Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pow gt 9600 kullanan arkdaslar crıss gıbı oyunları oynamadan once nvıdıa 181.20 surumunu ındırıp kursunlar orjınal gelen cd ıcındekı surum bıraz eskı ve oyunu acmadı nedenı bılmıyorum ama acmadı bunun dısında 2 kez format fılan tum ayarla oynadım gene olmadı en son 9600 gt nvıdıa surucusunu ındırdım suan akıcı ve kasmandan oynuyorum mutla ılk once drıver guncelemek gerek ve dıyer baska markada 9600 gt acamayanlar varsa mutlaka 181.20 surumu kurup oyle denısınler
    INTEL CORE 2 DUO E7300 2.66GHz 3MB CACHE 1066MHZ LGA775 İŞLEMCİ //ASUS P5KPL-AM INTEL G31 / ICH7 SOKET 775 ANAKART ////POV NVIDIA 9600 GT 512MB 256BIT EXO OveRCLOCK DDR3 (DirectX 9.0-DirectX 10) DVI HDMI PCI-E 16x 2.0 EKRAN KARTI (R-VGA150960-1) ///KINGSTON 2GB 800MHZ DDR2 CL6 MEMORY KVR800D2N6/2G //Hdd: 80gb//Dvd Rw:SAMSUNG SH-S223F 22X SATA DVD YAZICI SİYAH //POWERSUPPLY :HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S //Kasa:EVEREST SNC-775 AİRDUCT ATX KASA
  • 181 sürümünü oyunLarda test eden oLdumu acaßa ?.. 180.48 e göre farkLıLıkLar var mı ?.. günceLLeme yapmaya değermi acaßa ?..
  • 181.20 ısınma yapıor en az 4 derece oynuor, bi perfonmasn artısı yok gibi cod4 de 6fps arttı da gerek yok yani akıcı bi şekilde rahat oynuyordum zaten oyunu, ben gta4 ü merak ediyorum kurmadım onda nasıl bi değişim oluor onu bilmiom....
    AMD Ryzen 3600 ( 3.6ghz@4.1ghz 1.26v), Cooler Master MasterAir MA610P , Asus x570-P , Corsair vengeance Pro 2x8gb 3200mhz DDR4 c16, samsung 500gb ssd 840 evo, Gigabyte Rx580 , Xilence Xp800 800w, Corsair Carbide 200R

Melitta#2108
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir buralardan uzaktım ben gerçekten 9600gt den çook çoook memnunum aldığım için çok mutluyum 17" 1024-768 çözünürlükte crysis gibi bir oyunu bile 4x aa açık high özelliklerinde akıcı bir şekilde full oynanabiliyor. Nvidia nın kartlarını gerçekten sevmem ama nvidia gerçekten süper DRİVER yapıyor... Hepinize teşşekkür ederim selamlar ..................
  • Merhabalar bende yakında samsung r560-as02tr marka laptop alacam inşaalah üzerinde 9600m gt ddr3 512mb kart var ddr3 ten daha çok performans alırmıyım yoksa ddr2 ile aynı mı olur bunu merak ediyorum birde bir sorum daha var gta4'ü bu makinede oynamayı çok istiyorum yüksek çöznürlükte 30-35fps alanlar var bunlar düşük mü yoksa iyimidir
    san andreas,gta4,nba 09-08-05,age of ııı,drıver,carbon,undercover gibi oyunlar oynamak istiyorum yeterli olurmu bu kart??

Gta4 pek laptop ta oynanabilecek oyun değil işlemciye çok bağımlı bir oyun 30 35 heleki yüksek çözünürlükte alman imkansız diyebilirim.. Mobile ekran kartı olması yüzünden onu saat hızları masaüstü kullanıcılarına göre düşük şöyle anlayacağın bir örnek vereyim masaüstlerine takılan 9600gs ekran kartları bile mobile 9600gt kartlardan hızlıdır çünkü bizzat kendi laptopumda deneyerek bunu görüyorum. Ve son olarak söylediğin oyunlardan GtA4 hariç diğerlerini çok güzel akıcı bir şekilde oynayabilirsin

Umarım sorularına karşılık bulabilmişsindir...
    arkadaşım söylediğin olay mantığıma çok ters düşüyor ... Driver güncelledin ve ekran kartı sıcaklığın 4 derece arttı... 9 yıldır professional pc kullanıcısıyım hayatımda böyle bir olay ne gördüm ne duydum ... Bendede güncel driver yüklü ama hiçbir fark yok bence kartının soğutmasında performans düşüklüğü var macununu değiştirmeni tavsiye ederim

Sorularıma cevap yazdığın için çok teşekkür ederim çok güzel yazmışssın ama bana laptop lazım lise2 de lazım olacak yani..
    Diğer oyunlarda akıcı birşekilde oynarsın diyorsan tamam bu zaten benim için yeterli olacaktır çok sağol tekrar teşşekür ederim..

