NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (2584. sayfa)

-
-
@sirswager gt1030 mu %20 daha iyi rx550'den ?
-
Tr de 2900 değer mi ki . Vergilerle 2350 oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@erdemerde9898 oyundan oyuna değişen genel bir kanıdır bu istersen izleyebilirsin, genel itibariyle %10dan başlar oyununa göre %20ye kadar çıkabilir. (: -
-
arkadaşalr bu doğrumu ? avrupada tandıık var ona göndertecegim
-
Doğru işte
Dolandırıcı olma ihtimali yüksek satıcı Amazon değil dikkat edin
-
Böyle fiyatlara temkinli yaklaşmak lazım, içinden salatalık çıkabilir, Fiyat aşırı uygun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprince -- 22 Mart 2021; 12:14:24 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rust in PeaceDolandırıcı olma ihtimali yüksek satıcı Amazon değil dikkat edin
amazon sitesi sonuçta ne olabilir ki ?. bir ayarlarsam adamın adreside varmış arayıp sorsa vs belki öyle daha güzel olur
-
şuan provizyonda gözüken ücretin, provizyondan çıkıp ekstreye yansıdığında artması gibi bir durum söz konusun mu? yoksa provizyonda gördüğüm ücret ne ise %100 ödeyeceğim ücret bu mudur artık?
-
Guncel driverlerla durum boyle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HardMuzamazon sitesi sonuçta ne olabilir ki ?. bir ayarlarsam adamın adreside varmış arayıp sorsa vs belki öyle daha güzel olur
Alıntıları GösterTavsiye edilen satış fiyatının bile altında ürün, sizce bu piyasada olabilir mi? Yine bir aratıp sordurun tabi.
-
700 TL ye RX 550 alıp 1.2' ay idare etsem mi.
Bankanın o anki kuruna göre artabilir/düşebilir de.
-
bende 5600x sistem var ekran karti yok. 3060 almistik 6000e performansi kesmedi, 8e sattim 3070 ariyorum. Bu esnada da csgo valorant vs idare etsin diye rx550 aldim kargoda isimi gorucektir.Asagiya birkac test daha birakiyorum.
5600x islemci ile yapilmis testler +300fps aliniyor rahat stabil.Competitive ayarlar icin tabi bu.Zaten kimse valoranti csyi full ayarda full hd de oynamaz competitive.Idare eder beni 3070 bulana kadar
-
o anki kuruna göre derken?
zaten amazon karttan parayı çekmeye çalışmış. şuan provizyonda bir ücret görüyorum. aldığım ürüne ait tutarın (dolar), TL karşılığı tutar çekilmiş provizyon olarak. bu TL karşılığının arta bilme ihtimali var mı yani? o zaman provizyonun ne anlamı kalıyor? provizyon bir nevi çekilen ücreti o anki kur ile garantiye almak demek değil mi?
-
haftasonundan önce satın aldıysan geçmiş olsun, bayağı artacak kur böyle devam ederse
-
https://www.amazon.com/dp/B08L8L71SM/
20 tane var diyordu, yok oldu anında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X