Bildirim
Nükleer Patlamalar..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Böyle bir felakette kurtulma yolları nelerdir diye bir araştırma işine girişmiştim de sonuç bulamamıştım. Indıana Jones gibi buzdolabına girmek fayda eder belki. -Eğer o da yok olmazsa.- Gerçi plütonyumdan yapılmış bir atom bombasında yaşama şansın daha yüksekmiş sanırım uranyuma göre. 8 km2 menzili varmış plütonyumun. Öyle diyollaa.. _____________________________ BURAYA REKLAM ALINACAKTIR. Reklam vermek ve reklam hakkında bilgi edinmek için pm yoluyla irtibata geçiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mialonde
Böyle bir felakette kurtulma yolları nelerdir diye bir araştırma işine girişmiştim de sonuç bulamamıştım. Indıana Jones gibi buzdolabına girmek fayda eder belki. -Eğer o da yok olmazsa.- Gerçi plütonyumdan yapılmış bir atom bombasında yaşama şansın daha yüksekmiş sanırım uranyuma göre. 8 km2 menzili varmış plütonyumun. Öyle diyollaa..
Radyasyondan korunmayı kastediyorsan , kurşun kaplama sızdırmaz bir sığınak en güvenlisidir tahminimce._____________________________ Memleket ve dünya dertlerini siz çözün. Ben küçük meselelerin adamıyım. Bunlarla da birileri ilgilenmeli nihayetinde. -
Artık Atom Bombası diye bir şey kalmadı. Adamlar hidrojen bombası yapıyorlar.
Ondanda kurtulma şansınız yok denebilecek kadar az._____________________________ Diline hakim bir laf cambazı.
Çok düşünüp az konuşan, hammadesi olan çamuruna beton karıştırılarak yaratılmış bir kul. -
Kurşundan bir elbise yaparsanız belki kurtulursunuz.Tabi hava geçirmesi gerekeceği için imkansız olacaktır şimdilik.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Titojampa
Ondanda kurtulma şansınız yok denebilecek kadar az.
Nasıl birşey anlatır mısın biraz ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Only Paranoia
quote:
Nasıl birşey anlatır mısın biraz ?
Hidrojen bombasını ateşlemek için artık adamlar atom bombası patlatıyor.
Atom bombasının 1000 katı şiddetine değer.
Bomba işinde en uzman ülke Ruslardır. Haddi hesabı olmayacak büyüklükte bombaları vardır._____________________________ Diline hakim bir laf cambazı.
Çok düşünüp az konuşan, hammadesi olan çamuruna beton karıştırılarak yaratılmış bir kul. -
Biri kangal bombası koysun _____________________________ 15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | "Windows 8.1"
-
quote:
quote:
quote:
Bomba işinde en uzman ülke Ruslardır. Haddi hesabı olmayacak büyüklükte bombaları vardır.
neye dayanarak söylüyosun bunları

_____________________________ Umudunu kaybettiğin zaman Türk olduğunu hatırla.(Mustafa Kemal Atatürk) -
quote:
Orijinalden alıntı: Crazy_Qirl
quote:
quote:
quote:
Bomba işinde en uzman ülke Ruslardır. Haddi hesabı olmayacak büyüklükte bombaları vardır.
neye dayanarak söylüyosun bunları
http://tr.wikipedia.org/wiki/Termon%C3%BCkleer_silah_____________________________ Diline hakim bir laf cambazı.
Çok düşünüp az konuşan, hammadesi olan çamuruna beton karıştırılarak yaratılmış bir kul.
-
dh generalleri gelir birazdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
6 metre beton sonrası en az 2m kurşun kaplı bir oda öneririyorum.
İyi forumlar._____________________________ -

_____________________________ -
Ruslar gerçekten iyidir hatta Nükleer santral eğitimi almak için rusya ya eğitime giden türk mühendisleri biliyorum
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne?
Ruslar gerçekten iyidir hatta Nükleer santral eğitimi almak için rusya ya eğitime giden türk mühendisleri biliyorum
Evet o yüzden Çernobil faciası yaşandı değil mi?_____________________________ AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse
Origin ID : mrhusnu -
quote:
quote:
quote:
yokyav okadar şiddetlimi uffff
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_tayfur -- 27 Kasım 2012; 23:12:08 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı