Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • futßoL nßa gißi grafik motorLarı siztemi fazLa zorLamayn oyunLarda kasıL ma oLmaz endişeLenmeyin !.. ama i crysis i sorunsuz çaLıştırırmı ßiLemiyorum !.. kuLLandığım ßir kart değiL !..
  • evet arkadaşlar ögrendiğime göre msı 9600gt oc üretilmiyormmuş elinde kalan son kart oldugu için bu fiyata alabildim

bi ekran kartı daha alıcam başka bilgisayara ama 200 e kadar ne tavsiye edersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: HKNCLSKN

evet arkadaşlar ögrendiğime göre msı 9600gt oc üretilmiyormmuş elinde kalan son kart oldugu için bu fiyata alabildim

bi ekran kartı daha alıcam başka bilgisayara ama 200 e kadar ne tavsiye edersiniz

Hadi yaa üretilmiyor haa güzel güzel ben yakarım bu kartı yapamazlar parasını verirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkmet86

quote:

evet arkadaşlar ögrendiğime göre msı 9600gt oc üretilmiyormmuş elinde kalan son kart oldugu için bu fiyata alabildim

Hadi yaa üretilmiyor haa güzel güzel ben yakarım bu kartı yapamazlar parasını verirler

130 lira

• quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

Orjinalden alıntı: darkmet86

quote:

130 lira

Çok acemice yazdın faturada ne kadar yazıorsa o parayı geri verirler, bu işin kaymakamlığı var...SAygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 16 Ocak 2009; 0:16:12 >

• SPARKLE 9600 GT GDDR3 1GB 256 BIT NVIDIA ..... 250 TL

ben bu kartı alayım mı? yeni sistem topluyorum, en fazla 300 tl verebilirim karta. Yoksa ati 4850 daha mı iyi? yardımcı olun pek anlamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gerilla

SPARKLE 9600 GT GDDR3 1GB 256 BIT NVIDIA ..... 250 TL

ben bu kartı alayım mı? yeni sistem topluyorum, en fazla 300 tl verebilirim karta. Yoksa ati 4850 daha mı iyi? yardımcı olun pek anlamam.

4850 al şuan gayet iyi performans gösteriyor ama dedigin fiyatta bulabilirmisin bilmiyorum, 4850 alırken özel sogutuculu model al, referans tasarımlılar ısınma problemleri yaşıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazminator

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

quote:

arkadaşLar , ßen de xpertvision 9600 gt kuLLanıyorum (512 mß. 256 ßit)!.. kartımın hangi modeL oLduğunu nasıL anLayaßiLirim !.. yani amp mi sonic mi sonic+ mı vs. gisi ?.. kasayı sökmeden !.. kasa oLdukça zahmetLi ßir yerde !.. çıkart sök tak epeyce zaman kayßı !.. teşekkürLer !..

GPUZ adlı programdan Ram Mhz ve Gpu Mhz değerlerini bize söylersen.Biz sana hangi model oldğunu söyleriz

arkadaşLar ekran kartının özeLLikLeri resimde oLduğu gißidir !.. ßu ekran kartı hangi modeLdir !.. süper mi sonic mi sonic+ amp mi hangi ?...

• @Lazminator

Senin kart düz model herhangi bi eklentisi yok gösterdiiğin resimden o cıkıyorhttp://www.xpertvision.com.tw/main/vgapro.php?id=80
    Sonic modeli o.c yapılmıs gpu 700 bellekler 2000mhz çalısıorhttp://www.xpertvision.com.tw/main/vgapro.php?id=81
    Sonic+ ve amp senin kartla alakası yok, sonic+ palit ekran kartlarında gördüm amp ise zotac ta var....

• darkmet ßiLgiLer için teşekkürLer !..

ßirde şunu ßeLirtmekte fayda görüyorum imzamdaki sistemde ßu kartLa crysisi fuLL detayda gayet akıcı ßir şekiLde oynayaßiLiyorum !.. mesajLarı okudukça sanki kart üzerinde kötü ßir kartmış gißi ßir izLenim aLgıLadım ancak ßence kart oLdukça yeterLi ßir kart !.. konum oLarakta orta düzeyin üzeri diyeßiLirim !..
  • quote:

darkmet ßiLgiLer için teşekkürLer !..

ßirde şunu ßeLirtmekte fayda görüyorum imzamdaki sistemde ßu kartLa crysisi fuLL detayda gayet akıcı ßir şekiLde oynayaßiLiyorum !.. mesajLarı okudukça sanki kart üzerinde kötü ßir kartmış gißi ßir izLenim aLgıLadım ancak ßence kart oLdukça yeterLi ßir kart !.. konum oLarakta orta düzeyin üzeri diyeßiLirim !..

hangi çözünürlükte oynadınız?
  • İmzamdaki sistem ile daha önce yaptığım 3dmark testinde xp 32 bit/ 10.5K almıştım. Fakat windows oldukça kirliydi. Şimdi temiz bir xp 32bit işletim sistemi ile 11.35K aldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

İmzamdaki sistem ile daha önce yaptığım 3dmark testinde xp 32 bit/ 10.5K almıştım. Fakat windows oldukça kirliydi. Şimdi temiz bir xp 32bit işletim sistemi ile 11.35K aldım...

