Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2592. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.644.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25902591259225932594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.amazon.co.jp/-/en/dp/B08WP9T6KR/?coliid=I31IG878SGNXI2&colid=16QSRG69ELKS2&psc=1

3060 Zotac Twin Edge OC Edition, 8 bin liraya yakın bir fiyata gelir. Ban atabiliyorlar, ama o ücretsiz. 1 stok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 22 Mart 2021; 17:50:40 >
  • Hocam almadan önce inceleme testlerini gözden geçirseydiniz fiyatına performasına bakarak alsaydınız çok memnuniyetsiz şekilde ifade etmişsiniz madem böyle bir çıkarım da bulundunuz almak olmak için almayın gerçekten alın demek ki almamalıydınız..

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Kötü günler geçti şimdi sırada daha kötü günler var .NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]  Ben memnuniyetsiz bir insanım genel olarak fiyatta göre kötü ürün mesela 6k ya almis olsam bunu efsane ürün derdim .9700 e göre yargilayinca hoş olmuyor tabi . 3070 de kullandım aşağı yukarı aynı dalganın laciverti gibi kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newegg sistemlerini bile sömürmüşler kriz büyüyor 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.newegg.com/global/tr-en/abs-ali489/p/N82E16883360084?Description=3060&cm_re=3060-_-83-360-084-_-Product&quicklink=true

3060/10400F Hazır Sistem 10461 TL'ye geldi. Amazon Hindistanda satılan 227 lira değerinde mouse klavye seti hediye. Şu an ülkede en ucuz RTX 3060 9.000 lira.Ekran kartını yurtdışından kovalasanız bu parçalarla en ucuza toplayalım deseniz yine aynı paralara denk geliyor.

Alacak arkadaşlar ödeme ekranında promosyon kodunu yazmayı unutmasınlar: TKY7243

Rtx 3060 güzel kart.Overclock ile %10 performans artışı yaşanıyor ve 3060 Tİ ile aralarındaki fark %10 civarına düşüyor. RTX 3070 ile aralarındaki fark %16-20 arasına düşecektir tahminen.

Buyrun bu oyun testleri.

Bu da Overclock Videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 22 Mart 2021; 18:4:57 >

• Ekran kartının üzerinde yatan kız ile yollayacaklar bu kasasyı alıyorum.

https://www.newegg.com/global/tr-en/p/3D5-001U-00021

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmazadam -- 22 Mart 2021; 16:57:12 >
  • SerKrc kullanıcısına yanıt
    helalll sayımız çoğalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: olmazadam

Ekran kartının üzerinde yatan kız ile yollayacaklar bu kasasyı alıyorum.

https://www.newegg.com/global/tr-en/p/3D5-001U-00021

Şu devirde ekran kartı bulmak, ekran kartının üzerine yatacak kız bulmaktan daha zor.

• olmazadam kullanıcısına yanıt

BU KASAYI BENDE ÇOK BEĞENİYORUM OTURAN KIZDA DAHİLMİ HOCAM :)

• ercani_38 kullanıcısına yanıt

Dahil hocam ama soğutma performansını olumsuz etkiliyormuş. Lince uğramamak için geyiği burda sonlandırıyorum :)

• Dolar yukarıya doğru gidecek gibi.Newegg fiyatları arttırmadı henüz.Ama 1-2 güne arttırır diye düşünüyorum hocam :)

• Arkadaşlar amazon.jp'den teb ve papara ile yaklaşık 10-12 kere ban yedim. Eğer ban yemeyen varsa hangi banka ile aldığını söyleyebilir mi?

vpn mi açmam gerekiyor tamamen mi şans anlamadım.

• olmazadam kullanıcısına yanıt

reis sadece kasayı bulur musun

• Gostol kullanıcısına yanıt

Kız içeren versiyonu bulamadım maalesef ama markası ZEAGINAL MATX ;

https://tr.aliexpress.com/i/32992940873.html?gatewayAdapt=glo2tur

şöyle bir amcadam review yapmış;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmazadam -- 22 Mart 2021; 17:16:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SerKrc

Dolar yukarıya doğru gidecek gibi.Newegg fiyatları arttırmadı henüz.Ama 1-2 güne arttırır diye düşünüyorum hocam :)

3060 hangi modeli geliyor icinde acaba ? Birde bütün kutuları gönderiyorlarmi acaba ?

• SerKrc kullanıcısına yanıt
    bence de güncellemeye giderler 2 sistem var şuan 17k dan

• Bu Newegg’den 13bine 3070+10700f’li sistemi alıp sonradan garanti-gümrük olaylarından dolayı endişelenip iptal etmiştim.İlk başta baya pişman olmuştum ama sonradan forumdan aynı sistemi alan birkaç arkadaşda sıkıntı çıkınca içim biraz rahatlamadı değil :)

Alan bir arkadaşın ekran kartı 2 gün sonra aniden sebepsiz yere gitmiş, geri apar topar toplayıp yolladı kasayı iade bekliyor şimdi.

O yüzden alacağınız riski iyi hesaplayın derim, umarım sıkıntı çıkmaz hiçbirinizde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saintvicious22 -- 22 Mart 2021; 18:26:32 >
  • Bu konu bir "firma yetkilisi" tarafından yönetilmektedir. Yazacağınız mesaj gelecekte haksızlık olduğunu düşündüğünüz bir gerekçe ile silinirse, inceleme için Forum Destek üzerinden bize bildirebilirsiniz.

Bu ne demek konuya reklam mı alındı?

• DH | equ* kullanıcısına yanıt

ups konuyu devralmış elleam NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] 

• 14 subat da amazon.de den aldigim 3070 aorus mastee bugün kargolandı. Ödemesi önceden çekilmişti kur farkından yırttık

• 
Sayfa: önceki 25902591259225932594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.