Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lazminator

arkadaşLar xpertvision 9600 gt (512 mß. 256 ßit.) standard ekran kartımı dvı dan Lcd ßir monitöre ßağLayaßiLirmiyim ?.. dvı - hdmi dönüştürücü kaßLo varmıdır !.. varsa nasıL sir çözünürlük eLde edesiLirim hd çözünürLükLerde konsoL Lar gißi oyun oynayaßiLirmiyim acaßa?.. TEŞEKKÜRLER !..

heLp me pLs !..
  • quote:

quote:

arkadaşLar xpertvision 9600 gt (512 mß. 256 ßit.) standard ekran kartımı dvı dan Lcd ßir monitöre ßağLayaßiLirmiyim ?.. dvı - hdmi dönüştürücü kaßLo varmıdır !.. varsa nasıL sir çözünürlük eLde edesiLirim hd çözünürLükLerde konsoL Lar gißi oyun oynayaßiLirmiyim acaßa?.. TEŞEKKÜRLER !..

heLp me pLs !..

anladığım kadarıyla monitörde dvi girişi yok. paket içeriğinden dvi-vga dönüştürücü çıkmış olması lazım ona benzer dvi-hdmi dönüştürücü işini görür. fazla kayıp olacağını sanmam.

• teşekkürLer !..
  • p960 calibre 9600 gt kulanna varmı varsa performansından memnunmu yakın zamanda almayı düşünüyorumda birde sessizmi yoksa gürültülümü çalışıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzy104 -- 23 Ocak 2009; 16:43:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzzy104

p960 calibre 9600 gt kulanna varmı varsa performansından memnunmu yakın zamanda almayı düşünüyorumda birde sessizmi yoksa gürültülümü çalışıyor?

piyasadaki en sessiz kart.Gayet Performanslı Kart Çıkış Hızları 700*1850*2000 Ben Rahatlıkla 780*2000*2250 de kullanıyorum tavsiye ederim
  • bu çıkış hızlarını nasıl artırıosunuz peki?
  • kimse yardımcı olmıcakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzzy104

kimse yardımcı olmıcakmı?

Riva tunner die bir programla....
  • forum çok durgun ßu araLar !.. kimsenin ßir sıkıntısı yok gaLißa kartLa iLgiLi
  • arkadaşlar call of duty5 i rahat oynayamıyorum,
    sisemim şu:
    intel e4500 2.2ghz, 1gb 667mhz ram, zotac 9600gt synergie 512mb 256bit vga, feel hurricane fl-550 400watt psu.
    ben anlamadım, oyuna giriyorum 'hard landing' gibi bölümlerde kasıp kitleniyor hata veriyor(directx error, console error bibi.) acaba ram mi yetmiyor? ekran kartının driverını da indirdim(181.22) ama yine aynı, napsam ne etsem?
  • Arkadaşlar ben henüz 9600GT kullanıcısı değilim, ama olmak istiyorum.
    Fakat burada kafama takılan bir şey var: 9800GT mi 9600GT mi?
    ßu iki kart arasında çok gidip geldim fakat bir türlü karar veremedim.
    İkisininde birbirinin üstüne çıkan noktaları var.
    Bir oyun bilgisayarı için sizce bu iki karttan hangisi daha mantıklı olur, hangisini aldığıma pişman olmam?
    Yorumlarınızı bekliyorum...
  • 9800gt 9600gt den %15 daha iyidir denir. kesin daha iyidirde ne kadar iyidir aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum.

edit: düz palit 9600gt kullananlar lütfen performans değerlerini yazabilirler mi? ekstra bir soğutma kullanmadan ne kadar değerler arttırılabiliyor merak ettim. bendekini aşağıdaki gibi kullanıyorum.
     NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 28 Ocak 2009; 14:35:24 >
  • slm arkadaşlar bende de xpertvision 9600 gtsonic 1gb 256 bit ddr3 var.2 oyunda nedense bilgisayar hep donma yapıor.birisi assassins creed diğeride far cry 2.Bu oyunlara girdiğimde oyun oynamaya geçince donuyo.Sizce bunun sebebi ekran kartının ısınmasındanmı yoksa işlemcinin ısınmasındanmı ekran kartındansa eğer bu kart nasıl o/c yapılır kartın normal değerleri 700/1000/1750.sistemimde e4500 o/c 2.7,4gb ddr2 kingston ram,ekran kartı yazdığım kart ve tagan 2 force 700 w psu m var.yorumlarınızı beklioruz...
  • Merhabalar Bende Palit en 9600 gt Sonic 1Gb kullanıyorum fazla bilgim yok ama.. Assassin's Creed bendede var ve sorunsuz oynuyorum kartın sürücülerini güncellemeyi dene bence karta o.c. yapmana gerek yok ama genede istiyorsan RivaTuner isimli uygulama ile yapabilirsin ama dikkatli olmanı tavsiye ederim ben kartı 750/1100/2000 olarak kullanıyorum. Fan ayarın düşükse onu yükseltmeyi dene olmazsa benden daha bilgili kişiler sana yardımcı olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 7 Şubat 2009; 21:02:56 >
  • tşkrler devil kardeş denedim zaten şu anda kartın driveri 181.22 en son çıkan bu galiba ama ben hala bulamadım ama zannedersem bu donma büyük ihtimal işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyo çünkü mesela farcry 2 yi oynuyorum cpu 72 lere vuruyo bu konuda yardımcı olabilirmisin veya olabilecek varmı ben bi türlü bulamadım bu işlemcinin ısınma sorununu....
  • bende 9600gt almayı düşünüyorum.

PALIT PX9600GT GF9600GT 512MB 256BIT DDR3 HDMI 184 TL(nakit)
    PALIT 9600GT SONIC 512MB DDR3 256BIT PCI EXP 229 TL(Nakit)

ikisi arasında ki fark nedir acaba? oyun oynarken aralarında ki fark çok olur mu?
  • bence sen kardeş sonic olan modelini tercih et derim çünkü bende xpert in 9600gt sonic modelini kullanıyom memnunum ve de o/c yapma bunlarda daha kolay + özellik olarak memory hız ları falan daha hızlı bu kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdoan

tşkrler devil kardeş denedim zaten şu anda kartın driveri 181.22 en son çıkan bu galiba ama ben hala bulamadım ama zannedersem bu donma büyük ihtimal işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyo çünkü mesela farcry 2 yi oynuyorum cpu 72 lere vuruyo bu konuda yardımcı olabilirmisin veya olabilecek varmı ben bi türlü bulamadım bu işlemcinin ısınma sorununu....

Bana göre 72 Derece çok fazla fan hızını yükselt eğer düşükse ve cpu ile soğutucu arasında macun kullanman gerekiyor... Bios ayarları ile oynadınmı peki? Aşırı voltajdanda ısınır işlemci..

• devil kardeş doğru diosunda bu fan hızını nasıl yükselteceğiz voltaj şuanda vcore 1,26 gösterio speedfan da bide kardeş ben işlemciye %50 o/c yapmıştım ama voltajla falan oynamadan tabi sonra geri default yaptım..
  • Anakartın ne bilmiyorum Asus'un AI Suite programı var veya bios üzerinden yapabilirsin. Bios üzerindeki tüm voltajları Default yap..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.