Şimdi Ara

Nvidia GeForce 260.99 WHQL sürücüsünü kullanıma sundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istediğim sürücü buydu hemen yüklüyorum...
  • Nvidianın son iki cıkarttığı driver ilede sorun yaşadım ve bir çözümünü bulamadım.
    Steam üzerinden veya nonsteam üzerinden Counter Strike 1.6 oynamak istediğimde son iki driveri ( 260.89 - 260.99 ) oyun kapattıyor.
    Daha başka bu sorunla karşılaşan varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldieR_TR

Nvidianın son iki cıkarttığı driver ilede sorun yaşadım ve bir çözümünü bulamadım.
    Steam üzerinden veya nonsteam üzerinden Counter Strike 1.6 oynamak istediğimde son iki driveri ( 260.89 - 260.99 ) oyun kapattıyor.
    Daha başka bu sorunla karşılaşan varmı acaba ?

steam üzerinden bir sürü oyun oynuyorum ama hiç sorun yaşamadım.. CS 1.6 hiç oynamadım tabii, onu bilemicem..
  • İndirip hemen yüklüyorum.. Yeni sürücünün performans testleri yapıldımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

her hangi bir fark yaratmadı.. moh daki aa açınca görüntü bozulması devam ediyor.. f1 2010daki gpu kullanımı sorunu da aynı.. üstelik artık hawx 2 benchmarkı da açılmıyor hata veriyor..

Ben de bir sorun yok Hawx2 de. MoH olmadığı için onu bilemiyorum ama

evet benim sistemden kaynaklanıyor sanırım.. eski sürücüyü kurdum yine de error veriyor.. hawx 2 benchmark yapamayıp kendimi dadmün edemezsem uyku girmez gözüme

• quote:

quote:

quote:

her hangi bir fark yaratmadı.. moh daki aa açınca görüntü bozulması devam ediyor.. f1 2010daki gpu kullanımı sorunu da aynı.. üstelik artık hawx 2 benchmarkı da açılmıyor hata veriyor..

Ben de bir sorun yok Hawx2 de. MoH olmadığı için onu bilemiyorum ama

evet benim sistemden kaynaklanıyor sanırım.. eski sürücüyü kurdum yine de error veriyor.. hawx 2 benchmark yapamayıp kendimi dadmün edemezsem uyku girmez gözüme

Error Code:1 gibi bir hata veriyorsa o benchmarkın kendisinden kaynaklıyor heralde. Bende de dün verdi sildim yükledim düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde
    quote:

Orijinalden alıntı: hellteam
    89 un whql ini yüklemediydim isabet olmuş Buna bakalım

bc2deki gpu kullanımı nasıl bu sürücü ile? yaw kart alıcam eğer sürücü ile sorun düzeldiyse asus gtx 460 cucore alıcam
    düzelmediyse 6850 alıcam

Hocam sen 6850 al bence ama fiyat biraz otursun
    Bu oyundaki sorun port olmasından kaynaklanıyo istediğin kadar sürücü çıkarsın dice bişey yapmadığı sürece bu değişmez

quote:

@6.cadde
    Daha öceki driverlardaki gibi ben hala GPU kullanım sorunu çekmiyorum. Ortalama %95 kullanım var oyunda. Yeni bir şey eklediler mi bilmem ama eskisi ile bir fark olmadı bende.

Benim istediğim ayarlarda sorun düzelmediği sürece bana göre düzeldi denemez

• quote:

quote:

@6.cadde
    Daha öceki driverlardaki gibi ben hala GPU kullanım sorunu çekmiyorum. Ortalama %95 kullanım var oyunda. Yeni bir şey eklediler mi bilmem ama eskisi ile bir fark olmadı bende.

Benim istediğim ayarlarda sorun düzelmediği sürece bana göre düzeldi denemez

Nasıl ayarlarda yani? Pek müptelası değilim oyunun çakmadım durumu?

