?
  • Sürücüyü tam zamanında çıkarttılar. Fallout: New Vegas'ta HDR + AA aynı anda açıldığında oyunda beyaz nokta şeklinde artifactlar oluşuyordu. Söylenene göre düzelmiş, benim için harika bir haber.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

daha bir kaç gün önce 260.89u kurmuştum.. adamlar durdular durdular hafta bir sürücü çıkarıyorlar..

artık her hafta sonu yeni sürücü deniyecegiz galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 25 Ekim 2010; 16:00:37 >
  • güzel çalışma
  • Yeni sürücü Medal of Honor oyunundaki görünmeyen silah probleminide çözüyor.
  • Seni seviyorum nvidia nfs çıkmadan driveri çıkmış senden kralı yok usta

artı oalrak çok güzel destekler gelmiş

* Installs HD Audio driver to version 1.1.9.0.
    * Includes PhysX System Software to version 9.10.0514.
    * Supports the new GPU-accelerated features in Adobe CS5.
    * Supports GPU-acceleration for smoother online HD videos with Adobe Flash 10.1. Learn more here.

* Supports the new version of MotionDSP's video enhancement software, vReveal, which adds support for HD output. NVIDIA customers can download a free version of vReveal that supports up to SD output here.
    * Supports OpenCL 1.0 (Open Computing Language) for all GeForce 8-series and later GPUs.
    * Supports OpenGL 3.3 for GeForce 8-series and later GPUs.
    * Supports OpenGL 4.1 for GeForce 400 series GPUs.
    * Supports single GPU and NVIDIA SLI technology* on DirectX 9 and OpenGL.
    * Supports GPU overclocking and temperature monitoring by installing NVIDIA System Tools software.
    * Users without US English operating systems can select their language and download the International driver here.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0rkunc -- 25 Ekim 2010; 17:21:28 >

• aha !!!!
    @01myavuz
    Vallahi söylemesen medal of honor'u silecektim hdd'den. Çok sağol vallahi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Sürücüyü tam zamanında çıkarttılar. Fallout: New Vegas'ta HDR + AA aynı anda açıldığında oyunda beyaz nokta şeklinde artifactlar oluşuyordu. Söylenene göre düzelmiş, benim için harika bir haber.

ayrıca epey bir kayısor oyun, umarım ona da bir el atmışlardır...
  • nvidia amd ye sürücü ile çakmaya başladı gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Yeni sürücü Medal of Honor oyunundaki görünmeyen silah problemini de çözüyor.

vav süper, incelemeyi güncellemem gerekecek o zaman
  • 89 un whql ini yüklemediydim isabet olmuş Buna bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Sürücüyü tam zamanında çıkarttılar. Fallout: New Vegas'ta HDR + AA aynı anda açıldığında oyunda beyaz nokta şeklinde artifactlar oluşuyordu. Söylenene göre düzelmiş, benim için harika bir haber.

ayrıca epey bir kayısor oyun, umarım ona da bir el atmışlardır...

Güzel driver :)

Sahafiec, bunu dene istersen fallout nv için.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=44004928

• her hangi bir fark yaratmadı.. moh daki aa açınca görüntü bozulması devam ediyor.. f1 2010daki gpu kullanımı sorunu da aynı.. üstelik artık hawx 2 benchmarkı da açılmıyor hata veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

89 un whql ini yüklemediydim isabet olmuş Buna bakalım

bc2deki gpu kullanımı nasıl bu sürücü ile? yaw kart alıcam eğer sürücü ile sorun düzeldiyse asus gtx 460 cucore alıcam

düzelmediyse 6850 alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

her hangi bir fark yaratmadı.. moh daki aa açınca görüntü bozulması devam ediyor.. f1 2010daki gpu kullanımı sorunu da aynı.. üstelik artık hawx 2 benchmarkı da açılmıyor hata veriyor..

Ben de bir sorun yok Hawx2 de. MoH olmadığı için onu bilemiyorum ama

@6.cadde
    Daha öceki driverlardaki gibi ben hala GPU kullanım sorunu çekmiyorum. Ortalama %95 kullanım var oyunda. Yeni bir şey eklediler mi bilmem ama eskisi ile bir fark olmadı bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 25 Ekim 2010; 20:44:43 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.