Ben kadına dedim posta kodunu da yazdım görünmüyor mu orda diye. Yok buraya mail atacaksınız dedi illa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (168. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Nietmiyor, prime olmadan aynı tarihte standart kargo seçerek aldığım tuf 3070 DHL ile gönderildi bana.
O zaman şans işi. İptal olmasında geç gelirse gelsin. Hocam bu arada sizi ps bölümünden hatırlıyor gibiyim. Oyun fiyatlarından sonra çoğunluk pc tarafına kaydı gibi.
Sizde sağolun bilgilendirme için @DukeMew
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartı kargo süresi çıktığı anda amazon japonya hesabım banlandı siparişlerim iptal oldu. Bütün belgeleri ibraz etmeme rağmen geri açtıramadım hesabı.
Yeni bir hesap açtım, ekran kartı dışında sipariş verdim siparişim geldi. Şimdi tekrar ekran kartı siparişi verdim, banlanma olmadı. -
Amazon'a olan ilginiz ve Amazon.com.tr Müşteri Hizmetleri ile irtibat kurduğunuz için teşekkür ederim.
Amazon.com.tr'de adres kısmından "il-ilçe-mahalle" ismini seçtiğinizde sistemimiz "posta kodunu" otomatik olarak atar.
Posta kodunuz, ilçeyi temsil ettiği için Amazon sisteminde görünmez. Adres formatımız genel standartlardan farklıdır:
Önce açık adres kısmındaki bilgiler yer alır(cadde-sokak-apartman no vs.),
Sonraki sırada mahalle ismi yer alır,
En son kısımda ise il ismi ve ilçeyi temsil eden posta kodu yer alır.
İlçe ismi yer almaz.Sipariş numarası içerisinde ise mahalle ve ilçe ismi görünmeyebilir. Bu durum sizi endişelendirmesin.
Adres kısmınızda bir hata / eksiklik görememekteyim.
Endişeniz olmasın.
Bana bu şekilde cevap vermişti amazon ve kargo sorunsuz gelmişti. Bunlarında kafası karışık galiba.
-
Valla anlamadım hocam. Şimdi o maili okuyan adam ne diyor bu değişik adres aynı zaten demiş olabilir 🤣 -
Malesef apg
-
Allah sabır versin hocam. Benimde apg :) gıpırdamıyor -
benim bahsettiğim kart gümrükten geri döndü hocam bu arada, dün DHL yeni takip kodu yolladı iadesi yapıldı diye ama hala TR'de gözüküyor. depoya ulaşınca bekleyen siparişlerin birine bunu yollayabilirler direk
-
quote:
Orijinalden alıntı: wildwachsend
Allah sabır versin hocam. Benimde apg :) gıpırdamıyor:) Yani ürünü acele alacağım diye hızlı teslimat seçeneğini tıklamadığıma bu kadar pişman olacağım aklıma gelmezdi, eh güzel bir tecrube oldu.
Bu arada biraz can sıkayım :))
bugun gene sıra ile 3070 strix 8100e aorus 3070 6800e ve zotac 3080 8600e gitti.
-
Hangi amazondan takip ediyordunuz bunlari nerden dustu -
quote:
Orijinalden alıntı: K@FKASYALI
Hangi amazondan takip ediyordunuz bunlari nerden dustucom.tr satıcı germany
-
strix'den emin misin? beni hiç görmedim yeni çıkanlar listesinde de yok zaten. 1 tane satılsa bile o listede en yukarılara çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Şubat 2021; 18:42:12 > -
-
Hiçbirini görmedim hocam valla alanlara hayırlı olsun :) -
göndermiyor malesef
-
zotac dediğiniz şu di mi?
https://www.amazon.com.tr/Zotac-GeForce-Trinity-GDDR6X-ZT-A30800J-10P/dp/B08K3PDL9K/
takip edeyim ben de...
-
@MacGyver. Evet bu ürün dünde girip cok kısa süre içerisinde bitmişti.
Bu arada ben alamadım yanlış anlaşılma olmasın, 2sn içerisinde tükenir hale geldi daha önce bu kadar değildi muhtemelen çok az adet giriyor gibi.
@b0Ni Eminim yahu :) Yeni çıkan listeye düşmesi yada çok satanlardan yakalanması bana göre mantıken daha zor.
@wildwachsend botcular-avantacılar alıyor hep oyle bir tıklama hızı yok :))
-
😀😀 Ne sıkıntılı süreç arkadaş. Benim kart Avrupa'yı geziyor şu an. 😀 -
ilginç ben hiç strix görmedim, bugün satılan zotac 3080'i ve dün satılan aorus 3080'i alabildim ama 2si de 1dk sonra otomatik iptal oldu.
-
Yok hocam aynı ürün için benim de böyle gözüküyor. Tc'yi verdim, daha önceki siparişim de gelmişti verdikten 1-2 gün sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X