Şimdi Ara

Numlock Tuşlarını Aktif Hale Getiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell inspiron 1545 kullanıyorum oyun traninerindaki hileleri aktif hale getirmek için numlock tuşlarını kullanmam gerekiyor, ama klavye üzerinde numlock tuşunu açıcak herhangi bi kombinasyon bulamadım fn tuşunu kullanarak j,k,l gibi diğer laptoplarda num tuşlarını denemdim denedim ama nafile yardım ederseniz sevinirim

• Scr lk yazan bi tuş varsa f12 nin yanında onu dene.bende de print insertin altında yazıyor çünkü bende onu bulamamıştım.
  • bide niye hile kullanıyorsun peki normalde çalışıyormu tuş
  • f12 tuşunun yanında dvd rom çıkarma içi kullanılan bi tuş var klavye üzerinde num lock için bi kombinasyon tuşu yok zaten bide hani j k l gibi harflerin üstünde farklı renkte sayılar da yazar ya o bende yok işte ama num tuşlarını kullanmanın bi yolu olmalı ben bulamadım kaç saattir
  • klavyen bu değilmi? bunda numlock tuşuyu yokki olmayan birşeyi nasıl aktif edeceksin? yanlışım varsa kusura bakmayın

Numlock Tuşlarını Aktif Hale Getiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 25 Eylül 2011; 19:45:26 >
  • doğru
  • ekran klavyesini kullanmayı deneyin

donatılar>erişim kolaylığı> ekran klavyesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • klavye bu ama kullanmanın bi yolu olmalı diye düşündüm bu yüzden açtım konuyu
  • ekran klavyesinden halletim çok sağol
  • Büyük ihtimalle klavyenin sağ üst taraflarında Num Lk,Scr Lk yazan tuşlar olması lazım FN tuşuna basılı tutarak Num LK tuşuna bas daha sonra klavyede U,I,O,J,K,L,M tuşlarının altında sayılar olması lazım onlar Num LK oluyor.
  • tam boy klavye olmadığı için num. özelliği aranmamalı zaten. arkadaşın dedği gbi ekran klavyesi işe yarıycaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.