Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FEEL HURRİCANE FL 550 - 400 WATT
  • arkadaşlar bende aranıza katıldım vatandan 130 ytlye msı 9600gt oc aldım colormaster 400wat güç kaynağım var bir sorun çıkarmı birde hangi driveri kullanmamı tavsiye edersiniz

bu güç kaynqagım
    http://www.coolermaster.nl/psu/powersupply.php?product=39&language=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn_89 -- 14 Ocak 2009; 22:12:12 >
  • Herkeze merhaba Palit 9600 gt kullanıcısıyım bende palit kullanan arkadaşlar fan hızını en az kaça kadar indirebiliyorsunuz bende %39 altına inmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HKNCLSKN

arkadaşlar bende aranıza katıldım vatandan 130 ytlye msı 9600gt oc aldım colormaster 400wat güç kaynağım var bir sorun çıkarmı birde hangi driveri kullanmamı tavsiye edersiniz

bu güç kaynqagım
    http://www.coolermaster.nl/psu/powersupply.php?product=39&language=1

o fiyata nasıl aldın arkadaşım baktımda şimdi sitesinde kampanyalı alırsan 194 TL dior.başka bi kampanya ile mi aldın yoksa yanlış ekran kartını mı aldın acaba iletirsen sevinirim.

ayrıca 9600GT için psu yeterli ve sürücü olarak son çıkan 181.20 sürümünü kullan sitede yayınlanmıştı ayrı bir başlık olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

quote:

Orjinalden alıntı: lazminator

arkadaşLar , ßen de xpertvision 9600 gt kuLLanıyorum (512 mß. 256 ßit)!.. kartımın hangi modeL oLduğunu nasıL anLayaßiLirim !.. yani amp mi sonic mi sonic+ mı vs. gisi ?.. kasayı sökmeden !.. kasa oLdukça zahmetLi ßir yerde !.. çıkart sök tak epeyce zaman kayßı !.. teşekkürLer !..

GPUZ adlı programdan Ram Mhz ve Gpu Mhz değerlerini bize söylersen.Biz sana hangi model oldğunu söyleriz

• dogru kart 180ytl fiyat çektiler nakit alımda 130 ytl dediler öyle aldım
  • asus 350watt psu alıyorum arkadaşlar en son bunu bulabildim yeterlimi acaba 12v: 19A veriyormuş.

intel core2duo E4500, 1gb pqi 667mhz ram, 320gb hdd, asus anakart, (stok ekran kartım powercolor hd2600 pro 512mb) bunun yerine zotac 9600gt 512mb ddr3 gelecek
  • quote:

dogru kart 180ytl fiyat çektiler nakit alımda 130 ytl dediler öyle aldım

hocam kart vatanda 228 lira havale ve tek çekimle 194 liraya düşüyor zaten. mutlaka biri yanlışlık yaptıda düşeşe geldin.
  • aynen öle arkadaşım sana ilk yazımı yazalı araştırıorum netten tek çekimde veya nakitte olsa şuan 194 lira.bende anlayamadım açık bi şekilde sölersen durumu memnun olurum.yani 180den neden 130a düşürdüler die
  • quote:

dogru kart 180ytl fiyat çektiler nakit alımda 130 ytl dediler öyle aldım

sen ciddimisin bu durum bana biraz garip geldi , sallama yok dimi hocam
  • valla bende bilmiyorum avcılardaki vatana gittim msı 9600gt oc varmı dedim son bir tane kaldı dediler fiayt sordum 180 ytl dedi nakit alıcam dedim ozaman bakıyım dedi 130 ytl olur dedi ve aldım kartta bu

belkide ellerindeki son kart diye olabilir
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=32769

