Şimdi Ara

NTVSpor: Ralf Rangnick Beşiktaş Yolunda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  NTVSpor: Ralf Rangnick Beşiktaş Yolunda!

Beşiktaş teknik direktörlük için gündemine sürpriz bir isim aldı. Tayfur Havutçu ile yolları ayırmayı planlayan siyah beyazlı yönetim, Alman teknik adam Ralf Rangnick ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

Tayfur Havutçu ile yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş yönetimi, tecrübeli Alman teknik adamla büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
    Beşiktaş teknik direktörlük için gündemine sürpriz bir isim aldı.
    Siyah-beyazlılar, Alman teknik adam Ralf Rangnick ile görüşmelere başladı. Gelecek sezon için çalışmalara hız veren Beşiktaş, Ralf Rangnick ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuçlar aldı.
    Beşiktaş yönetimi gelecek hafta Tayfur Havutçu ile bir araya gelecek. Siyah – beyalılar, Tayfur Havutçu'ya kulüp içinde farklı bir görev teklif edecek. Yönetim, Tayfur Havutçu ile yolları ayırdıktan Ralf Rangnick transferindeki son pürüzleri giderecek.

53 yaşındaki Ralf Rangnick, Bundeslıga'da Stuttgart, Hannover, Hoffenheım ve 2 iki dönem de Schalke'yi çalıştırdı. Ragnick, en büyük başarısını 2006 - 2010 yılları arasında görev yaptığı Hoffenheım'de gösterdi. Alman teknik adam, Hoffenheım'ı Bundeslıga'ya taşıdıktan sonra takip eden sezon Hoffenheım ile sezonun ilk yarısını zirvede tamamlamıştı. Ralf Rangnick, son olarak Schalke'nin başındaydı.

NTVSpor

• hoffenhem'ı ikinci ligden çıkarıp bundesliga da Hoffenheim'ı ilk yarıyı lider bitirtmişti.

Ve almanya ligini trt veriyordu acayip top oynuyordu hoffenheim.

ama hoffenheim'da cok sağlam kadro vardı.

demba ba - carlos eduardo -ibisevic - salihovic - obasi - hildebrand - vorsah - luis gustavo - beck -

şu yukardaki 9 topcu türkiye de bütün takımlarda rahad ilk 11 oynar.

Orijinalden alıntı: Mishakal

hoffenhem'ı ikinci ligden çıkarıp bundesliga da Hoffenheim'ı ilk yarıyı lider bitirtmişti.

demba ba - carlos eduardo -ibisevic - salihovic - obasi - hildebrand - vorsah - luis gustavo - beck -

O kadro cidden çok iyiydi ya.FM'de harikalar yaratırdı bu kadro.Hoca da gençleri bu denli sevince umarım gelir.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • zaten bjk bundan iyisini bulamaz.

isim yapmış td ler gelse çok para alırlar.kulup darda borçta olmaz.

hoş gelenleride görüyoruz türkiyeye - aragones - bosque

ralf'ın bir üstü jurgen klopp tur.oda gelmeyeceğine göre ralf çok doğru bir seçim olur.

ama gelmesin bide geliyomuş kadıköy yeniyomuş şampiyon oluyonuz felan
  • saydığınız isimler o zamana kadar bu kadar bilinmiyordu, en pahalı transferleri eduardo idi, onun dışındakileri makul fiyata aldılar...bir takımı 2. ligden alıp zirveye bayern'e schalke'ye kafa tutmak kolay iş değil.
    alman ekolü türkiye için en uygun ekol, bunu daum'da da gördük, daum zayıf bir t.direktör olmasına rağme kondisyon ve disiplinle baya bi iş yaptı türkiyede..rangnick yerinde bir seçim, futbol bu belli olmaz her iyi hoca, başarılı olamıyor ama güzel bir seçim diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

almansa gelsin abi. aslında takımın malzemecisinden çaycısına hepsini alman yapıcaksın işine bu kadar saygılı ve çalışkan bi millet görmedim ben.

adamlar doğuştan mühendis

birbirimizi anlamamız için aynı dili konuşmamıza gerek yok,
    ezildikten sonra hepimiz aynı şarabız.
  • Bu Rangnick konusunu ilk ben açtım 4 yorum atıldı diğer konulara daha fazla.Adalet mi sorarım?.

Orijinalden alıntı: soho

saydığınız isimler o zamana kadar bu kadar bilinmiyordu, en pahalı transferleri eduardo idi, onun dışındakileri makul fiyata aldılar...bir takımı 2. ligden alıp zirveye bayern'e schalke'ye kafa tutmak kolay iş değil.
    alman ekolü türkiye için en uygun ekol, bunu daum'da da gördük, daum zayıf bir t.direktör olmasına rağme kondisyon ve disiplinle baya bi iş yaptı türkiyede..rangnick yerinde bir seçim, futbol bu belli olmaz her iyi hoca, başarılı olamıyor ama güzel bir seçim diyebilirim.

+1903

hoffenhem'ı ikinci ligden çıkarıp bundesliga da Hoffenheim'ı ilk yarıyı lider bitirtmişti.

kadro iyiydi de o kadroyu da bu adam yaptı zaten.yanılmıyorsam en pahalı futbolcu 9 milyon euro imiş.ben böyle hocaları severim işin artisliğine kaçmadan sistem takımı yaratırlar küçük bütçelerle.tutarsa hoffenheim gibi başarılar ortaya çıkar zaten...

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

kadro iyiydi de o kadroyu da bu adam yaptı zaten.yanılmıyorsam en pahalı futbolcu 9 milyon euro imiş.ben böyle hocaları severim işin artisliğine kaçmadan sistem takımı yaratırlar küçük bütçelerle.tutarsa hoffenheim gibi başarılar ortaya çıkar zaten...

ibiseviç'in sakatlığı olmasa şampiyon bile olabilirlerdi.

kaptan ernst olacağını düşünürsek td alman olursa gerçekten iyi işler çıkar ortaya.

ama simao ve almeida giderse tabi.

• quote:

almansa gelsin abi. aslında takımın malzemecisinden çaycısına hepsini alman yapıcaksın işine bu kadar saygılı ve çalışkan bi millet görmedim ben.

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bu Rangnick konusunu ilk ben açtım 4 yorum atıldı diğer konulara daha fazla.Adalet mi sorarım?.

Senin başlık ilgi çekici değilmiş sanırım.
    Altın kural:İlgi çekici başlık her zaman bir adım öndedir,içerik önemli değil.

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

quote:

%10 alman; %90 ispanyoldu bu adam. hem teknik adamlık hemde futbolculuk kariyerinin %90'ı ispanya'da geçmiş. röportajlarında bile ispanyol'ca konuşuyordu... ne kadar alman olsada; alman ekolünden çok uzak bi isimdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BEETHOVEN

quote:

%10 alman; %90 ispanyoldu bu adam. hem teknik adamlık hemde futbolculuk kariyerinin %90'ı ispanya'da geçmiş. röportajlarında bile ispanyol'ca konuşuyordu... ne kadar alman olsada; alman ekolünden çok uzak bi isimdi.

Söyleyeceklerimi söylemişsin.

• Fatih Doğan@fatihdogan

Ralf Rangnick ile ilgili
    söylentiler doğru..
    Görüşme yapılmış ve şansı
    an itibariyle %51...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • Almanya liginde oyle kucuk takimlarin lider/sampiyon olmasi pek de buyuk bir sey degil takdir edersiniz ki Qlman liginin bir suru sampiyon takimi var.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.