Belli bir model yok stoklarında hangisi varsa ondan gönderiyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2593. sayfa)

-
-
Vekaleti noterden almanız gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam newegg öyle bir şey olursa iade kabul eder diye düşünüyorum. Şimdi almazsak sonra hiç alamayacağız malum ülke koşulları. 30 gün süremiz var o ara anlaşılır diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Çok güzel kart gerçekten.
-
felaket tellalları her yerde, hb den arkadaşa kasa topladık anakart patlak geldi, teknoloji şans işi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vekaleti aldiktan sonra goruntusunu nereye atiyoruz? Onlara nasil ulasiyor veya ulastiriliyor?quote:
Orijinalden alıntı: R-10Vekaleti noterden almanız gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fazla arkadaş ya çok fazla cidden elim gitmedi...
-
bugün çaresiz hissedip çarşı esnafından anlık bir anlık kararla asus rog strix 3070 oc modelini 14 bin tl'ye satın aldım..
elinde tek bir tane vardı.. kaçırmak istemedim.. pahalıya gelmiş değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synch3 -- 22 Mart 2021; 18:48:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sirswagerÇok fazla arkadaş ya çok fazla cidden elim gitmedi...
Uçurmuşlar (:
-
6700xt alıyodum sepette bitti yetişemedim
quote:
Orijinalden alıntı: Synch3bugün çaresiz hissedip çarşı esnafından anlık bir anlık kararla asus rog strix 3070 oc modelini 14 bin tl'ye satın aldım..
elinde tek bir tane vardı.. kaçırmak istemedim.. pahalıya gelmiş değil mi?
Ben satardım sana niye ele gittin :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: KeLLeDosH
14 subat da amazon.de den aldigim 3070 aorus mastee bugün kargolandı. Ödemesi önceden çekilmişti kur farkından yırttıkGerçekten istediğim kart, hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın darısı benim başıma inş.
-
imkansız hocam alman. bildirimlerden önce tıklamıştım yine de vermedi.
Amerika'daki AMDlere fena bot dadanmış. 3000 serisi yine sepete ekleniyor ama amd neredeyse hiç eklenmiyor.
-
hocam ben önceden eklemiştim kartta ki para yetmediği için alamadım 😔
Ama kafaya taktım o kartı alıcam ölmek var dönmek yok hocam
alırsın hocam. kart yeni çıktı. 15-20 güne stokları daha artar. Avrupa'ya bile doğru düzgün gelmedi. kaç tane Amd markası var. bir tane kapılır mutlaka
-
-
https://www.newegg.com/global/tr-en/abs-ali494/p/N82E16883360089?Item=N82E16883360089 Bende bu kasayı sipariş ettim ama iyi ettim kötümü ettim bilmiyorum. 16377 ye geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanica -- 22 Mart 2021; 19:18:4 > -
ithalatevrak@ups.com
Şuraya sipariş no ile beraber mail atıyorsunuz.Onlar size önce vekaletname için mail atıyor.O mailde bulunan ek dosyalar ile notere gitmeniz gerekiyor.Eğer mail atmadılarsa arayıp mail atmalarını isteyiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X