Orjinalden alıntı: hbg_ant2

darkmet86
    arkadaşım söylediğin olay mantığıma çok ters düşüyor ... Driver güncelledin ve ekran kartı sıcaklığın 4 derece arttı... 9 yıldır professional pc kullanıcısıyım hayatımda böyle bir olay ne gördüm ne duydum ... Bendede güncel driver yüklü ama hiçbir fark yok bence kartının soğutmasında performans düşüklüğü var macununu değiştirmeni tavsiye ederim

Benim de ters düsüyordu ama geröek bişi bu bence nette biraz araştır çünkü aynı sorunla karşılasan bir çok insan görebilirsin, sanırım kart daha verimli kullanilior, şuan 38c masaüstü, ve ben 180.48 ile masa üstü 30civarındaydı....

181.20ss

AMD Ryzen 3600 ( 3.6ghz@4.1ghz 1.26v), Cooler Master MasterAir MA610P , Asus x570-P , Corsair vengeance Pro 2x8gb 3200mhz DDR4 c16, samsung 500gb ssd 840 evo, Gigabyte Rx580 , Xilence Xp800 800w, Corsair Carbide 200R

Melitta#2108

• @ darkmet86

şaşırıyorum çok ilginç bir durum

Orjinalden alıntı: hbg_ant2

@ darkmet86

şaşırıyorum çok ilginç bir durum

Acı ama gerçek

Melitta#2108
  • bir şaşırtıcı durumda benden. kartım boşta 50C aşağı düşmüyordu, bu yeni driver ile 43C

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

bir şaşırtıcı durumda benden. kartım boşta 50C aşağı düşmüyordu, bu yeni driver ile 43C

bendeki tam tersi. cd deki driver ile boşta 35 derece 181.20 ile 47-53 derece arası boşta. yük altında 70 derece maksimum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 20 Ocak 2009; 1:05:57 >
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: darkmet86
    181.20 ısınma yapıor en az 4 derece oynuor, bi perfonmasn artısı yok gibi cod4 de 6fps arttı da gerek yok yani akıcı bi şekilde rahat oynuyordum zaten oyunu, ben gta4 ü merak ediyorum kurmadım onda nasıl bi değişim oluor onu bilmiom....

Burda cevap veren hbg_ant2 dediği gibi bende pek anlayamıyorum driver güncellemesi nasıl ekran kartı sıcaklığını arttırır hemde boşta yüksüz masaüstünde?... mesela 180.xx veya 180.48 geçildiğinde özelliklede 8800GT kullanıcıları hep dert yanardı sıcaklığı 4-5C arttırdı diye.. bende bu yüzden uzun süre 178.24 de kaldım her ne kadar Zotac 9600GT olsada çekindim.. Geçenlerde 181.20 ye transfer oldum ilk önce Gpu-z ve Everest den sıcaklığa baktım masaüstü yüksüz sıcaklık olması gerektiği gibi normalde olduğu 37-38C lerde yeni sürücünün değişiklik yapmadığına çok sevdinim. Peki sizlerin Fan hızı % kaçta? Gpu-Z de var orada yazar; fan hızı: %45 ve sıcaklık: 37-38C şeklinde...

Birde geçenlerde Nvidia driver dan ayrı olarak PHYSX için özel sürücü güncellemesi yayınladı (PhysX_9.09.0010_SystemSoftware) bunu naptınız kurdunuzmu kuracakmısınız?. Direkt kurulumu başlatınca kendi eskisinin yerine PHYSX sürümünü güncelliyormuş silmeye kaldırmaya gerek yokmuş. Bizdeki 181.20 ile beraber gelen PHYSX sürümüydü Prog.Ekle/Kaldır dan bakabilirsiniz... Son olarak Nvidia Control Panel de grafik ayarları altında "Triple Buffering" ayarı var onu naptınız kapalı veya açık mı yaptınız? zaten bu ayarın oyunlarda bir işe yarıyormu bilemiyorum.. Control Panel de her oyunda PHYSX şu an Enabled olarak aktif... Grafik ayarlarını hep söylerler Control Panel altından değil oyunlardan değiştirin derler...

