Şimdi Ara

Chrome'da Mouse İmleci Kayboluyor Çözümü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bir arkadaşdan öğrendiğim çözümü buraya eklemek istedim. Zira bu arkadaş dışında internet aleminde bu sorunu kolaylıkla çözen olmamış. Ben de aynı sorunu üç gündür yaşıyorum zira.

Sorun Chrome kullanırken mouse okunun kaybolması. Çözüm çok basit, aşağıdaki linkten google tema indir mağazasından herhangi bir tema indirerek mouse okunu görünür kılmanız mümkün. Sorunun asıl kaynağını ise henüz bulabilmiş değilim ama o zamana kadar internet gezgininizden olmamanız için bu çareyi denemenizde fayda var.

chrome.google.com
    Chrome Web Mağazası
    https://chrome.google.com/webstore/category/themes?hl=tr

Düzeltme: Sorunun asıl kaynağı bulundu. Aslında Chrome veya başka uygulama olsun kapattığımızda aslında bu uygulama tam olarak kapanmıyormuş. Arka planda çalışıyormuş. Bunun için Windows ekranının en altındaki uygulamalar çubuğunun en sağındaki yukarı doğru ok simgesine tıklayarak o an açık uygulamaları açın. Burada Chrome halen açık olduğunu göreceksiniz. Sağ tık ile kapat komutu ile sorun ortadan kalkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 3 Eylül 2019; 13:18:15 >

• Daha önce böyle bi sorunum olmadi fakat bilgi olarak aklimizda bulunsun Tskrlr.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olmadı!
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Bu gün yine kayboldu bu sefer chrome'u kaldırdım ve tekrar yükledim tekrar geri geldi Sorunun kaynağı konusunda henüz bir bilgiye sahip olamadım belki Microsoft güncellemesi ile alakalı olabilir. Bir şey çakışıyor demek ki.
  • Arkadaşlar Merhaba Bu sorunun Çözümü çok basit bir şekilde arka planda çalışan Google sekmesi olduğunu düşünün bunun için Altta küçük simgelerin olduğu yerde arka planda çalışan uygulamalara baktığımızda google sağ tık Çıkış yap diyelim ardından google giriş yapalım sorun çözülmüş olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Msalihgd

Arkadaşlar Merhaba Bu sorunun Çözümü çok basit bir şekilde arka planda çalışan Google sekmesi olduğunu düşünün bunun için Altta küçük simgelerin olduğu yerde arka planda çalışan uygulamalara baktığımızda google sağ tık Çıkış yap diyelim ardından google giriş yapalım sorun çözülmüş olacak.
    Orada google simgesi falan yok. Tema indirdiğim halde de sorun çözülmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.