Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu buldum. Bundan 3 sene önce: AMD: DirectX, PC Oyunlarının gerçek potansiyeline engel oluyor

Şu konuda da epey bi yazıp çizmiştik 2 sene önce.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    dx10'a geçildiğinden beri performans yerlerde, yenilik ise çok az.

işin kötü tarafı özellikle görsel olarak ümit veren yeni bir teknoloji görünmüyor ufukta.
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Batman ve The Division'un videolarını seyretmeni tavsiye ederim. Bir de Watch Dogs var ama onda ayar kıstılar malesef. Umarım The Division'da da öyle yapmazlar.
  • Thief

1080P Very High

334.89(Default)
    NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum
    337.50

1050p Very High

334.89
    337.50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Nisan 2014; 15:32:19 >

• peki tecrübeli arkadaşlar beta ile tam sürüm arsaında bariz fark olurmu?
  • mühendis whql den daha fazla şey bekleyin dedi, ben beklemiyorum performans olarak zaten şu an süper seviyede ama "yenilik" olarak bekleyebiliriz..
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    valla bu oyunlar çıksa bile şu anda oynayamam bunları. daha tanıtımı bile yapılmadı ama yazın gtx 860 veya 870 almayı düşünüyorum ondan sonra bunları oynama planları yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

mühendis whql den daha fazla şey bekleyin dedi, ben beklemiyorum performans olarak zaten şu an süper seviyede ama "yenilik" olarak bekleyebiliriz..

benim ac4 ve crysis 3 te hala performans iyileştirme beklemelerim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

Bu da Nvidia'nın Mantle'si...

Battlefield 4'te bariz FPS artışı var. Deneyin, denettirin.

Mantle sürücü değil API, aralarında bayağı bir fark var.

Genelde WHQL kullanırım, BF 4'de biri daha artış var demiş, bakalım akşama deneyeceğim.
  • Denedim sleeping dogs bazen 30 fps civarına düşerdi şimdi 50 40 fps gidip geliyor.Batman arkham originsde denedim ondada mssa 8x yaptığımda fps zaman zaman 30 civarı düşüyordu şimdi 45 altına düştüğünü görmedim şimdi bu kadar thief denerim birazdan onuda yazarım.Ekran kartım Gtx770 bu arada yazım yanlışları için k.b tabletten yazıyorumsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu kişi diyor dostum bunu guru3d de baya artış söz konusu, eğer oyanayacaksan bugün önce driverı yükle
  • İyi iyi. Askerliğin bitimine az kala süper bir haber oldu bu benim için. Gtx770 4gb windforce umla bol bol killler gelsin!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karta OC yapmadım. Bütün testler aynı ayarlarda yapıldı

ASUS GEForce GTX 780Ti Referans Kart

335.23 WHQL / 337.50 BETA

1920 x 1080
    NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulumNVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum

2560 x 1440
    NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulumNVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum

• Soldaki 335.23 sağdaki 337.50. Yükselmesi gerekirken bende düştü bir de anlayamadım bunun sebebini. Oyunlarda denemedim sadece bu testi yaptım. Son sürücüyle benchmark alırken de bir kaç kere görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesit hatası aldım. Zar zor tamamlayabildim testi. Bir sorun var ama nedir bulamadım böyle olmaması gerek.

• emre544 E kullanıcısına yanıt
    Oyun mu oynayacaksın yoksa bench mi? Bende yüklü bile değil bunlar. Sadece OC stabilite için 3dmark yaparım onuda yılda bir skor için değil stabiltie için.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Yok hocam derdim benchmark yapmak değil zaten. Şu an oyuna girip deneyemediğim için hemen hızlı bir şekilde bunu deneyip paylaşayım dedim. Yoksa tabi ki önemli olan oyun performansı
  • Bf4 multide fps artışı oldu mu, eski sürücüyle farkını gözlemleyen varsa yazar umarım, ben 8.1 gibi bir artış görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu son sürücü video ram kullanımını da dengeliyor sanırım.768mb gtx460 kullanıyorum.Bir önceki sürücüde Batman Arkham Origins'te ultra grafik ayarlarında 1080p'de msaa açamıyordum.msaa olmadan 25-30fps civarı alıyorum .Son sürücüyü yükledikten sonra 2x msaa açarak yine aynı fpsleri aldım.msaa kapalı 30fps civarı veriyor.İşlemciye yüklenmek için tüm grafik ayarlarını en düşüğe getirip çözünürlüğü 640x480 yaptım.Bu şekilde deli gibi işlemci kullanılması gerekirdi.Fakat baktığımda işlemci ortalama %60-70 gibi kullanılmış.İşlemci fx6100.Sürücü baya hoşuma gitti açıkçası.dx12 nasıl olur kimbilir
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam..
  • GTX 670 kullanıyorum son çıkan betayı önceki driver'ın (335.23) üstüne direk kurmamız sorun yaratırmı?? yoksa illa programla temizleyip kurmamız mı gerek?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.