• quote:

Şöyleki hocam sonuçta biz bunu mp oynuyoruz Mesela shadow,effect düşük tutuyorum ,hbao ve AA yı ise açmıyorum sadece af açık
    İşte tozmasın parlamasın oynamayı zorlaştırmasın gözü yormasın vs vs gibi Otların bile fazla olması düşmanı görmeyi zorlaştırabiliyo.

AA çok etkiliyo ama açmıyorum boşta gezerken(çatışmaya girmeden görüyorum) aa açmadığım belli oluyo ama çoğu zaman aklıma bile gelmiyo

Ha tabi başka bi öneride bulunabilecek varsa her türlü memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellteam -- 25 Ekim 2010; 23:10:16 >

• quote:

quote:

Şöyleki hocam sonuçta biz bunu mp oynuyoruz Mesela shadow,effect düşük tutuyorum ,hbao ve AA yı ise açmıyorum sadece af açık
    İşte tozmasın parlamasın oynamayı zorlaştırmasın gözü yormasın vs vs gibi Otların bile fazla olması düşmanı görmeyi zorlaştırabiliyo.

AA çok etkiliyo ama açmıyorum boşta gezerken(çatışmaya girmeden görüyorum) aa açmadığım belli oluyo ama çoğu zaman aklıma bile gelmiyo

Ha tabi başka bi öneride bulunabilecek varsa her türlü memnun olurum

Doğrudur MPde belirli akıcılığın üzerinde olmak önemli. Fakat durumu hala tam kavramadım. Sen şimdi ayarları bu şekilde yaptığında kart veya sürücü ile ilgili ne sıkıntı çekiyorsun? Akıcılık stabil olmuyor mu? FPSler düşük mü kalıyor? Cahil hissettim kendimi

• quote:

Doğrudur MPde belirli akıcılığın üzerinde olmak önemli. Fakat durumu hala tam kavramadım. Sen şimdi ayarları bu şekilde yaptığında kart veya sürücü ile ilgili ne sıkıntı çekiyorsun? Akıcılık stabil olmuyor mu? FPSler düşük mü kalıyor? Cahil hissettim kendimi

Şöyleki ayarları düşürürsem gpu kullanımı düşüyo doğal olarak fps düşük (yüzde 30 lara kadar düşüyo)

Ayarları arttırırsam gpu kullanımı yükseliyo ama fps yükselmiyo sadece yükselttiğim ayarları gpudan kullanıyo fps ye bi katkısı yok
    Aslında bu yazdığım çok saçma ama yapacak bişey yok Kısaca ayarları düşürmenin ,karta oc yapmanın fps ye katkısı yok

Bu konuda bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olursa aslında memnun olurum Barts cayman uzmanları nerdeler

• quote:

quote:

Şöyleki ayarları düşürürsem gpu kullanımı düşüyo doğal olarak fps düşük (yüzde 30 lara kadar düşüyo)

Ayarları arttırırsam gpu kullanımı yükseliyo ama fps yükselmiyo sadece yükselttiğim ayarları gpudan kullanıyo fps ye bi katkısı yok
    Aslında bu yazdığım çok saçma ama yapacak bişey yok Kısaca ayarları düşürmenin ,karta oc yapmanın fps ye katkısı yok

Bu konuda bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olursa aslında memnun olurum Barts cayman uzmanları nerdeler

Tam olarak verdiğin ayarlarda denedim dediğin gibi GPU kullanımı düşüyor. Multi için sorun oluyordur bu durum. Demekki ben bu konuda cahilmişim bayağı Bu GPU kullanımı yüzdesi işlemciden dolayı fark etmiyorsa sürücülerde sorun var demektir. Bu durumda oyunun müptelalarının 6850'ye kayması yerinde olur.

• quote:

Tam olarak verdiğin ayarlarda denedim dediğin gibi GPU kullanımı düşüyor. Multi için sorun oluyordur bu durum. Demekki ben bu konuda cahilmişim bayağı Bu GPU kullanımı yüzdesi işlemciden dolayı fark etmiyorsa sürücülerde sorun var demektir. Bu durumda oyunun müptelalarının 6850'ye kayması yerinde olur.

