Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    artı kgerek yoktu ona 2013 den beri.

normal yen idriver yüklemeyi aç yüklerken clean install ı seçtiğindne emin ol o kadar.
  • 337.50 ile firestrike puan ım 100 kadar düştü yalnız benim
  • evohan kullanıcısına yanıt
    istemsizce güldüm sadece .. ne önemi var ki onun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

istemsizce güldüm sadece .. ne önemi var ki onun?

hiç bench almadın mı sen :)
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    clean install sekmesi gözükmedi bende, tekrar baktım ama yok.
  • evohan kullanıcısına yanıt
    bench deiğim gibi stabilite için yapıyorum yılda bir, test için crysis 3 e bakacağım sadece

clean install her nvidia driver da var artık yüklerkenki son window da görmen lazım.
    Hızlı yükle yaptığım için görmemişim eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

bench deiğim gibi stabilite için yapıyorum yılda bir, test için crysis 3 e bakacağım sadece

firestrike ve unigine valley gibi testler hem stabilite hemde paunlama açısından gayet iyi testlerdir , crysis 3 set timer olmadan dengesiz cpu ve gpu kullanımları sunar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Nisan 2014; 21:13:43 >
  • TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    Gtx 670 BF4 Test Range 1600*900 Ultra ayarlar

335.23

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum

337.50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 9 Nisan 2014; 0:15:23 >

• gtx 560 ti 1gb ile GTA 4'e benchmark yaptım. 337 kurduktan sonra fps azaldı yalnız ayrıntıya bakarsanız işlemci kullanımı ciddi oranda azalırken grafik bellek kullanımı bayağı artmış ve tahminimce fps düşmesinin sebebi grafik belleği darboğazı yaşanması.

335.xx:

337.50:

• Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    GTX 600 altında performans yaşayacakınısz diye bir garant ivermiyorlar malesef.. ama diğer oyunlarda test etme şansınız varsa özellikle bf4 te iyileşme olmuştur belki.
  • Olmuş bu driver. BF3'de işlemcim 4.9 ghz'de olmasına rağmen gtx titan ile bir süre sonra gpu kullanımındaki dalgalanmalar çok kötü seviyelere geliyordu. Bu driver ile map ayrımı olmaksızın %95+ gpu usage var ve genel olarak %98 yani max. kullanımda..
    birşey beklediğimden değil, meraktan

benim sistemde darboğaz ekran kartından zaten. benim için anlam ifade etmese de işlemci ihtiyacını azalttığı aşikar, yani var bir değişiklik.
  • Pulmicort kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, görünen o ki sürücü daha çok darboğaz sorunu yaşayanlar için elverişli olmuş, bir de şu var sürücüsü min. fps de etkisini gösteriyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 9 Nisan 2014; 8:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni sürücü ile shadowplay özelliği gelmiş galiba laptoplar için. Benim ekran kartım GTX765M acaba bende kullanabilir miyim?
  • Sahîpkıran kullanıcısına yanıt
    kullanbilmen lazım.
    Herhangi bir ayar falan yapmam gerekiyor mu?
  • arkadaşlar bu nvidia nın 3d ayarlarını nasıl yapıyoruz bilgisi olan varmı acba ?

bende 3d projektor var ve birde hi-shock marka active shuttle gözlük var ancak gözlük ayarlarını bir türlü yapamadım 3d vision programıyla baya bir uğraştım ancak sağlıklı görüntü alamıyorum bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeseskane -- 9 Nisan 2014; 20:48:57 >
  • Sahîpkıran kullanıcısına yanıt
    shadowplay le alakam yok ama shadowplayi kuruo açarsan ordan analrsın herhalde ne yaoacağını.
  • bütün yükü GPU yapıyorsa sıcaklıklar ne durumda yada fan hızları fullmu oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.