Şimdi Ara

Nuclear Reactor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
2
Favori
13.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kalamalka*

ottoman_soldier

Kardeş o kullandıgın su sogutma sistemini nerden ve ne kadara aldın***

Ayrıca başka önerebilecegin o türde bi ürün var mı***

Ayrıca kasada gerçekten süper olmuş.Özellikle ben içini daha çok begendim

Saolun arkadaşlar .Mod Çalışmaları sayenizde Hız kazandı.İlk Başta Hazırki sıvı soğutma sistemimi 1/2 lik rekorlu hale getireceğim.Ve Peltier li soğutma olacak. Ve ardından sağlam bir kaporta işine gireceğim.Kapaklar Önden Yukarıya Lamborgihini sistemi ile açılacak.Şimdilik bukadar "kalamalka" arkadaşım.Malzemeleri alıp kendim topladım.Kullanılan ekipmanlar ise Aqua 360 mm lik radyatör zalman wb3 cpu wb2 vga bloğu depo ve pompa tt 735 pompası ve hortumları.Üstteki sıvı tankı ise tt aqua bay m3 sıvı tankı 250 ml

• quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

quote:

Orjinalden alıntı: kalamalka*

ottoman_soldier

Kardeş o kullandıgın su sogutma sistemini nerden ve ne kadara aldın***

Ayrıca başka önerebilecegin o türde bi ürün var mı***

Ayrıca kasada gerçekten süper olmuş.Özellikle ben içini daha çok begendim

Saolun arkadaşlar .Mod Çalışmaları sayenizde Hız kazandı.İlk Başta Hazırki sıvı soğutma sistemimi 1/2 lik rekorlu hale getireceğim.Ve Peltier li soğutma olacak. Ve ardından sağlam bir kaporta işine gireceğim.Kapaklar Önden Yukarıya Lamborgihini sistemi ile açılacak.Şimdilik bukadar "kalamalka" arkadaşım.Malzemeleri alıp kendim topladım.Kullanılan ekipmanlar ise Aqua 360 mm lik radyatör zalman wb3 cpu wb2 vga bloğu depo ve pompa tt 735 pompası ve hortumları.Üstteki sıvı tankı ise tt aqua bay m3 sıvı tankı 250 ml

eyvallah kardeş.

• banada arkadaşlarım Casper kasa kesilirmi diyo ama ben gözümü elimi matkabımı bile kırpmayacam 1,5 yıl sonra
  • malesef garanti var ama ay ben bu garantinin ah ulan ah bir garanti olmasa ben zaten önce fanları değiştirerek başlayacaktım işe bilgisayar motorlu testere gibi ses çıkartıyo kulaklık takıyom durmadan
  • eline sağlık gayet güzel çalışma
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • cok guzel bi calısma
    Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin..
    Air Ride Controller Android App
    necoinside.com
  • çok hoş olmuş elinize sağlık ...
    Ryzen 5 2600 - Asrock X470 Taichi - XPG Spectrix D41 2x8GB 3000Mhz - MSI GTX 1660Ti Gaming X - XPG SX8200 Pro 512GB - Sharkoon WPC 750W - Corsair Spec-Delta RGB - Silverstone PF360 - Dell S2419HGF - VPRO V700 RGB Alloy - SteelSeries Rival 300S

i3 4160 - Msi B85M Gaming - Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz - Ocz Arc 100 240Gb - Xigmatek Tauro 500w - Cooler Master Silencio 352 - Asus MX239H - Logitech MK345
  • abı sızın ewde elektrıkte kesılmıyodur he dımı nukleer elektrık santralı mubarek baksana ama guzel olmus helal 10puan werdım helalınden

AMD x2 6400+ 3.2Ghz@3.6Ghz || Asus Mainboard || Corsair 2*1Gb 677Mhz Dual ddR2 || Creative X-Fİ Fatal1ty || Asus DVD-RW || Samsung 2*500Gb Sata2 || MSi 8800GTS VGA || Feel Hurricane II 1000W || Logitech g15 || Logitech g7 || Asus 22'' LCD || Logitech 5*1 1000W

• GUZEL OLMUS ELLERİNE SAĞLIK

Nuclear Reactor
    yaptıgın fan grill yerine böyle bırsey yapsaymıssın daha ıı olurmus. ve ıcerde mavı ledlı fan pembe uv kablo fılan cok abes kacmıs ama hoş olmus :)
    Php Developer,C# Developer,ASP.NET Developer,Windows Phone Application Developer,Android Application Developer,Open Source Application Developer
  • Saolun arkadaşlar modding için sorularınız varsa pm den ulaşabilirsiniz.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.