Şimdi Ara

Nvidia GeForce 260.99 WHQL sürücüsünü kullanıma sundu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hellteam

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Tam olarak verdiğin ayarlarda denedim dediğin gibi GPU kullanımı düşüyor. Multi için sorun oluyordur bu durum. Demekki ben bu konuda cahilmişim bayağı Bu GPU kullanımı yüzdesi işlemciden dolayı fark etmiyorsa sürücülerde sorun var demektir. Bu durumda oyunun müptelalarının 6850'ye kayması yerinde olur.

Yok hocam estağfurullah Dicenin işi işte bu kadar oluyo .Fraps sürekli açık olmasına rağmen fps ye pek bakmamaya çalışıyorum, akşam 1-2 saat oynayıp vakit geçiriyoruz işte
    Evet orjinal bc2 si olanlar 6850 alabilir Ama onun dışında karttan memnunuz. 1000 yapamasakta her türlü de barts kardeşlerle kapışırız

battlefield 3 geliyormuş, sadece pc için port mort değilmiş.. en iyisi olcak diyor dice

quote:

Orijinalden alıntı: mhamadko

quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

evet benim sistemden kaynaklanıyor sanırım.. eski sürücüyü kurdum yine de error veriyor.. hawx 2 benchmark yapamayıp kendimi dadmün edemezsem uyku girmez gözüme

Yeni surum Windows 7 Ultimate kullaniyorsunuz heralde, bende Benchmarki baslatamiyordum, ama eski surum de var bende(multi boot) orda denedim calisti

daha dün çalışıyordu test ama arada win update yapmış olabilirim.. bi fikrim yok..

• quote:

quote:

quote:

Tam olarak verdiğin ayarlarda denedim dediğin gibi GPU kullanımı düşüyor. Multi için sorun oluyordur bu durum. Demekki ben bu konuda cahilmişim bayağı Bu GPU kullanımı yüzdesi işlemciden dolayı fark etmiyorsa sürücülerde sorun var demektir. Bu durumda oyunun müptelalarının 6850'ye kayması yerinde olur.

Yok hocam estağfurullah Dicenin işi işte bu kadar oluyo .Fraps sürekli açık olmasına rağmen fps ye pek bakmamaya çalışıyorum, akşam 1-2 saat oynayıp vakit geçiriyoruz işte
    Evet orjinal bc2 si olanlar 6850 alabilir Ama onun dışında karttan memnunuz. 1000 yapamasakta her türlü de barts kardeşlerle kapışırız

battlefield 3 geliyormuş, sadece pc için port mort değilmiş.. en iyisi olcak diyor dice

quote:

Orijinalden alıntı: mhamadko

quote:

evet benim sistemden kaynaklanıyor sanırım.. eski sürücüyü kurdum yine de error veriyor.. hawx 2 benchmark yapamayıp kendimi dadmün edemezsem uyku girmez gözüme

Yeni surum Windows 7 Ultimate kullaniyorsunuz heralde, bende Benchmarki baslatamiyordum, ama eski surum de var bende(multi boot) orda denedim calisti

daha dün çalışıyordu test ama arada win update yapmış olabilirim.. bi fikrim yok..

Hocam o değilde Talon Atack 1.087v ile 1000/1000 tüm testleri geçiyormuş. Çöpe atıcam kartı az kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Sürücüyü tam zamanında çıkarttılar. Fallout: New Vegas'ta HDR + AA aynı anda açıldığında oyunda beyaz nokta şeklinde artifactlar oluşuyordu. Söylenene göre düzelmiş, benim için harika bir haber.

birde nvidiayı sevmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Sürücüyü tam zamanında çıkarttılar. Fallout: New Vegas'ta HDR + AA aynı anda açıldığında oyunda beyaz nokta şeklinde artifactlar oluşuyordu. Söylenene göre düzelmiş, benim için harika bir haber.

birde nvidiayı sevmezsin

Başgan klüpte listeye beklenmeyi bekleyen bir vatandaş varmış. İşini görüver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 26 Ekim 2010; 0:52:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tchNo
    Hellteam, çözünürlük, ayarlar ve fpsleri net yazarsan belki yardımcı olabilirim.. İşlemci demek istemiyorum ama :)
    Şimdi aklıma geldi çoğu oyunda şöyle bir olay var;
    HITMAN, COD 4, COD 5 bunlar net olarak hatırladıklarım, widescreen monitörlerde özellikle 16:10 (1680*1050), ister texture kalitelerini düşür, ister çözünürlüğü (ki düşüremiyorsun :>) maks fps ne artaaar ne azalır.. :D Bu olayı karttan bağımsız bir şekilde yaşadım, 1 ati 2 nvidia kart..

