|
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (164. sayfa)

-
-
Hocam birde gerçekten bilgi sahibi bir arkadaştan ricam 1500 euro üstü alışverişte sorun yaşayan oldumu acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cxcagri
Rtx 3090 pny marka yaklaşık 16 bine denk geldi pny nasıl bir markadır arkadaşlar ? Kullananlar varsa yazabilirlermi14,600 tl idi neden sizinki 16 tuttu hocam ??
almanyada 1.715 euro ve ödemeyi euro olarak yaparsanız tam 14.600 küsür falan çıkıyor.
-
Hadi al satcılar filan iyi hoşta. kırk yıllık firmaların bunu yapması.
-
Arkadaşlar amazon japonyadan iki adet 3060ti sipariş ettim ve hesabım kapatıldı, ürünlerin iptalini de yapamıyorum. Bana bu ürünler ulaşır mı yoksa gümbürtüye mi gidecek?
-
O şekilde teslim alanlar var. Ban yemiş hesapları ile.
-
Bugünleri unutmayıp, şartlar daha tüketici lehine döndüğünde alışveriş tercihlerimizi ona göre yapmak gerekiyor.
-
Al sat yapanların yüksek fiyat istemesinin sebebi, bu şark kurnazı firmalar zaten. Bir arkadaş eksanın paylaşımının altına durumu yazmış. Mining yüzünden alış fiyatları yükseldi demiş. Dışarda da stok sorunu var. Üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynı. Sanırsın mining, stok sorunu vs sadece bizde var.
-
quote:
Rtx 3090 pny marka yaklaşık 16 bine denk geldi pny nasıl bir markadır arkadaşlar ? Kullananlar varsa yazabilirlermi1500 euro gümrüğe takılmıyormu
-
Sonuçta ben gümrük parasını peşin ödüyorum niye takılsın ki ? Ayrıca amazon satıcısı yani başka şahısta değil daha önce tecrübe etmiş birisi aydınlatırsa iyi olur -
link paylaşır mısınız lütfen
-
Benim karttanda çekmeye çalıştılar kartı kapattırdım hem banladılar hemde parayı çekmeye çalışıyor bu caponlar çok fena -
Google yorumlarına bende yazmıstım(girip bir like atarsanız güzel olur) 13bin tl den koydukları gün. Benim yorumuma cevap yazmıs EKSA mining yüzünden kart bulunmuyor bu sebepten şeklinde. Karaborsanın tanımını yapmış adamlar. Sonra 18den koydular aynı kartı. En ufak bir utanma yok.
Palit merkezine konuyu açıklayan bir mail attım, Türkiye temsilciniz karaborsa yapıyor şeklinde. Kendini tatmin bizimkisi, kimsenin umrunda değil.
-
Görürsem beğenirim. Ben de olumsuz yorum yazacağım. Mümkün mertebe amazona bakıyorum ihtiyaç olukça. Sanırım artık tek tercih olacak.
-
3 gün önce Japonya Amazon'dan 3060ti siparişi verdim ben de. Sanal kart ile sipariş oluşturdum ama siparişi oluştururken kartın limitini birkaç saatliğine biraz yükseltmiştim. Deneme yaparlarsa limit yok uyarısı almasınlar diye. Baktım o anlarda 0,07 TL çekmişler. Sanırım deneme çekimi yaptı sistem. Hesabım henüz bloklanmadı ama teslim tarihinde de bir güncelleme yok hala. Şimdi bir mucize olup stokların yenilenmesini bekliyorum. Sanırım birkaç hafta daha bu şekilde kalır ve sonuçta avcumu yalarım :)
-
MSI RTX 3090 Gaming X Trio 1367 eurodon de de gitti. Patron çıldırmış olmalı
-
Bugun cok fazla 3090 alarmı gelince. son gelenlere dikkat etmedim.
-
Nerede yazıyor o alt marka olduğu ?
İkisi farklı yıllarda farklı yerlerde kurulmuş iki farklı firma.
-
quote:
Hocam birde gerçekten bilgi sahibi bir arkadaştan ricam 1500 euro üstü alışverişte sorun yaşayan oldumu acaba ?Ürünün baz fiyatı 1500 EUR altında olmalı, vergi öncesi fiyat...
-
quote:
Orijinalden alıntı: lemartesBugun cok fazla 3090 alarmı gelince. son gelenlere dikkat etmedim.
hocam hangi uygulamadan geliyor alarm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X