Şimdi Ara

nvidia 258.96 driver problemlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • nvidia nın son driver ı san fım bu 258.96 sürümü sorunlu, dun bacanağımın pc ye format attım kurdum ekran kartı 8400gt nvidia sitesinden mevcut driver ı indirdim kurdum ve normalde lcd de goruntu vardı win7 kendi yüklediği drivörüntü sinyali yok uyarısı alıyoer la sorun yoktu ama 258.96 driver kurdugumda tv de goruntu sinyali yok uyarısı aldım tekrar tekrar denememe ragmen görüntü gelmedi taki nvidia driver ı kaldırana kadar aynı durum laptopta da oldu yine aynı sürücü laptopta mavi ekran cıkıyo galiba nvidia nın bu sürücüsü sorunlu arkadaslar bi bilgisi olan varmı

"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• bahsedilen driver resmen kartımı bozmuştur. ( öyle sanıyorum )

http://forum.donanimhaber.com/m_42874812/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42889994
  • sorunlu olduguna eminim 2 ekran kartında denedim bir laptop taki bir digeri de mas üstü pc 8400gt ve 2 sinde de sorun yarattı ekran kartında problem desk ikisinde de mi problem var ki öyle olsa windows un kendi yüklediği sürücülerne neden düzgün çalışıyor

Orijinalden alıntı: balerefone

bahsedilen driver resmen kartımı bozmuştur. ( öyle sanıyorum )

Senin kartın bellekleri gitmiş, sürücü ile ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: canerpense

quote:

bahsedilen driver resmen kartımı bozmuştur. ( öyle sanıyorum )

Senin kartın bellekleri gitmiş, sürücü ile ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum.

Sürücü gerçekten sorunlu arkadaşlar, mümkün oldukça kullanmamaya çalışın 257.21 kullanın zaten şuanda 2.60 betası mevcut, tahminlerime göre önümüzdeki hafta yeni driver gelicek

Her ekran kartında sorun yapıcak diye bişey yok. Bazı oyunalrda sanki ekran kartına aşırı overclock yapmısız gibi sıkıntılar yaratıyor, 257.21 de hiçbi sıkıntı yk, canavar gibi

• Aynı sürücüyü bende kullanıyorum her türlü oyunda masaüstünde full stabil ekran kartında oc'da var, kendi hatalarınızı ve donanımsal sorunlarınızı sürücüye mal etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Eylül 2010; 23:03:59 >

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Aynı sürücüyü bende kullanıyorum her türlü oyunda masaüstünde full stabil ekran kartında oc'da var, kendi hatalarınızı ve donanımsal sorunlarınızı sürücüye mal etmeyin.

madem bellekler gitti diyorsun o zaman windows un kendi bulup kurdugu driver ile neden sorunsuz calısıyor kaldı ki benım hem laptop ta hem masa üstünde sorun yaptı yani ikisinin de aynı andamı ramler gitti tabi bu senin gorusun saygım sonsuz ama ben ram lerde sorun oldugunu sanmıyorum ve iddaa ediyorum ki driver sorunlu atici falan demeyin ekran kartlarımın 3 üde nvidia

Orijinalden alıntı: djtenten

quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Aynı sürücüyü bende kullanıyorum her türlü oyunda masaüstünde full stabil ekran kartında oc'da var, kendi hatalarınızı ve donanımsal sorunlarınızı sürücüye mal etmeyin.

madem bellekler gitti diyorsun o zaman windows un kendi bulup kurdugu driver ile neden sorunsuz calısıyor kaldı ki benım hem laptop ta hem masa üstünde sorun yaptı yani ikisinin de aynı andamı ramler gitti tabi bu senin gorusun saygım sonsuz ama ben ram lerde sorun oldugunu sanmıyorum ve iddaa ediyorum ki driver sorunlu atici falan demeyin ekran kartlarımın 3 üde nvidia

hocam 1.si bellekler gitti diyen arkadaş @MoNZaREs değil.
    2.si bellekler gitti diyen arkadaş bana dedi size değil. ve kısmen de haklı evet bellekler gitti çünkü dikey dikey çizgiler mevcut kartta lakin driver değiştikten hemen sonra oldu bu ben o yüzden driver sorunlu diyorum.

• Durun ya laf bana, kimse alınmasın üstüne

@djtenten
    Hocam kimseye ATI'cı falan demiyoruz. Sürücüde bir problem varsa bizde bilelim, olmaz demiyoruz ki...

Microsoft'un sürücüsü ile düzgün çalışması bu sürücü ile yatay/dikey çizgi vermesi garip.

GTX285 ve öncesi kartlarda sorun yaşandığını okumuştum. Belkide doğrudur. Bilemiyorum. Varsa böyle birşey diğerlerinide uyaralım.

Sen microsoft'un sürücüsü derken "Standart VGA denetleyicisi" olan sürücüden mi bahsediyorsun?

@balerefone

Sende de sürücü değiştirince bu sorun düzeldi demek. Hangi oyunlarda karşılaşıyordun bu sorunla?

---

Ayrıca belirtmek isterim bahsettiğiniz sürücü WHQL, yani test edilmiş bir sürücü. Böyle bir hatası varsa Nvidia'ya bunu iletirsek başkalarınında bu sorunu yaşamasını engelleriz.

• quote:

Durun ya laf bana, kimse alınmasın üstüne

@djtenten
    Hocam kimseye ATI'cı falan demiyoruz. Sürücüde bir problem varsa bizde bilelim, olmaz demiyoruz ki...

Microsoft'un sürücüsü ile düzgün çalışması bu sürücü ile yatay/dikey çizgi vermesi garip.

GTX285 ve öncesi kartlarda sorun yaşandığını okumuştum. Belkide doğrudur. Bilemiyorum. Varsa böyle birşey diğerlerinide uyaralım.

Sen microsoft'un sürücüsü derken "Standart VGA denetleyicisi" olan sürücüden mi bahsediyorsun?

@balerefone

Sende de sürücü değiştirince bu sorun düzeldi demek. Hangi oyunlarda karşılaşıyordun bu sorunla?

---

Ayrıca belirtmek isterim bahsettiğiniz sürücü WHQL, yani test edilmiş bir sürücü. Böyle bir hatası varsa Nvidia'ya bunu iletirsek başkalarınında bu sorunu yaşamasını engelleriz.

hayır bende sürücü değiştirince sorun düzelmedi öyle birşey demedim ki. sürücüyü değiştirdim performans farkını görmek için oyuna gireyim dedim çizgiler oluştu vs daha da düzelmedi.

• quote:

quote:

Durun ya laf bana, kimse alınmasın üstüne

@djtenten

@balerefone

---

hayır bende sürücü değiştirince sorun düzelmedi öyle birşey demedim ki. sürücüyü değiştirdim performans farkını görmek için oyuna gireyim dedim çizgiler oluştu vs daha da düzelmedi.

Anlıyorum hocam pardon, şimdi ne durumda kart?

• Hocam 257.21 kullan veya 260.63 Beta sürümü mevcut, onu kullan
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.