İyi puan , ekran kartında hız aşırma varmıydı yoksa normal degerledindekiler mi yaptın... Bende işlemci 3.8ghz ekran kartı 770/1950/2200 bu degerlerle 12.8k aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 16 Ocak 2009; 23:23:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

quote:

darkmet ßiLgiLer için teşekkürLer !..

hangi çözünürlükte oynadınız?

1280 - 1024 aa kapaLı diğer ßütün ayaLar highta oynadım !.. gayet net ve oyun akıcı idi !.. ßu kart ßana eski ekran kartımın yerine geLdi xpertvision 2600xt vardı , 512 mß. 128 ßitLik ßir karttı , 2 kez arızaLanınca yerine geLen kart ßu oLmuştu , ßu vesiLe tanışmış oldum ßu kartLa. ßiraz şansLı ßiriyim sanırım !..

• quote:

İmzamdaki sistem ile daha önce yaptığım 3dmark testinde xp 32 bit/ 10.5K almıştım. Fakat windows oldukça kirliydi. Şimdi temiz bir xp 32bit işletim sistemi ile 11.35K aldım...

kardeş cpu ve ramLar o/c siz durumda şuan !.. ekran kartına o/c denesem oyunLarda performans farkı görürmüyüm acaßa ?..
    eğer ßariz ßir fark görürsem o/c denemesini nvidianın yazıLımdan mı deniyorum yoksa farkLı ßir yazıLımLa mı !.. daha önce cpu ve rama ßir kaç kez oc denemesi yapmıştım ve cpuyu 3.0 da staßiL çaLıştıramayınca vaz geçmiştim !.. ancak o zamanlar psu 400 w. ttı !.. şimdiki psu da ßir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum ama hiçte deneme yapmadım açıkçası !..

ßiLgi verirseniz sevinirim !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 16 Ocak 2009; 23:35:13 >

• @darkmet86

cpu 3ghz , ekran kartı ise 730/2222/1878 hızlarındaydı. ramler 1070 cL5 .. sen işlemciden ve ekran kartı oc dan götürmüşün olayı..

@lazminator

Hoca overclock 'un etkisi büyük.sistemin güzel, iyi bir soğtucun var ise o işlemciyi iyi bir oc ile 3.50ghz civarında kullanabilirsin. ramlerinde kingstonun iki çeşit chipsetli rami var 667 de biri takoz diğer çok iyi oc oluyor. eğer şanslı isen 900mhz kadarda ramleri çekersin. ekran kartıylada hafiften oynadın mı , farkı zaten anlarsın..
  • @JANT!

Bene o ramlar olucak var yaa 4.2 nin gözüne vururum
  • quote:

@darkmet86

cpu 3ghz , ekran kartı ise 730/2222/1878 hızlarındaydı. ramler 1070 cL5 .. sen işlemciden ve ekran kartı oc dan götürmüşün olayı..

@lazminator

Hoca overclock 'un etkisi büyük.sistemin güzel, iyi bir soğtucun var ise o işlemciyi iyi bir oc ile 3.50ghz civarında kullanabilirsin. ramlerinde kingstonun iki çeşit chipsetli rami var 667 de biri takoz diğer çok iyi oc oluyor. eğer şanslı isen 900mhz kadarda ramleri çekersin. ekran kartıylada hafiften oynadın mı , farkı zaten anlarsın..

cpu soğutucusu stok fan , ancak kasada topLam 3 fan var 1 i 12 cm. egzost !.. ßunLarın faydası oLursa deneyeßiLirim !.. cpuyu kasarımda vga için hiç denemem oLmadı ve ne şekiLde yapacağımı ßiLmiyorum, nvidianın yazıLımı iLemi yoksa farkLı ßir yazıLımLamı acßa ?..

• @lazminator

Sana tavsiyem sunbeam al kafan rahat olsun, hiç öyle egzos fanmıs ne bilim ekstra fanmıs gerek kalmıor, inanılmaz bir sogutması var, 3ay stok fan kullandım işlemciyi 3.2ghz den yukarı yapamıodum sıcaklık acayıp oluyodu 60-70 arası voltaj 1.2 idi, şimdi 1.38v ile 3.8ghz 10saate yakın ortoz testinde max 55c görüor gerci havalar soguk ben asıl sıcak havada merak ediom ama içim rahat ısınmıcak fazla 10-15c oynar olsun işlemci kolay kolay yanmaz... nvidianın yazılımı ile yaparsın riva tuner ile kendine göre stabil ona göre kullanırsın, bana kalırsa o.c yapmana gerek yok ekran kartında sakat yanma riski var...
  • yani ekran kartı hariç cpuya oc tafsiye ediyorsunuz öyLemi ?..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.