Burda fps den çok gpu kullanımı kısmen sıkıntı sonuçta 80 fps olması ile 200 fps olması bişey değiştirmiyecek ama oyunda sıkıntı var
    Bu oyun 4 çekirdek işlemcilerin farkını bariz ortaya koyduğu bi oyundur daha önce bunu çok konuşmuştuk Ki işlemcim panelde var 3,4 te

Genel sıkıntı oyunun optimizasyonundan kısaca port olmasından kaynaklanıyo Ama lanet olsun ki bundan da başka oyun oynamıyorum

Sizde sanıyorum 460 alacaksınız Eğer çok fazla oc ile işiniz yoksa en ucuzunu alın buda gigabyte oluyo.
    Hawk ve Talon A gelirsek Birebir aynı(belek zam vs saymazsak) bizim bilmediğimiz dışında hawk taki bi sıkıntıdan dolayı Ta yı çıkarmış olabilir
    Ama kartı 1000 e çıkarmak çok gereksiz bi olaydır Güç tüketimi 1,25 civarında 480 e yaklaşıyodu sanırsam

Ama işte talon 1,087'de 1000 yapmış, eğer böyleyse kesinlikle alırım, performansı 5870'e çok yaklaşıyor 1 GHzde.. Zaten diğer konuda yazmışız..

Hoşuma gitti ya (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tchNo -- 26 Ekim 2010; 0:56:09 >

• quote:

Hayırlısı diyelim hocam daha bunu doğru dürüst oynayamadık ki Bide dlc çıkacakmış codla yakın tarihte. Bunlarda ati nvidia gibi birbirine taş atıyolar sürekli

quote:

Hocam o değilde Talon Atack 1.087v ile 1000/1000 tüm testleri geçiyormuş. Çöpe atıcam kartı az kaldı

Valla hocam o incelemeyi görmemişim aslında bi kaç tane daha talon incelemesine bakmak lazım garip bi durum diğer konuya da yazdım
    O vidde 1 ghz olması için gpu nun bi kere özel seçilmiş filen olması gerekir heralde
    Şunu bi araştırak ya merak ettim

Edit:
    @tchNo
    Aslına bakarsanız bu çok aykırı bi durum henüz bu vidde nasıl 1000 olduğunu anlamış değilim Normal hawk bile odeğere 1,2 civarında anca çıkıyodu sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 26 Ekim 2010; 0:59:39 >

• MSI kartlarını Türkiyeden alırken iki kere düşünmek lazım. GE serisi 465 lerini alanlar büyük hayal kırıklığı yaşamışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

MSI kartlarını Türkiyeden alırken iki kere düşünmek lazım. GE serisi 465 lerini alanlar büyük hayal kırıklığı yaşamışlardı.

aynen hocam sorma ya
  • quote:

kidnoob yaptıysa inanmam.. heralde msi ellerindeki en iyi katı vermiş bunlara.. biz alsak en takozu gelir zaten msi Türkiye bu konularda çok başarılı
  • quote:

quote:

Hellteam, çözünürlük, ayarlar ve fpsleri net yazarsan belki yardımcı olabilirim.. İşlemci demek istemiyorum ama :)
    Şimdi aklıma geldi çoğu oyunda şöyle bir olay var;
    HITMAN, COD 4, COD 5 bunlar net olarak hatırladıklarım, widescreen monitörlerde özellikle 16:10 (1680*1050), ister texture kalitelerini düşür, ister çözünürlüğü (ki düşüremiyorsun :>) maks fps ne artaaar ne azalır.. :D Bu olayı karttan bağımsız bir şekilde yaşadım, 1 ati 2 nvidia kart..

