Hocam UPS Türkiye böyle diyor. Burda benim anlamadığım ilçe neden yazmıyor? Adreste ne yazıyor farklı bir yazı var. ![]() |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (167. sayfa)

-
-
Valla bi turl7 yakalayamadim ya -
takip numarasını artık yurt içi takip kısmındanaratıp detaylara ulaşabilirsiniz kırsal bölgedeyseniz haftada 1 gün çalışabilirler gidip şubeden almak daha hızlı olucaktır.
-
Hocam ben Konyadayım ki ilçesinde, bendede Önce İstanbul hub şubeye gönderildi dedi. Ertesi gün Konya'ya gönderildi. Adres yanlış değilse takılma o kadar ibarelee hep yıldızlı -
beni bugün arayıp tc'mi aldılar ne zaman gelir dedim 3 iş günü diyor :d yarım günde ingilterede 3 depo dolaştı oradan almanyaya gitti almanyadan istanbula geldi ama gümrükte bekleyecekmiş 3 gün. bu kadar saçmalık olamaz
-
Peki teşekkürler ben bir arayım yine de bir.
-
Aciliyeti yoksa verme bende almaktan vaz geçtim. rtx 3060 lar firmalara gelmeye başladı şubat sonu satışa çıkacak duyumunu aldım 5 binden satışa çıkar diye umuyorum
-
Ben de anlamadım DHL hemen hallediyordu. Çok şaşırdım şuan.
-
Dhl harici yalan.
Dhl>UPS>Apg -
evet benim ilk kargom dhl ile geldi fakat doğudayım diye 1 gün sarktı yine de helal olsun adamlara 3 günde getirdiler
-
1 hafta 10 günü bulabiliyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mng>yurt içi>ups>apg>dhl -
quote:
Orijinalden alıntı: wildwachsend
Dhl harici yalan.
Dhl>UPS>ApgMalesef oyle, ayın 20sinde amazondan cıkan ürün hala daha Tr giremedi dolaşıyor.
-
Apg mi hocam ? Girmez en az 15 günden bahsediyor teslim alanlar.
@olcayhgs hocam Türkiye'de yerine göre değişiyor yav. -
quote:
Orijinalden alıntı: DukeMew
Yok abi 3070 Tuf aldım 12 gündür kargolanmadı 3070 bakıyorum nolur nolmaz diye.Amazon prime var miydi? Kartlar için kargolama süresinde farkediyor mu acaba?
Adami deli etme sırası :) -
UPS'i aradım bana gümrükten çıktığını teslimat şubesine doğru yola çıktığını söyledi. Teyit etmek adına adresimi sordum nere görünüyor nereye gidecek diye. Adamlar her şeyi yazmış ilçeyi yazmamışlar. Ben söyledim ilçe yok bu bilgide diye. Kadın bir tane mail söyledi. Buraya gönderi kodunuzu ve adresini iletin dedi. Yazdım gönderdim bakalım ne olacak. Zaten bir şey kusursuz olsa şaşarım. Benim endişem o mail adresini sallıyorlar mı bakalım ne olacak.
etmiyor, prime olmadan aynı tarihte standart kargo seçerek aldığım tuf 3070 DHL ile gönderildi bana.
-
Etmiyor prime üyesiyim. -
Amazon sistemlerinde bazen ilçe görünmüyor ama posta kodunu otomatik olusturuyor adresi girince. Posta kodu olduğu için kargo da soruj çıkmıyor. Benim de ilçe yazmiyordu bu şekilde cevap verdiler ve kargo hızlı bir sekilde geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X