• arkadaşlar bende 9600gt kullanıcısıyım. zotac 9600gt saat hızları: gpu:675Mhz memory:900Mhz shader:1650Mhz
    masaüstünde fan speed: %35, sıcaklık: 51 C
    yük altında fan speed: %50, sıcaklık: 68 C falan buluyor. bu değerler ne kadar normal. biraz fazla ısınmıyor mu sizce de? bu sıcaklık değerleri için bi overclock denemesi can yakabilir sanırım. fikri olan var mı ya da soğutucu tavsiyesi yapabilecek?

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

bir şaşırtıcı durumda benden. kartım boşta 50C aşağı düşmüyordu, bu yeni driver ile 43C

bendeki tam tersi. cd deki driver ile boşta 35 derece 181.20 ile 47-53 derece arası boşta. yük altında 70 derece maksimum.

bendeki full yükte 90C buluyor, malesef soğutucum pek işe yaramaz..

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

• arkadaşLar xpertvision 9600 gt (512 mß. 256 ßit.) standard ekran kartımı dvı dan Lcd ßir monitöre ßağLayaßiLirmiyim ?.. dvı - hdmi dönüştürücü kaßLo varmıdır !.. varsa nasıL sir çözünürlük eLde edesiLirim hd çözünürLükLerde konsoL Lar gißi oyun oynayaßiLirmiyim acaßa?.. TEŞEKKÜRLER !..

''The Pain You Feel Today Will Be The Strength You Feel Tomorrow''
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbrsin

Arkdaşlar 9600gt alıcam kulananlar psu ları kaç w bide amper deyerlerini verrilerse sevinirim ona gore alıcam binmki 400w 12v den 18 amper verior
    internette 350 400 w kullananların oldugunu gordum ama sizde yorum eklersneız ıcım rahat alrıım kartı psu alıcak parada yok zaten :D

powerin gerçek ise rahat rahat yeter. ben 390w cm ile kullanıyorum, asus 350w ile de sorunsuz kullandım.

kart sanırım 24 amper istiyordu ama dediğim gibi min. 350 w işini çok rahat görür..

• quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

quote:

Orjinalden alıntı: darkmet86
    181.20 ısınma yapıor en az 4 derece oynuor, bi perfonmasn artısı yok gibi cod4 de 6fps arttı da gerek yok yani akıcı bi şekilde rahat oynuyordum zaten oyunu, ben gta4 ü merak ediyorum kurmadım onda nasıl bi değişim oluor onu bilmiom....

Burda cevap veren hbg_ant2 dediği gibi bende pek anlayamıyorum driver güncellemesi nasıl ekran kartı sıcaklığını arttırır hemde boşta yüksüz masaüstünde?... mesela 180.xx veya 180.48 geçildiğinde özelliklede 8800GT kullanıcıları hep dert yanardı sıcaklığı 4-5C arttırdı diye.. bende bu yüzden uzun süre 178.24 de kaldım her ne kadar Zotac 9600GT olsada çekindim.. Geçenlerde 181.20 ye transfer oldum ilk önce Gpu-z ve Everest den sıcaklığa baktım masaüstü yüksüz sıcaklık olması gerektiği gibi normalde olduğu 37-38C lerde yeni sürücünün değişiklik yapmadığına çok sevdinim. Peki sizlerin Fan hızı % kaçta? Gpu-Z de var orada yazar; fan hızı: %45 ve sıcaklık: 37-38C şeklinde...

Birde geçenlerde Nvidia driver dan ayrı olarak PHYSX için özel sürücü güncellemesi yayınladı (PhysX_9.09.0010_SystemSoftware) bunu naptınız kurdunuzmu kuracakmısınız?. Direkt kurulumu başlatınca kendi eskisinin yerine PHYSX sürümünü güncelliyormuş silmeye kaldırmaya gerek yokmuş. Bizdeki 181.20 ile beraber gelen PHYSX sürümüydü Prog.Ekle/Kaldır dan bakabilirsiniz... Son olarak Nvidia Control Panel de grafik ayarları altında "Triple Buffering" ayarı var onu naptınız kapalı veya açık mı yaptınız? zaten bu ayarın oyunlarda bir işe yarıyormu bilemiyorum.. Control Panel de her oyunda PHYSX şu an Enabled olarak aktif... Grafik ayarlarını hep söylerler Control Panel altından değil oyunlardan değiştirin derler...

Fan hızı masaüstü %35, oyunda %50, suan gtadan cıkma sonucları veriyorum...

Melitta#2108

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.