Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.644.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25892590259125922593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

noterin işi o zaten

• Gerek yok hocam bugün yada yarın çıkar gümrükten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0rka kullanıcısına yanıt

hocam bu sekmeye nasıl ulaşabiliyoruz? ben gelişmiş takip'e basıyorum ama hesap gerekli yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terliktengiiriyorum -- 22 Mart 2021; 16:56:9 >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Noter sana soruyor.Kişi adına diyeceksin

• terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt

https://www.aramex.com/tr/tr/track/shipments bu sayfadan ben üyelik açtım gelişmiş takipte yine bişe yok sen açma gerek yok

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

ürününüz kaç euro?

• Darısı sizin basiniza arkadaslar.
    NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]ı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünsped (UPS) Vekaletname Örneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 22 Mart 2021; 17:0:46 >
  • coolhearts kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam.

• Arkadaşlar bu UPS nin istediği vekaletname nitere gidip yapılan daha önce yapan bilgili tecrübeli Arkadaşlar varmı nasil bir yol izliyoruz

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

460 euro. amerikaya bile teslim yoktu. heralde sadece almanya

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

446,25Euro

• Uğurc4n33 kullanıcısına yanıt

Yukarda atmıştım eğer gelmediyse size oradan edinin hocam. Notere gidip şahıs için vekaletname vermek istediğini belirtiyorsun örneğini notere atıyorsun. Süresiz 251 Sürelli 270 TL bulunduğum yerde. Sonra vekaleti taratıp upstrimport@ups.com ve ithalatevrak@ups.com adreslerine atıyorsun hocam.

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

Hocam süresiz versek bir sıkıntı olur mu? yarın öbür gün başımız ağrır mı NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

Onu bilemiyorum hocam bence süreli verin :)) gerçi süresizde verilse sonra vekalet fesih ediliyordu yanlış bilmiyorsam

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

Ben süresiz verdim,zaten benim adıma faturalı ürünlerin ithalatı için bir yetki.Başka bir şeyde kullanamazlar

• Hep kötü haber vermekle olmuyor biraz önce Red devil 6700xt kartım geldi.Kasaya taktım ve kurdum.Kart gamerock 3080 oc dan daha uzun malzeme kalitesi son derece güzel.Kartın soğutma performansı gereksiz iyi olmuş kartın çıkacağı nokta belliyken böyle bir şeye gerek yoktu.Büyük ihtimal 6800xt de ki soğutucuyu direk takmışlar.

Kart kasaya takıldığında aşağı doğru esneme yapıyor (çünkü çok uzun ve ince ) mutlaka destek aparatı ile kullanmak lazım.Daha 1 saat oldu ama kartın oc performansını beğenmedim neredeyse hiç getirisi yok.Biraz daha incelemek lazım şuan için parasına göre pahalı gereksiz özenilmiş duruyor.Bu dönemde olmasak kesinlikle almazdım diye bilirim.

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 22 Mart 2021; 17:40:46 >

• Alkımm kullanıcısına yanıt

Hep kötü haber vermekle olmuyor diyip iki paragraf kötü haber vermek.

• 
Sayfa: önceki 25892590259125922593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.