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn_89 -- 15 Ocak 2009; 0:51:18 >
  • Aynı kartı ben dolar 1.35 iken nakite %18 indrim varken 185liraya almıstım sen bayagın şanslıymışın ne diyim HAYIRLI OLSUN...
  • o zaman ordaki çalışan sana kendi kartını sattı herhalde veya teşhir ürünümüydü acaba adam aklına çok soru gelior şimdi

nesse arkadaşım sorun yoksa çalışıorsa hayırlı olsun.bu kartı belki o fiyata ilk sen almışsındır bu ülkede
  • Meraba arkadaşlar bu foruma yıllardır girerim üyelik bugüne kısmetmiş benim ekran kartım Palit 9600GT bir hafta oldu alalı memnundum aslında ama ben ara sıra demo kayıtlar alıyorum audition programında ( ses kayıt için ) bu program ekran kartını aldıktan sonra kayıt esnasında takılmaya basladı ses bozuk cıkyıo ve takılıyo baska hiç bi programda oyunda vs. sorun yok.ekran kartını cıkardıgım zaman duzeliyo. bütün ramleride kontrol ettirdim bi yamuk yok.ancak soruna care bulamadım aranızda bu ve buna benzer bir sorun yasayan veya bana yardım edebilicek biri varmı.sarkı benım ıcın cok onemlı vazgecemem ancak 200 tl verdiğim seyide iki günde cıkarıp cope atamıyorum o yüzden yarımlarınızı bekliyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esproin -- 15 Ocak 2009; 1:39:48 >
  • UMUTO , kardeş sistem özeLLikLerini tam oLarak ßiLemiyorum ancak sorunun ekrankartının driverindan ya da PSU dan kaynakLanaßiLeceğini tahmin ediyorum !.. ekran kartının driverini kaLdır öyLe dene ßakaLım !.. eğer sorun oLmuyorsa ekran kartı driverinin yeni sürümLerini yükLe 180 iLe ßaşlayan sürüm 181 e göre daha sorunsuz diye ßiLiyorum !.. eğer driver günceLLemesi de sorunu çözmezse PSU iLede kaynakLanaßiLir !.. şöyLeki , driveri kurunca ekran kartı psu yu tam özeLLikLe kuLLanacağı için psu ya ßinen yükte artış oLur !.. SAYGILAR !..
  • Yardımın için teşekkürler söylediklerini denemeye başlıyorum.Sonuçları bildiririm

Sorun çözüldü 181 li olanı yükledim.Ne kadar teşekkür etsem azdır valla büyük bi dertten kurtuldum sağol :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esproin -- 15 Ocak 2009; 16:55:01 >
  • bende yeni Zotac 9600gt amp aldım çok şükür sessiz ve güzel şekilde çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: umuto

Yardımın için teşekkürler söylediklerini denemeye başlıyorum.Sonuçları bildiririm

Sorun çözüldü 181 li olanı yükledim.Ne kadar teşekkür etsem azdır valla büyük bi dertten kurtuldum sağol :D

sorunun düzeLdiğine sevindim !..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zallas003

quote:

arkadaşLar , ßen de xpertvision 9600 gt kuLLanıyorum (512 mß. 256 ßit)!.. kartımın hangi modeL oLduğunu nasıL anLayaßiLirim !.. yani amp mi sonic mi sonic+ mı vs. gisi ?.. kasayı sökmeden !.. kasa oLdukça zahmetLi ßir yerde !.. çıkart sök tak epeyce zaman kayßı !.. teşekkürLer !..

GPUZ adlı programdan Ram Mhz ve Gpu Mhz değerlerini bize söylersen.Biz sana hangi model oldğunu söyleriz

arkadaşLar ekran kartının özeLLikLeri resimde oLduğu gißidir !.. ßu ekran kartı hangi modeLdir !.. süper mi sonic mi sonic+ amp mi hangi ?...

• Arkadaşlar yeni bi sistem toplayacağım. Başta Pes9 ve NBA 2K9 olmak üzere güncel popüler oyunları kasmadan sorunsuz açar mı acaba?
    Kartın modeli şu: PALIT 9400GT SUPER
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.