Şimdi Ara

Nuclear Reactor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
2
Favori
13.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: batuhany

Çok güzel yapmışsın gerçekten. m-a-niv-ero forumlarında birisi psu sunu aynı bu şekilde bu renklere boyadığını görmüştüm o sen olabilirmisin ?

Yok ben değilim

quote:

Orjinalden alıntı: bahadir_bado

kardeş kasan süpper olmuş , walla iyi etmişsin stackera :D eski toprak nasılolsa :))) , sticker ları bi saç kurutma makinası ile esnetip daha iyi yapıştırabilirsin

kullandığın renkleri severim :) tebrikler

Eyw Bahadır Abi saolasın

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Güzel çalışma olmuş, eline sağlık

Tşk ler Ziwro hocam

• gayet güzel baya emek harcanmış tebrikler gercekten ama öneri yan gümüş şeritlerde sanki modlanmayı bekliyor standart stacker şeritlerinden uzaklaş bence daha güzel olur
    Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetozturk

gayet güzel baya emek harcanmış tebrikler gercekten ama öneri yan gümüş şeritlerde sanki modlanmayı bekliyor standart stacker şeritlerinden uzaklaş bence daha güzel olur

Tşk ederim hocamAslında modlamaya çalıştım ama yaptığım renkler hoşuma gitmedi.Sarı siyah sköp bant denedim Zebraya pijamalı eşşek derler ya aynı onun gibi oldu ya da bana öyle geldi bilmiyorum
    Intel® Core™ i5 3337U 1.8 Ghz@2.60 Ghz | 4 GB DDR3 1600 Mhz Ram | 13.3" Full HD IPS Dokunmatik LED | 64 GB x 2 / 128 GB RAID0 SSD | 1.3 KG

• quote:

hoba :D tekerlekler haric 10 numara olmus eline emegine saglık

Bencede tekerlekler bozmuş gibi onların yerine biraz yüksek ayak taksaymışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman_solider -- 2 Nisan 2007; 23:09:30 >

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

gercekten guzel bir calısma. tekerliklere bittim dogrusu. nukleer alarm seside veriyorsa tam zuper olmus demektir. istersen bide biohazard logosu da koy su tankının bi yanına.

Hocam işte biohazard tam gediğine koydun valla taşı yapıcaktım da dcfixim yetmedi pazar günüde her yer kapalı malum.Alarm seside veriyo hocam birde yanıp sönen iki kırmızı ikaz ışığı var içerde onuda video clip olarak sunucam en kısa zamanda

• cevap?
    quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Arkadaşım harika olmuş emeğine sağlık Yalnız alttaki 3 fan ses çıkarmıyor mu Bir de UV led de kullanmışsın sanırım onu nerden temin ettin ve neondan farkı ne daha çok mu parlaklık veriyor

• Kabloları nasıl gizlediğinide bi açıklayabilirmisin ?

cevap?
    quote:

Arkadaşım harika olmuş emeğine sağlık Yalnız alttaki 3 fan ses çıkarmıyor mu Bir de UV led de kullanmışsın sanırım onu nerden temin ettin ve neondan farkı ne daha çok mu parlaklık veriyor

Hocam kusuruma bakmayın atlamışım.Valla fanlar silence ve performanslı fanlar en düşük 42 cfm 1200 devirde 2000 de ise 80 cfm e kadar üfleyen antec marka fanlar var.Ledli neon ise hem sese duyarlı hemde daha performaslı aydınlatma konusunda

quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Kabloları nasıl gizlediğinide bi açıklayabilirmisin ?

Hocam kabloları kablo toplama kitleri varr tekzende falan bulabilirsiniz.Kasanın diğer panleinde hepsi kanallardan geçirilerek kitlerle bağlanarak sol yan panlede gizlendi.Yeterlidir umarım

• arkadaslar sadece neon acık oldugunda gorulen bir boya var ör: 60 saniye fliminde duvara yazılan araba listesi gibi o boyanın ismi ni bilen yada yapımını bilen varmı acaba ?

Orjinalden alıntı: Emofel

arkadaslar sadece neon acık oldugunda gorulen bir boya var ör: 60 saniye fliminde duvara yazılan araba listesi gibi o boyanın ismi ni bilen yada yapımını bilen varmı acaba ?

Onun boyası türkiyede varmı bilmiyorum ( dünyadada varmı bilmiyorumda vardır biyerde ) kırtasiyelerde görünmez kalem diye satılıyor ve sadece kendi ışığı ile görülüyor mor ışık.

Orjinalden alıntı: dezda

tebrik 3ederim mükemmel olmuş

Tşk ederim arkadaşım
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

wooooooow deli bir hava olmuş eline sağlık walla

Eyw dostumSizler İlham Kaynağımsınız
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.