Şimdi Ara

## Nvidia GeForce 177.79 Beta Sürücüsünü Yayınladı ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GeForce 9800GTX+, 9800GT ve 9500GT modellerini bugün itibariyle kullanıma sunan Nvidia aynı zaman yeni modellere destek veren GeForce 177.79 Bata sürücüsünü de kullanıma sundu. GeForce 8, 9 ve GTX 200 serisi ekran kartlarıyla uyumlu olan yeni beta sürücünün temel özellikleri şu şekilde sıralanıyor;

- DirectX 9, DirectX 10 ve OpenGL için tek ve çoklu kart (SLI) desteği.
    - Nvidia System Tool yazılımı ile gpu overclock ve sıcaklık takibinin yapılabilmesine destek.
    - Çok sayıda oyun ve uygulama için düzeltmeler ve performans iyileştirmeleri.

GeForce 177.79 Beta sürücüsünü indirmek için;
    http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 8600 gt için bi düzelme olmuşmudur ??

bizimkide bi umut işte hepsinde soruyom
  • olmuştur sanırım. 8 serisine diyorya. ama ahım şahım bişi bekleme bencebelki 1-2 fps artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 30 Temmuz 2008; 17:28:11 >
  • physx desteği 8800gt ler için yine gelmemiş herhalde
  • Whql onaylı fizik sürücüleri 8-9-gt280-gt260 için 5 ağustosta diye biliyorum ben
  • Ben 8800Gts'yle Mass Effect'te denedim sanki eksiye göre düşüş var..
  • 177.66 gayet iyiydi,bırde bunu deniyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yapılan testlerde bu suruculerın cok buyuk fps düşülerine neden olduğu görülmüş bence yuklememekte fayda var
  • Daha geçen hafta bi sürücü çıkmadı mı. Artık bu driver işini de iyice cozuttular ha
  • ooo birsürü beta bune yavv hem 8800gt için 175.19 var ve de benimki 175.63 daha iyi nvidianın sürüçü konusunda ne kadar saçmalıyor böyle
  • tam sürücüyü beklemek gerek
  • Nvidia nın üstüne varmı abiya driver bolluğu var o driver mı açkıştı bunu kur o uymadımı bunu kur onnumara

OVERCLOCK VE ISI GÖSTEREN Bİ BÖLÜM YOKK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0rkunc -- 30 Temmuz 2008; 0:06:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

Nvidia nın üstüne varmı abiya driver bolluğu var o driver mı açkıştı bunu kur o uymadımı bunu kur onnumara

OVERCLOCK VE ISI GÖSTEREN Bİ BÖLÜM YOKK

- Nvidia System Tool yazılımı ile gpu overclock ve sıcaklık takibinin yapılabilmesine destek.

• 5 ağustosu bekliyorum merakla bakalım ne olacak.
  • nerde o driverin özelliği diyor dediğini göremedim hiç bi yerde
  • @K0rkunc Arkadaşım ek bir yazılım daha var nvidia'nın kurman gerekiyor...

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 yüklü şuanda PhysX hatası veriyor oyundan atıyor ayın beşini bende bekliyorum neler olacak bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: max975

ooo birsürü beta bune yavv hem 8800gt için 175.19 var ve de benimki 175.63 daha iyi nvidianın sürüçü konusunda ne kadar saçmalıyor böyle

en sonunda buna da laf söylendi ya şu forumda tmm artık.adamlar ne yapsa suç ati gibi her sene bir drivermı sürsünler o mu yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

177.79 Bata sürücüsünü de kullanıma sundu.

Bata sürücüsü betadan daha mı iyi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: jr_alpha

quote:

Orjinalden alıntı: fx57

177.79 Bata sürücüsünü de kullanıma sundu.

Bata sürücüsü betadan daha mı iyi oluyor

• Neyse fizik sürücülerine az kaldı. Bunu yüklemeye gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.