Şimdi Ara

Nvidia DirectX 10.1 destekli GeForce GT 210 ve GT 220 modellerini kullanıma sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
12.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nvidia GeForce GT 220 OEM

Fermi kod adını verdiği yeni nesil grafik işlemci mimarisini temel alan DirectX 11 destekli GeForce 300 serisi merakla beklenen Nvidia, 40nm üretim teknolojisiyle hazırladığı DirectX 10.1 destekli masaüstü ekran kartlarını kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Firma cephesinden gelen haberlere göre GeForce GT 210 ve GeForce GT 220 modelleri önümüzdeki hafta içerisinde satışa sunulacak.

Nvidia'nın yeni modellerinden GeForce GT 210, 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT218 GPU'sunu temel alıyor. 24x paralel işlem birimine, 64-bit bellek veri yolu desteğine ve 512MB bellek kapasitesine sahip olan ekran kartında grafik işlem biriminin 600MHz'de, paralel işlemcilerin 1425MHz'de ve belleklerin de 800MHz'de çalışması bekleniyor.

Daha yüksek performanslı GeForce GT 220 modeli ise yine 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT216 GPU'sunu temel alıyor. 128-bit bellek veri yolu desteğine ve 48x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartının 512MB/1GB GDDR3 bellek kapasitesiyle geleceği açıklanırken, çalışma hızlarının GPU için 615MHz, paralel işlemciler için 1335MHz ve bellekler için de 1580MHz olması bekleniyor.

PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma sunacak olan yeni modellerin düşük güç tüketimleriyle öne çıkması bekleniyor.

Özellikle giriş seviyesi sistemleri ve medya bilgisayarlarını hedef alacak GeForce GT 210 ve GT 220 modellerinde D-Sub ve DVI ara birimlerine ek olarak HDMI portu da bulunacak.

GeForce GT 210 ve GeForce GT 220 modellerinin 50 Avro ve 80 Avro seviyesinden satışa sunulması bekleniyor.

• Ahanda fx5200un dx11 desteklisi =D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya da bu kartlar 2 aydir hazir sistemlerde hatta gt210m ve gt220m li laptop lar bile satiliyor yalniz bu kartlar 8000 serisinden 8400 ve 8600 lere mi denk geliyor, birisi bizi aydinlatirsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apache Squad

Ahanda fx5200un dx11 desteklisi =D

çok doğru fx5200un Dx11 lisi hiç bi fark yok :D gerçi dx 10.1 demiş ama olsun :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 6 Ekim 2009; 17:47:08 >
    Ryzen 5800x3D - MSI X570 - Zotac RTX 4080 - Gigabyte M34WQ - 32gb 4000mhz - Creative Sound BlasterX G6 - Samsung Evo SSD - Xigmatek 850w - Corsair Full Tower Graphite - NZXT Kraken X72 - Asus Flare II Animate - Asus Gladius II Core
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

şu durumda bile böyle kalitesiz kartlar çıkıyorya aklım almıyor.

hangi durumda?
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: love_tired
    quote:

Orijinalden alıntı: Apache Squad

Ahanda fx5200un dx11 desteklisi =D

çok doğru fx5200un Dx11 lisi hiç bi fark yok :D gerçi dx 10.1 demiş ama olsun :D:D

Pardon 10.1i 11 okunuşum akademi göze gitmem gerek birgün =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: The Wanted

şu durumda bile böyle kalitesiz kartlar çıkıyorya aklım almıyor.

hangi durumda?

yani şu durumda çok güçlü kartlar çıkarken ve alınabilirliği oldukça yüksek f/p kartlar varken bu tür kartlara gerek yok.
    Ryzen 5800x3D - MSI X570 - Zotac RTX 4080 - Gigabyte M34WQ - 32gb 4000mhz - Creative Sound BlasterX G6 - Samsung Evo SSD - Xigmatek 850w - Corsair Full Tower Graphite - NZXT Kraken X72 - Asus Flare II Animate - Asus Gladius II Core
  • demekki üretimi ucuza gelmiş, bir kaç sağlayıcıya dapıtıp az daha kar yapacak. ne gpumuş maşallah :) bu arada bilgisayar konusunda tecrübeli olmayan kullanıcılarda keriz yerine konulmuş olacak.
  • directx 10.1 gereksiz değilmiydi zaten nvidia kendi ilk çıkarmadığı sürece herşey gereksizdir .directx 11 arifesinde bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. ah ah nvidia senin kadar sahtekar bi firma görmedim.
  • çıkarmışlarda hangi enayi buna para verir ofis :D bide gddr3 koymuş ya 50 avro + 64 bit aynı fiyata 3 kat performanslı 3850 alırsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

@the wanted
    nvidia olsun da taştan olsun pardon maketten diyecektim.fanları bu kartları yeni diye gözü kapalı alır

o konuda şüphem yok.
  • bir zamanlar her malın bir alıcısı vardır diye düşünürdüm de bak bu cidden gereksiz olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

@the wanted
    nvidia olsun da taştan olsun pardon maketten diyecektim.fanları bu kartları yeni diye gözü kapalı alır

arkadaşım atinin böyle gereksiz kartları yok mu? her konuda aynı muhabbetler bıktırdınız artık. iki firmada her sektöre müşteriye uygun kart çıkartıyor. ati giriş seviyesine gddr5 çıkardı 4650 ler çıkmdı mı? 5xxx serisinde aynı şekilde düşük seviyede kart çıkmayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 6 Ekim 2009; 19:12:10 >
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • Bilgisayar satıcısı : ''Bu kart süperdir yeni teknoloji daha bu ekim ayında çıktı''
    Müşteri:OOoOoOo Ekimde çıktıysa bunu alalım hemen

abi süper yaaa :)) hani 10.1 cıkarmayacaklarıdı ati üretimden kaldırdı 10.1 biri bu nvidia a ya anlatsın naber yaa bu femide yalan olacak sanırım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.