|
İnsansız helikopter, orman yangınlarının takibi için kullanılmaya başlandı

-
-
Hadi inşallah, herbir katkısı olandan Allah razı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzelmiş ismini çok beğendim çocuğum olursa ona bile verebilirim harika isim.
mühendislere teşekkür ederim.
-
Hadi inşeALLAH faydası olması dileği ile, yapanlardan ALLAH razı olsun.
Özellikle yaz aylarında ormanlık bölgelerde insansız hava araçlarının aktif olarak kullanılıp sürekli denetim yapması gerekmekte belliki bu pkk ve onun yardakcıları destekçileri her türlü pisliği yapacak yapmaya devam edecek.
-
Kaç litre su alabiliyor?
-
Bu helikopterin amacı su döküp yangını söndürmek değil arkadaşlar. Haberde de yazdım. Yangının görüntüsünü çekiyor. Bu görüntülere göre ekipler başka araçlarla yangına müdahele ediyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimKaç litre su alabiliyor?
0 (sifir)
-
bunun yapacağı işi normal bi drone ile de gayet iyi yapabilirsin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 29 Temmuz 2021; 21:51:54 >
-
4 - 5 ton tasiyan yangin helikopterlerinin yaninda 160 kg tasima kapasitesiyle ufakta kalsa, elde ne varsa kullanmak gerek.
-
Bir de insansız iktidar yaparlarsa süper olur.
çekirdeğimi hazırlayayım. şimdi buralar karışmaya başlar.
-
işte bu çekememezlik. vatanını seven gurur duyar. hain gibi davranıyorsunuz.
diye demeye gelirler
-
berat simülasyonu başarılıydı knk
-
çocuk için büyük değil mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
Bu helikopterin amacı su döküp yangını söndürmek değil arkadaşlar. Haberde de yazdım. Yangının görüntüsünü çekiyor. Bu görüntülere göre ekipler başka araçlarla yangına müdahele ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 30 Temmuz 2021; 18:36:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuya dair soylecek birseyin yok mu aslinda herseyden anliyorsunuz
Anlatsana o isleri drone ile nasil hallediyorsun .... Biraz arastirsaydin keskeee
Konu açarken senden mi icazet alacak insanlar
Bir drone 7 saat havada kalamaz. Uçak olması gerekli. Uçak da bu helikopterin hover, dikey iniş kalkış, esneklik avantajına sahip değil. Dronun kullanacağı batarya devasa olacaktır ve yeniden şarjı uzun zaman alır. Batarya başına 1 saati göremez bile. Her seferinde indir değiştir kaldır yapman gerekir ki çok verimsiz. Batarya değiştirsen operasyon maliyeti çok yükselir. Yakıtlı yapalım dersen drone mantığında yakıtlı motorlar mantıklı değil çünkü hava hareketlerine elektrik motoru kadar hızlı cevap veremedikleri için yeterince stabil olmayacaktır.
Bilgisi olmayanların fikri de olmasa keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 30 Temmuz 2021; 10:24:21 >
Bir de insansız iktidar yaparlarsa süper olur.
|

theJuDGe_41 demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Boşver fotoğrafı, o kadar drone yapıyoruz, o işi onlar da halleder. Yangına su lazım. Helikopterden çok daha fazla kapasitesi olan uçaklar mesela... yangında THK uçaklarının kullanılmadığına dair iddialara karşı da haber yapar mısın ![]() |
0 (sifir) |
bunun yapacağı işi normal bi drone ile de gayet iyi yapabilirsin :)
|
Arkadaşım uçak yok uçak. Helikopter ile su atıyorsun daha inmeden buharlaşıyor. Dengesiz yolda dökülüyor. Tüm dünyada neden sence helikopter değil uçak kullanılıyor Allah aşkına şu pisliği nasıl savunabiliyorsunuz? Adamlar kurumda ne varsa satmışlar işe bile gitmiyorlar. 9 tane uçağı öyle yatırmışlar çürütüyorlar. Oehhh ya. |
|
Bir drone 7 saat havada kalamaz. Uçak olması gerekli. Uçak da bu helikopterin hover, dikey iniş kalkış, esneklik avantajına sahip değil. Dronun kullanacağı batarya devasa olacaktır ve yeniden şarjı uzun zaman alır. Batarya başına 1 saati göremez bile. Her seferinde indir değiştir kaldır yapman gerekir ki çok verimsiz. Batarya değiştirsen operasyon maliyeti çok yükselir. Yakıtlı yapalım dersen drone mantığında yakıtlı motorlar mantıklı değil çünkü hava hareketlerine elektrik motoru kadar hızlı cevap veremedikleri için yeterince stabil olmayacaktır. Bilgisi olmayanların fikri de olmasa keşke. |
güzelmiş ismini çok beğendim çocuğum olursa ona bile verebilirim harika isim. mühendislere teşekkür ederim. |
Hadi inşeALLAH faydası olması dileği ile, yapanlardan ALLAH razı olsun. Özellikle yaz aylarında ormanlık bölgelerde insansız hava araçlarının aktif olarak kullanılıp sürekli denetim yapması gerekmekte belliki bu pkk ve onun yardakcıları destekçileri her türlü pisliği yapacak yapmaya devam edecek. |
Benzer içerikler
- instagram arka plan değiştirme
- video edit programı
- instagram akış yenilenemedi
- whatsapp sohbet gizleme
- gizli kamera nasıl anlaşılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X