Şimdi Ara

NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
197.604
Cevap
890
Favori
13.644.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Köklü firma
  • artos 10 kullanıcısına yanıt
    Hocam birde gerçekten bilgi sahibi bir arkadaştan ricam 1500 euro üstü alışverişte sorun yaşayan oldumu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cxcagri

Rtx 3090 pny marka yaklaşık 16 bine denk geldi pny nasıl bir markadır arkadaşlar ? Kullananlar varsa yazabilirlermi

14,600 tl idi neden sizinki 16 tuttu hocam ??

almanyada 1.715 euro ve ödemeyi euro olarak yaparsanız tam 14.600 küsür falan çıkıyor.

• Yoizhik kullanıcısına yanıt

Hadi al satcılar filan iyi hoşta. kırk yıllık firmaların bunu yapması.

• Arkadaşlar amazon japonyadan iki adet 3060ti sipariş ettim ve hesabım kapatıldı, ürünlerin iptalini de yapamıyorum. Bana bu ürünler ulaşır mı yoksa gümbürtüye mi gidecek?

• O şekilde teslim alanlar var. Ban yemiş hesapları ile. 

• lemartes kullanıcısına yanıt

Bugünleri unutmayıp, şartlar daha tüketici lehine döndüğünde alışveriş tercihlerimizi ona göre yapmak gerekiyor.

Al sat yapanların yüksek fiyat istemesinin sebebi, bu şark kurnazı firmalar zaten. Bir arkadaş eksanın paylaşımının altına durumu yazmış. Mining yüzünden alış fiyatları yükseldi demiş. Dışarda da stok sorunu var. Üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynı. Sanırsın mining, stok sorunu vs sadece bizde var.

• quote:

Rtx 3090 pny marka yaklaşık 16 bine denk geldi pny nasıl bir markadır arkadaşlar ? Kullananlar varsa yazabilirlermi

1500 euro gümrüğe takılmıyormu

• guguk kullanıcısına yanıt
    Sonuçta ben gümrük parasını peşin ödüyorum niye takılsın ki ? Ayrıca amazon satıcısı yani başka şahısta değil daha önce tecrübe etmiş birisi aydınlatırsa iyi olur
  • link paylaşır mısınız lütfen

Benim karttanda çekmeye çalıştılar kartı kapattırdım hem banladılar hemde parayı çekmeye çalışıyor bu caponlar çok fena
  • avanak_abdi kullanıcısına yanıt

Google yorumlarına bende yazmıstım(girip bir like atarsanız güzel olur) 13bin tl den koydukları gün. Benim yorumuma cevap yazmıs EKSA mining yüzünden kart bulunmuyor bu sebepten şeklinde. Karaborsanın tanımını yapmış adamlar. Sonra 18den koydular aynı kartı. En ufak bir utanma yok.

Palit merkezine konuyu açıklayan bir mail attım, Türkiye temsilciniz karaborsa yapıyor şeklinde. Kendini tatmin bizimkisi, kimsenin umrunda değil.

Görürsem beğenirim. Ben de olumsuz yorum yazacağım. Mümkün mertebe amazona bakıyorum ihtiyaç olukça. Sanırım artık tek tercih olacak.

• 3 gün önce Japonya Amazon'dan 3060ti siparişi verdim ben de. Sanal kart ile sipariş oluşturdum ama siparişi oluştururken kartın limitini birkaç saatliğine biraz yükseltmiştim. Deneme yaparlarsa limit yok uyarısı almasınlar diye. Baktım o anlarda 0,07 TL çekmişler. Sanırım deneme çekimi yaptı sistem. Hesabım henüz bloklanmadı ama teslim tarihinde de bir güncelleme yok hala. Şimdi bir mucize olup stokların yenilenmesini bekliyorum. Sanırım birkaç hafta daha bu şekilde kalır ve sonuçta avcumu yalarım :)

• MSI RTX 3090 Gaming X Trio 1367 eurodon de de gitti. Patron çıldırmış olmalı 

Bugun cok fazla 3090 alarmı gelince. son gelenlere dikkat etmedim. 

Nerede yazıyor o alt marka olduğu ?

İkisi farklı yıllarda farklı yerlerde kurulmuş iki farklı firma.

• quote:

Hocam birde gerçekten bilgi sahibi bir arkadaştan ricam 1500 euro üstü alışverişte sorun yaşayan oldumu acaba ?

Ürünün baz fiyatı 1500 EUR altında olmalı, vergi öncesi fiyat...  

• quote:

Orijinalden alıntı: lemartes

Bugun cok fazla 3090 alarmı gelince. son gelenlere dikkat etmedim. 

hocam hangi uygulamadan geliyor alarm

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.