Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dx11 oyunlarda çalışıyor sadece orası, diyelim ki bf4 ü açtın bir daha açtın diğer sefere oyun daha hızlı açılacak load edilecek, ama oyuna update gelirse o cache folderını silmen gerekebilir.. grekmeyedebilir, test edip göreceğiz artık yeni bir şey bu.

amd ye teşekkür eden arkadaşları anlamıyorum tamam adamlar bir api yapmış 2-3 oyun destek vvermiş o da oyun çıkıyor oynayıp bitiyon sonra mantle update alıyor her neyse, mantle, dx12 nin önünü açtı ne güzel ona laf yok ama bu driver ile pek bir alaksı yok, tamam mantle benzeri performans yaşıyorsunuz ama mantle gibi değil bu olay,

ayrıca nvidia sadece performans vermekle kalmamış yenilikler getirmiş nvcache gibi ve whql de fazlası geleceği söyleniyor. kısacası driver yapmayı biliyorlardı ve bunu üst üste kanıtlıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Bu driver SLI kullananlara da yaradı.

http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-337-50-beta-performance-driver

SLI konusunda çok çok iyi yere geldi Nvidia ,artık tek karta göre yazılımsal boşluk sıkıntısı yok
  • Bi cacık getirisi yok BF3 te tabi
  • SLI da bende farkettim guru3d de baya artış alan var, tek karttan ziyade. sanırım sli içinde ayrı birşey yaptılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

Bu da Nvidia'nın Mantle'si...

Battlefield 4'te bariz FPS artışı var. Deneyin, denettirin.

Mantle olmasaydı Nvidia bunu yapmazdı. Hadi yine iyisiniz. Nvidia'ya teşekkür ederken, onu buna zorladığı için AMD'ye de dua edin.

acı gerçekler :)

ne nvidia ne microsoft harekete geçmeyecekti amd olmasa

değişmeyen bir şu var yine kötü olan amd (ağzıyla kuş tutsa yaranamaz)
  • İnceleme için;
  • http://www.framebuffer.com.br/Arquivo/120942/2

crysis 3 min fps de artmış ybba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 8 Nisan 2014; 11:38:15 >
  • AMD emekçi falan denmiş de hiç alakası yok. bence donanım üreticileri danışıklı dövüş yaşıyordu; iyi işlemci ihtiyacı oradan geliyordu ama bu yarışta AMD intel'in gerisinde kalınca mantle hamlesini yaptı. böylece sistem toplayanlar işlemciye daha az bütçe ayıracak ve intel'e darbe vurulmuş olacaktı. nvidia'nın da bu kervana katılması AMD'nin ekmeğine yağ sürmüştür ve bu kavganın kaybedeni intel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    Peki asıl kazanan, mantle ile yüksek işlemci almak zorunda kalmayacak olan biz son kullanıcılar değil miyiz? Ve bizi asıl ilgilendiren de işin bu yönü değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    orası amenna. demek istediğim bunu yapanlar biz ucuza sistem toplayalım diye değil kendi çıkarları için yapıyor. madem yapılabiliyordu bugüne kadar neredeydiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyanın en iyi driver ı bu olsa gerek, efsane olarak kalacaktır bu driver, bir yere not edin bunu
  • Ona da amenna :-)

Öyle veya böyle bu adımı ilk atan taraf taktiri hak eden taraftır bence. Diğerleri onun zoruyla ve elleri mahkum lideri takip etmek zorundaydılar. Yoksa son kullanıcı düşmanı ilan edilmek vardı işin içinde. Her türlü bize yaradı bu durum.

Bu işin çok yönü var. Unutmazsam birkaç link atacağım bununla ilgili. Mevzu yeni olmadığı gibi, yıllar önce bu sorundan ilk yakınan yine AMD imiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam indirecektim beta galiba sadece 700 serisine destek veriyormuş. 600 serisinde gelecekmi bu driver?
  • ROME 2 muazzam bi artıs soz konusu diyorlardi dogru mu acaba
  • Olan CPU lara oldu

Ee onlarda artık 10GHz e doğru yol alsın artık di mi? Gıdım gıdım performans artışlarıyla yoldukları yeter
  • 8800 GT'yi bile destekliyor.

http://www.geforce.com/drivers/results/74636

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Nisan 2014; 12:25:26 >
  • 600 serisine de destek var. bak yukarıda gtx 690 videosu paylaşılmış.
  • bahsettim daha önce.. 700 serisi ile 600 serinin farkı yok, sadece revize edilmiş sürümleri..
  • iyidir iyi. kullanın gitsin
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.