Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2581. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.645.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25792580258125822583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En son birkaç gün önce Amazon TR kendi satıcısı ve göndericisi olarak 9500TL'ye 3080 Suprim sattı. Bot direk aldmıştır. Zaten son kullanıcı olarak o kartı almak piyango çıkması ile yakın bir ihtimaldir.

• Batuhan022 B kullanıcısına yanıt
    İncehesapta cuma gecesinde 699 TL olmuştu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Newegg'den sistem almak isteyenlerin dikkatine;

Arkadaşlar dün gece yazmıştım newegg'den 3080 ftw3 'lü kasa yakaladım 1500 euro üstü diye. Ek bir ücret vb. birşey çıkarmı diye ünsped ithalattan temsilcim bir bayan ile görüştüm. Newegg'de aynı amazon gibi ek bir ücret çıkmaz dedi, sadece 1500 euro üzeri olduğundan vekalet ister o kadar dedi.

@kara6655

• Amazon.jp 6700xt lerde bir hareket var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KebabMan -- 22 Mart 2021; 10:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan varya ülkedeki tüm satıcılar şerefsiz. 0.80 krs artti dolar 800 e satılan GT 1030 1050 TL oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Gostol hocam rx550 alsana 1030dan iyidir.128 bit 2gb aldım ben 670 tlye mis gibi işimi görücek :D

• 705 TL alsam mı ????

• Aliexpress'te rx 560 4gb 1000 TL. 50 de vergi ödesen 1050.tabi fiyatlar değişmiş olabilir en son perşembe baktım

• Dolar/euro konusu in

stok takip konusu out

• met4sx M kullanıcısına yanıt

benimkini gönderdiler. yolda şuan

• terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt
    Onlar ikinci el geliyor. Garantisi yok.

• MARCO kullanıcısına yanıt

Stok takibini geçtim artık konuda rx550'ler 1030'lar konuşuluyor.  Durum o kadar kötü.  

• Tranquillity kullanıcısına yanıt
    1.2 ay idareten 1030 mu RX 550 mi alınır

• ttiklaus T kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun güle güle kullanın

daha perşembe kur düşünce millet zarar ettik diye konuşuyordu şimdi kar ettik diyor

• terliktengiiriyorum T kullanıcısına yanıt

Hayırlısıyla gelsin hocam.  

• Tranquillity kullanıcısına yanıt

Millet kartsız hocam çok normal. Elinde ekran kartsız sistemi olan o kadar çok kişi var ki idareten bir şeyler almayı düşünüyor.

• Gostol kullanıcısına yanıt

ikinci el bi 5770 alın geçin derim

• Dostlar almanya'dan vermiş olduğum sipariş amazon mobil uygulamadan bakınca yaklaşık 8 gündür "Gönderim için hazırlanıyor" durumunda. Pc tarayıcıdan bakınca ise bu tarz bir bilgi yok. Sizce chat'ten bağlanıp bir sıkıştırsam mı yoksa kurcalamayıp beklesem mi yaklaşık 38 gün oldu beklemekten de gına geldi açıkçası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Stok takibini geçtim artık konuda rx550'ler 1030'lar konuşuluyor.  Durum o kadar kötü.  

Konunun kapanma vakti gelmiştir demek oluyor artık  

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Dostlar almanya'dan vermiş olduğum sipariş amazon mobil uygulamadan bakınca yaklaşık 8 gündür "Gönderim için hazırlanıyor" durumunda. Pc tarayıcıdan bakınca ise bu tarz bir bilgi yok. Sizce chat'ten bağlanıp bir sıkıştırsam mı yoksa kurcalamayıp beklesem mi yaklaşık 38 gün oldu beklemekten de gına geldi açıkçası :)

Çok güzel sıkıştırılıyor amazon hocam şuan merak etme parasını çektiği kartla ilgili konusuyorum bana dedıklerı "Teslımat tarıhımız bu beklemek istemezseniz iptal edin"  

• 
Sayfa: önceki 25792580258125822583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.