Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beta olduğun ma bilmem ama bende oc ve bench problemleri çıkartıyor baya bu driver
  • @X-FI

Yeni betada crysis 3 de çok iyi artık set timer toola pek gerek kalmayacak gibi çünkü cpu limitlemesi neredeyse sıfıra indirgenmiş.Geçen işlemci ocsinin stabilitesini test etmek için 1 saat kadar crysis 3 single oynamıştım ikinci bölüm olan "Ormana hoş geldin" de çayır çimen gezerken ki sahnede 4.5 ghzdeki 4770k tüm threadleriyle yüklenmeye başladı ve haliylede gpu kullanımı düştü.BF4 zaten kapalı maplarda sabit 144 fps(ara ara tabi 120 lere gerileyebiliyor) açk maplerde ise 110 ve üstünde oynadığım için pek incelemedim ama getirisi belli ki bu oyundada olacaktır.

Yeni betanın olumlu izlenimi tekrar denememe yol açtı ve yine aynı sahnede bu sefer ki cpu kullanımı %75-80 arası gidip geldi ve gpu usage fix %99 akıcılık ve performans bu oyundada gayet iyi görünüyor.

@evohan

Her yeni sürücüde ilk denediğim ocli hızlardaki stabilite oluyor.Betalar whql lere göre oc konusunda daha başarılı.Ancak yinede sorun yaşıyorsan (bir ara bende sorun yaşamıştım ama sorun sürücüden değil msı aftrburner ayarlarımdan kaynaklıymış sonradan farkettim)

sürücüyü komple kaldırıp yeniden temiz bir şekilde kur.Oc nedeniyle crash olduğunda sürücüde bazen sapıtmalar olabiliyor ve yeniden kurarak düzeltilebiliyor.

• OC konusunda sıkıntı yaratmadı bende bu driver.

eskisini komple silip, yeniyi kurdum bende.. crysis 3 te test yaptım öncesi sonrası fps lerde çok fark olmadı ama cpu kullanımı düştü gözle görülür
    bu da neyi söyler.. cpu darboğaza yakalana ve fps düşen yerler artık çok daha az olacaktır.. yani min fps yüksek çıkacak ve oyun akıcı olacak.. tab oynadıkça anlayacam artık.
  • @Detonator-58

bende de genelde beta lar oc problemi çıkartıyor aslında ama denerim tekrar kurmayı
  • Arkadaşlar benim BF4 sıcaklığı bu driverle düştü sanki.

73-74 oluyordu eskiden, şimdi mesela 3 saat oynadım, 71 derece.
  • En çokta benim 690' a yaradı bu driver.Uçuyorum biri beni indirsin
  • ben en büyük farkı NFS Rivals te gördüm arkadaşlar deneyen varmı?bazı alanlarda fps 60 dan 45-50 lere düşüyordu artık o düşme tamamen gitmiş sabit 60 fps
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Beyler bu son sürücü video ram kullanımını da dengeliyor sanırım.768mb gtx460 kullanıyorum.Bir önceki sürücüde Batman Arkham Origins'te ultra grafik ayarlarında 1080p'de msaa açamıyordum.msaa olmadan 25-30fps civarı alıyorum .Son sürücüyü yükledikten sonra 2x msaa açarak yine aynı fpsleri aldım.msaa kapalı 30fps civarı veriyor.İşlemciye yüklenmek için tüm grafik ayarlarını en düşüğe getirip çözünürlüğü 640x480 yaptım.Bu şekilde deli gibi işlemci kullanılması gerekirdi.Fakat baktığımda işlemci ortalama %60-70 gibi kullanılmış.İşlemci fx6100.Sürücü baya hoşuma gitti açıkçası.dx12 nasıl olur kimbilir

bende de 768 mb gtx460 var. sürücüyü beğenmenize sevindim. ben de kurayım bari en kısa zamanda. bu arada bu ekran kartı 4. senesini dolduracak herhalde. hala 1280*1024 çözünürlükteki pc'imde güncel her oyunu yüksek ayarlarda oynatabiliyor. verdiğim parayı sonuna kadar hak etti. 300 tl'ye almıştım galiba.

• Mantle'a iyi bir karşılık oldu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

ben en büyük farkı NFS Rivals te gördüm arkadaşlar deneyen varmı?bazı alanlarda fps 60 dan 45-50 lere düşüyordu artık o düşme tamamen gitmiş sabit 60 fps

Rivals'te 30 fps sınırı kalktı mı ?
  • ugurmurat360x kullanıcısına yanıt
    kilit açma yöntemleri var
  • Whql tarihi belli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

kilit açma yöntemleri var

Kilit açma yöntemlerinin oyunu hızlandırdığını fps yi arttırmadığını duymuştum.Böyle olunca bende kilit kaldırma yöntemi ile daha akıcı bir 30 fps alınır diye düşünmüştüm,hatta bu yüzden denemeden oyunu silmiştim.Tekrar kurup deneyeceğim inşallah teşekkür ederim.
  • ShadowPlay e masaüstü kayıt özelliği getirilmesiyle Nvidia bu alandaki pek çok programın fişini çekmiş oldu.
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Masaüstü ya da 3D uygulamalar kayıt edilebiliyor mu? Oyunu biliyorumda, masaüstü kayıt olayını duymadım!?
  • Shadowplay 2 ile artık oyunlar dışında masaüstündede kayıt alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Nisan 2014; 0:21:30 >
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Evet. ''Masaüstü yakalama'' seçeneğini aktif hale getirerek sadece masaüstü ile ilgili videolar da kaydedebiliyoruz.
  • Nvidia AC: Unity GameReady driver çıktı hemen kurun, oyunda yarın çıkıyor!

x64
    http://us.download.nvidia.com/Windows/344.65/344.65-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

Biliyorsunuz ki oyun NVIDIA teknolojilerini kullanıyor o yüzden bu driverı yüklemeniz şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 10 Kasım 2014; 18:59:20 >

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    seviniyorsunda işe yarayacakmı sence?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.