Yarbay
30 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 1401 (Bu ay: 9)
Gönderileri

Arkadaşlar dün itibariyle iPhone 12 teslim aldım. Android den geçeceğim. Verileri ( fotoğrafları ve Whatsapp Yedeği gibi ) bilgileri iphone aktarmak için ilk kurulumda yer alan Android den aktar seçeneğini seçiyorum fakat bağlantı kopuyor. Nette araştırınca iphone nin bağlantı noktası oluşturduğunu ve ona bağlanmam gerektiğini yazmışlar fakat onunlada bağlantı sorunu yaşadım.

Mi 8 Android den verileri atacağım.

Merhabalar. Öncelikle sistemimde B550M Mortar Wifi var(mini tower kasa mevcut) memnunum fakat ATX Kasaya geçiş yapacağım. Haliyle ATX anakart almak istiyorum. B550M Mortar da R5 3600 ü 4.4 GHz stabil kullanıyorum yani her ne kadar keyfi olsada alacağım anakartta VRM kalitesi iyi ve WİFİ olsun istiyorum.

Msi Mpg B550 Gaming Edge Wifi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08B4THL9P/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1

Bu kartı buldum fakat işyeri interneti kısıtlı olması sebebiyle pek inceleme fırsatı bulamadım Reddit vs. Bu anakart iş görür mü veya 1750 e kadar önerebileceğiniz anakart varmıdır ?

Merhabalar. Başlıktaki ürünü alma düşüncesindeyim, genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Evlendiğimde de monitörü mutfağa bağlayıp tv olarak kullanma imkanım varmı ? 2x3 W ses hoparlör görünüyor üründe. Daha önce bu şekilde monitör alıp ileriki zamanda tv olarak kullanan varmı ? Sıkıntı yaratırmı acaba ?

Merhabalar.Yaklaşık 2 ay önce b550m mortar wifi aldım ve 3600 işlemcim ile 4.4 GHZ 1.180v olarak stabil kullanıyordum.İki gün önce oyun oynarken fanlar deli gibi dönmeye başladı, Core Temp ile sıcaklık kontrolü ve Hwinfo64 ile Voltajına bakarken. bios u resetlemediğim halde çekirdek frekansları kendi kendine (Core Boost) sanıyorum oynuyor. Biri 3.6 iken diğeri 4,2 ghz de. Voltaj 1.4 e kadar çıkmış. BIOS üzerinden PBO,Spread Spectrum ve C-State kapalı. Dikkat etmem gereken başka birşey varmı acaba ?  

Edit: BIOS u sıfırladım ve BIOS güncellemesi yaptım bu arada.

silinebilir

Merhaba iyi forumlar. B450M Mortar anakart mevcut. CORSAIR VENGEANCE RGB PRO (CMW16GX4M2C3000C15) ram kullanıyorum. X.M.P ile 3200 e çektiğimde herhangi ayar yapmadan problemsiz kullanmaktayım. Ryzen Dram Calculator ile ayar alıp biosa girince 3600 mhz (1.4 ve 1.41 v ) de problemsiz açılıyor fakat TestMem5 ile test yaptığımda resimdeki hatayı alıyorum. Stabilite sağlama açısından ne yapmam gerek ? Hynix Cjr ramlerin overclock potansiyeli pek yok fakat başka yapmam gereken ince ayar vs varmı ?

Merhaba arkadaşlar.Elimde B450m Mortar anakart var ve 2 adet m2 desteği mevcut. Alttaki m2 girişinde James Donkey 512 gb m2 takılı ve 1300/1000 gibi bir değer veriyor ( üst portta takılı iken 2000/1600 veriyordu). Sanırım alttaki port PCIe 2.0 x4 olduğu için. Üstteki birinci portada yedeklemek amacıyla 1 tb samsung m2 almayı düşünüyorum. ( m2 ye dosya yedeklemek çok tavsiye edilmiyor fakat çok önemli dosyaları hariciye atıyorum )Kafama takılan nokta PCIe veriyolu kullanılıyor sanırım. İkinci m2 taktığımda ekran kartı veri yolu hızı x8 e düşermi ? veya çift m2 kullanan varsa kontol etme imkanı varmı.

Merhaba arkadaşlar resimdeki anakarta ve corsair crystal 280x kasaya sahibim. 1. m2 yuvası dolu sıcaklık sorunu yaşamıyorum 2. M2 yuvası ile kasanın tabanı arasında yaklaşık 10-12 cm var. fakat 2. ssd yuvasının üstü ekran kartı ile örtülüyor ( msi gtx 1660 ti gaming x ). Alta bir tane fan atacağım acaba 2. m2 yuvasını soğuturmu ?

edit : ürün iade edildi silinebilir
İyi günler arkadaşlar. Ryzen 5 2600 ve MSI B450M Mortar H110i GTX var. İlerleyen zamanda 5700 XT almayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla işlemci tam yetmeyecek. O.c etmek istiyorum. Şuan 1.2250v 3.8 ghz de stabil p95 testinden sorun yaşamıyorum fakat. 4.0 ghz için 1.4 versemde p95 testinde 1 dk demeden resetliyor makine. Bunun ince bir ayarı varmıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
peugeout
Mobil cihaz
iphone
Operatör
turkcell
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Lenovo
İşlemci
AMD
Anakart
MSI
Sabit Disk
Samsung
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
MSI
Modem
TP-Link
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.928
İkinci El Bölümü Mesajları: 187
Konularının görüntülenme sayısı: 34.676 (Bu ay: 670)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.273 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.