Burda fps den çok gpu kullanımı kısmen sıkıntı sonuçta 80 fps olması ile 200 fps olması bişey değiştirmiyecek ama oyunda sıkıntı var
    Bu oyun 4 çekirdek işlemcilerin farkını bariz ortaya koyduğu bi oyundur daha önce bunu çok konuşmuştuk Ki işlemcim panelde var 3,4 te

Genel sıkıntı oyunun optimizasyonundan kısaca port olmasından kaynaklanıyo Ama lanet olsun ki bundan da başka oyun oynamıyorum

Gpu kullanımı %30'a düşünce fps ne oluyor? FPS'deki değişim ne oluyor kada oluyor yani?

• quote:

quote:

kidnoob yaptıysa inanmam.. heralde msi ellerindeki en iyi katı vermiş bunlara.. biz alsak en takozu gelir zaten msi Türkiye bu konularda çok başarılı

Tornavidayı almıştım elime Öyle diyelim bari de tornavida demişken ben bu kartın macunun değiştirmek için soğutucuyu sökecektim ama 20 tane tornavidadan hiçbiri çeviremedi vidaları. Sen nasıl bir tornavida kullanmıştın hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 26 Ekim 2010; 1:09:44 >

• quote:

Gpu kullanımı %30'a düşünce fps ne oluyor? FPS'deki değişim ne oluyor kada oluyor yani?

Mp de, sp ye oranla fps çok değişken. Genelde 60 civarında ama ben aynı oranı g80 le de alıyodum
    Ama ayarları düşürünçe kazancım vardı burda yok gpu yu kullanamıyo Neyse bunun çözümü yok iyi geceler
  • ayarlarımı uçurdu s.lak sürücü yüklerken dikkatli olun
  • AVP'de 0.1 fps artış var.
  • Fallout 3 NV'daki beyaz nokta sorunu oyunun morotundan kaynaklanıyor.

Ayrıca oyun için 2 adet update çıktı.

FPS sorunu yaşayanlar için Skidrow bir yama bile yapmış... Oldukça hızlanıyor.

---

Not: Donanımhaber acaba Adblock kullanılmasın diye bu programın herşeyi engellemesinimi sağlamaya çalışıyor? Geçen imza değiştirme kutusu yok olmuştu, "Hızlı Cevap" tuşu çalışmıyor şimdide... 2 PC'mde de... (Biri XP SP3 x86 biri Windows 7 x64, ikisindede Firefox 4 beta 6 ve malum program yüklü)

Hani siteyi açtığımda güzel güzel, ufak, sakin sakin davranan, gözü yormayan reklamlar çıksa bende çok meraklısı değilim bu programın...
  • Fallout New Vegasta bazı arkadaşların dediği gibi beyaz artifact sorunu vardı.SLI sistem ile yaşadım ben.bu driveri kurunca tertemiz oldu.SLI profilide eklemişler bu oyun için güzel tweak edebildim daha hoş oldu.
    oyuna update falan kurmadım.cracklide değil.repack versiyon.sadece driverları değiştirdim düzeldi.hemen böyle güncelleme çıkarıyorlar güzel oluyor.driver team iyi çalışıor nvidianın
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

birde nvidiayı sevmezsin

Benim için AMD ya da nVidia yoktur, maksimum performans vardır.

Daha sürücüyü deneyecek vakit olmadı. Eğer HDR ilk çıktığından beri süregelen "HDR+AA = Hüsran" durumunu giderdiyse güzeldir elbet ama eğer düzelmediyse manasız olur benim için.

• ben 4-5 ayda bir değiştiriyorum sürücüyü.yetişemiyorum nvidiaya.gerekte yok zaten..
  • @ahmetkep

Zaten nvidia 3-4 ayda bir sürücü çıkarıyor.

En son Temmuzda çıkmıştı sanırım whql sürücü. Onun üzerine işte son 2 haftada 2 tane daha çıkarttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

@ahmetkep

Zaten nvidia 3-4 ayda bir sürücü çıkarıyor.

En son Temmuzda çıkmıştı sanırım whql sürücü. Onun üzerine işte son 2 haftada 2 tane daha çıkarttı.

sonuçta 3 ayda 3 sürücü çıkarmış oldu Bazende sağı solu belli olmuyor her ay bir tane çıkarıyor.belli bir çıkarma dönemleri yok yani.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.