noterin işi o zaten |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2591. sayfa)

-
-
Gerek yok hocam bugün yada yarın çıkar gümrükten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bu sekmeye nasıl ulaşabiliyoruz? ben gelişmiş takip'e basıyorum ama hesap gerekli yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terliktengiiriyorum -- 22 Mart 2021; 16:56:9 > -
Noter sana soruyor.Kişi adına diyeceksin
-
https://www.aramex.com/tr/tr/track/shipments bu sayfadan ben üyelik açtım gelişmiş takipte yine bişe yok sen açma gerek yok
-
ürününüz kaç euro?
-
-
Ünsped (UPS) Vekaletname Örneği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 22 Mart 2021; 17:0:46 >
hayırlı olsun hocam.
-
https://www.amazon.de/dp/B08NZ4G4T2?psc=1 gören duyan var mı
-
Arkadaşlar bu UPS nin istediği vekaletname nitere gidip yapılan daha önce yapan bilgili tecrübeli Arkadaşlar varmı nasil bir yol izliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
460 euro. amerikaya bile teslim yoktu. heralde sadece almanya
-
446,25Euro
-
Yukarda atmıştım eğer gelmediyse size oradan edinin hocam. Notere gidip şahıs için vekaletname vermek istediğini belirtiyorsun örneğini notere atıyorsun. Süresiz 251 Sürelli 270 TL bulunduğum yerde. Sonra vekaleti taratıp upstrimport@ups.com ve ithalatevrak@ups.com adreslerine atıyorsun hocam.
-
Hocam süresiz versek bir sıkıntı olur mu? yarın öbür gün başımız ağrır mı
-
Onu bilemiyorum hocam bence süreli verin :)) gerçi süresizde verilse sonra vekalet fesih ediliyordu yanlış bilmiyorsam
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben süresiz verdim,zaten benim adıma faturalı ürünlerin ithalatı için bir yetki.Başka bir şeyde kullanamazlar
-
Hep kötü haber vermekle olmuyor diyip iki paragraf kötü haber vermek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X