Yok hocam estağfurullah Dicenin işi işte bu kadar oluyo .Fraps sürekli açık olmasına rağmen fps ye pek bakmamaya çalışıyorum, akşam 1-2 saat oynayıp vakit geçiriyoruz işte
    Evet orjinal bc2 si olanlar 6850 alabilir Ama onun dışında karttan memnunuz. 1000 yapamasakta her türlü de barts kardeşlerle kapışırız

• quote:

Yeni surum Windows 7 Ultimate kullaniyorsunuz heralde, bende Benchmarki baslatamiyordum, ama eski surum de var bende(multi boot) orda denedim calisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhamadko -- 26 Ekim 2010; 0:15:02 >
  • quote:

quote:

quote:

Hellteam, çözünürlük, ayarlar ve fpsleri net yazarsan belki yardımcı olabilirim.. İşlemci demek istemiyorum ama :)

Şimdi aklıma geldi çoğu oyunda şöyle bir olay var;

HITMAN, COD 4, COD 5 bunlar net olarak hatırladıklarım, widescreen monitörlerde özellikle 16:10 (1680*1050), ister texture kalitelerini düşür, ister çözünürlüğü (ki düşüremiyorsun :>) maks fps ne artaaar ne azalır.. :D Bu olayı karttan bağımsız bir şekilde yaşadım, 1 ati 2 nvidia kart..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tchNo -- 26 Ekim 2010; 0:18:12 >

• >Bu driverla oyunlarda sorun yaşıyan olursa önceki driverini falan bütün ekran akrtı driverlarının ekle kaldırdan kaldırdıktan sonra reset atıp yüklesin ozmn sorun çözülüyor bende oyunlarda sorun yaşıyordum düzeldi
  • ATI kisa sure icinde 1'den fazla driver cikartiyorsa "driver sorunlu bu yuzden yeni driver yapti" diyorlar, nvidia 3 ay gec gelen sorunlu driverini duzeltmek icin 1 hafta sonra yeni driver yapinca "nvidia kral bu kadar kisa sure icinde nasil yeni driver yapabiliyor helal osun falan" diyorlar, vay fanatikler vay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhamadko -- 26 Ekim 2010; 0:28:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tchNo
    Hellteam, çözünürlük, ayarlar ve fpsleri net yazarsan belki yardımcı olabilirim.. İşlemci demek istemiyorum ama :)
    Şimdi aklıma geldi çoğu oyunda şöyle bir olay var;
    HITMAN, COD 4, COD 5 bunlar net olarak hatırladıklarım, widescreen monitörlerde özellikle 16:10 (1680*1050), ister texture kalitelerini düşür, ister çözünürlüğü (ki düşüremiyorsun :>) maks fps ne artaaar ne azalır.. :D Bu olayı karttan bağımsız bir şekilde yaşadım, 1 ati 2 nvidia kart..

Burda fps den çok gpu kullanımı kısmen sıkıntı sonuçta 80 fps olması ile 200 fps olması bişey değiştirmiyecek ama oyunda sıkıntı var
    Bu oyun 4 çekirdek işlemcilerin farkını bariz ortaya koyduğu bi oyundur daha önce bunu çok konuşmuştuk Ki işlemcim panelde var 3,4 te

Genel sıkıntı oyunun optimizasyonundan kısaca port olmasından kaynaklanıyo Ama lanet olsun ki bundan da başka oyun oynamıyorum

Sizde sanıyorum 460 alacaksınız Eğer çok fazla oc ile işiniz yoksa en ucuzunu alın buda gigabyte oluyo.
    Hawk ve Talon A gelirsek Birebir aynı(belek zam vs saymazsak) bizim bilmediğimiz dışında hawk taki bi sıkıntıdan dolayı Ta yı çıkarmış olabilir
    Ama kartı 1000 e çıkarmak çok gereksiz bi olaydır Güç tüketimi 1,25 civarında 480 e yaklaşıyodu sanırsam

• Çok cüzzi bir artış olmuş vantage de.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.