amazon.it e bak 1168 euroya 3090 pny satıyor tr gönderimi yok ve stok kaç dakikadır 6. Bizden başka kart alan yok sanırım |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2583. sayfa)

-
-
amazon.com 7 Mart Asus TUF 3060 siparişimin parası çekilmiş 5:05 şafak operasyonu ile. kargo bilgisi halen yok ama
-
Geforce now aylık 75 tl oyunu kendın alıyorsun birde
Bu devirde en mantıklısı xbox series s + 3 yıllık gamepass
-
3060'lar ilk çıktığında 4400 civarına almıştım, o dönem de değmez, bu karta fazla, fiyatlar düşecek denilmişti. Fiyatlar düşerse fiyatların düşeceğini söyleyenlerin bildiği bir şeyden ötürü düşmez, dünya piyasasındaki kaosun son bulması ve bizim özelimizde de öngörülemeyen piyasanın tahmin edilebilir olması neticesinde düşer. Yani fiyatlar düşer mi yükselir mi kimse bilemez ama 6 aylık kart arayışımda anladım ki fiyatlar sürekli yükselme eğiliminde.
O yüzden kimin gücü neye yetiyorsa geçici ya da kalıcı olarak ihtiyacını karşılasın, ufak zararlar görünce morali bozulmasın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: apollonxamazon.it e bak 1168 euroya 3090 pny satıyor tr gönderimi yok ve stok kaç dakikadır 6.
Bizden başka kart alan yok sanırım
Deli paraları anca türkler veriyor zaten avrupa da veren yok valla ondan amazon tr ye gönderimi açık hala
-
Fransa adresim var oraya da göndermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende GTX 1070 vardı ekran kartı fiyatları arttı tek fanlı 1400 TL ye alıp 10 - 11 ay kullandım bir kaç ay önce 3000 TL ye sattım. Rx 550 2 GB aldım Valorant Cs go e-spor oyunları oynuyorum. Gtx 1070 sattığıma pişman değilim elimde Ps4 pro var bilgisayar varken pek zaman ayıramıyordum şimdi Ps4 pro ile oyun oynuyorum. Rx 550 de düşük ayarlarda e-spor oyunları oynuyor.
Şuan en mantıklısı konsol Xbox Series S in fiyatı çok iyi amazondan yakalarsanız daha iyi 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rtx 3060 olsa alınır bu karta o para çok
Yaklaşık 780e gt 1030 Asus var Hepsiburada’da omu neden almıyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: XY_SCORPIONFransa adresim var oraya da göndermiyor.
Almanya ya da göndermiyor
-
Hocam 3060ların fiyatı 8k'ya dayandı
-
Performanslari aynı. En düşük fiyat hangisiyse onu aliyorum
Japonyadan 2 hesap ban yedi arkadaşın hesaba açtım 0.01 dolar çekti halen hareket yok kaç hafta oldu. Yurtdışı 5300 - 5800 TL ye olursa alınır
500 TL-550 TL idi bu kartın fiyatı bile arttı
GT 1030 %15-20 kadar daha iyi aklınızda olsun, güzel günlerde kullanın 👍 -
Fransa RX 6700 XT için mail atmış.Temin etmye çalışıyoruz demişler.Dilerseniz iptal edebilirsiniz diye de eklemişler.
-
4.05 te çekildi benimde hocam
-
Out of Stock diyor ama denenebilir mi beyler sizce bu yoklukta?
-
quote:
Orijinalden alıntı: XY_SCORPIONFransa adresim var oraya da göndermiyor.
İtalyan istiyor demekki
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X