Hocam çok uğraştırıyor ama haftasonu 2 adet almıştım. Artık bıraktım zaten son kartlar onlar. |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (165. sayfa)

-
-
Bugün 3. Amazon siparişim de iptal edildi. Zar zor 3070 sipariş ettim ve aradılar maalesef bir karışıklık olmuş stokta olmayan ürünü almışsınız dediler. Artık ekran kartlarından da, amazon türkiye'den de iğreniyorum.
-
Bundan ben de çekiniyorum. Yolda gözüken, bir ay sonra teslim tarihi verilen ekran kartı siparişini iki hafta sonra iptal edip, parayı da 1 ay sonra iade eden Amazon Türkiye, böyle durumlarda beni ürkütüyor.
-
ben 2 gündür 3080 alıyorum 1dk sonra iptal oluyor, sistem yavaş çalışıyor stoktan fazla kişiye satıyor diğerlerini anında iptal ediyor sonra.
-
Benim internet alışverişim kapalı ve provizyonda sadece 0.01 var, onun harici bir şey yok. Siparişleri iptal edemiyorum ama çekemeyecekleri için gönderilmez sanırım değil mi?
-
Hangi tarihte sipariş verdiniz ve ne zaman iptal edilmişti? Para çekilmiş miydi?
-
Demeyin hocam yaa. Ben de sabırla tuf 3070i bekliyorum. Öyle olursa daha da amazon.tr’den birşey alınmaz. de.’den kart kovalamaya başlayayım ben de öyleyse bir yandan. -
O zaman aklımıza su soru takılıyor, madem ödemeye niyetiniz yok neden kart almaya calısıyorsunuz?
-
Asus 3070 Tuf almıştım ve yaklaşık 1 gün oldu sanırım. Para çekildi her şey yolunda derken olan yine bize oldu. Hayır hâlâ da stok giriyor ve satışa devam ediyorlar. Benim 2 haftam 3. iptalle birlikte hiç oldu.
Şuanda bana 3070 tuf parasının 2 katını iade etseler de bir önemi yok çünkü düşündükçe midem bulanıyor.
-
ödemeyeceğiniz ürünü alıp neden insanların hakkına giriyorsunuz o zaman?
-
Hesabım kapandı çünkü, ve yanlışlıkla 2 adet sipariş ettim. 1 adet alacaktım sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7F6B5320 -- 2 Şubat 2021; 16:49:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Halesia Carolinaödemeyeceğiniz ürünü alıp neden insanların hakkına giriyorsunuz o zaman?
jp hesabını banlamış ondan bahsediyor
-
Arkadaşlar Almanya çıkışlı ekran kartları için ödeme sorunu yaşıyorum. Mastercard banka kartı kullanıyorum . Nakit çekim deneyecektim hata verdi. Bilgisi olan var mı bu konuda? Enpara kartı bu arada. Kendi adıma kayıtlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90F8184DD -- 2 Şubat 2021; 16:57:30 > -
25 ocak tarihinde APG kargo ile yola çıkan gönderim hala Türkiye'ye gelmedi olarak gözüküyor. Daha önce APG ile gönderisi gelen biri varsa süreç hakkında bilgi verebilir mi ?
-
son zamanlarda amazon TR den 3060 ti denk getiren oldumu ? -
Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece Asus Dual satıldı 5.300'den.
-
Aramex ile normal kargo aldıysanız.
Çabuk gelmiyor, Dubaide merkezleri var, orada bekliyor bir süre. Sonra geliyor TRye.
-
Evet kargom şuan Dubai'de gözüküyor. Cuma gününden beri(4 gün) orada duruyor. Bekleme süresi hakkında yaklaşık bir süre var mı acaba ?
-
Nasıl listeleniyor biliyomusunuz? Ben googledan 3060ti site:amazon.tr yazıp önüme gleen 8-10 kartı listeledim ama olay sanki farklı işliyor? -
Az önce 3080 aorus girdi. Umarım bizden biri kapmıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X