|
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (162. sayfa)

-
-
formu yazdırıp doldurdum geri taratıp pdf'ye dönüştürecektim ama öyle diyorsanız hiç uğraşmayayım sağ olun hocam
-
Simdi görüştüm. Tc niz ile çıkış işlemleri yapılıyormuş dedi. Halbusemki tc için aradiklarinda açamadım 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sende sağol hocam ben doldurmadım sıkıntı çıkmadı ama müşteri hizmetlerini gene arayıp sorun isterseniz -
Bir adet 3070 yok mu uygun fiyata amacım oyun pc si toplamak :) -
merhaba, 24 ocakta aorus master 3070 sipariş vermiştim hala ses seda yok var mı aynı karttan sipariş eden?
-
Amazon.de'den aldım, mart teslim gözüküyor.
-
ingiltereden aldım kargolandı, TR'den aldım aynı gün o da kargolanadı.
-
aynen teslim tarihi mart 17-18 gözüküyor :/
-
insanda şans olacak desene hocam :D , senin adına sevindim
-
Nasıl 2 tane birden alabiliyorsunuz ben daha 1 tane stok yakalayamadım o kadar refresh atıyorum, partalert kullanıyorum.Daha göremedim
-
BIOSTAR Radeon RX6800 XT Reference Graphic Board [VA68T6TEP2] aldım denemek için amazon co jp'den (CAPONYA'dan) bakalım ne olacak
-
Ocak ayında 6. siparişimi gümrükte iade etmek zorunda kalmıştım sınırdan dolayı, bugün başka bir siparişim sorunsuz geçti. "Gümrük çekim işlemleri tamamlandı" olarak gözüküyor şu an. Aylık sınır takvim ayı ile birlikte sıfırlanıyor yani.
-
-
Ocak ayında ilk siparişiniz ne zaman gümrüğe girdi?
-
19 ocak
-
TR içi dağıtım başka kargoya vermiş olabilirler.
-
Yani bir sorun olmaz değil mi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ups gümrük işlemlerini kendi firmasına yaptırıyormuş hocam korkacak bişey yok. Yat kulağının üstüne -
Yok yok reis hiç bi sorun olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X