Şimdi Ara

Emre Belözoğlu'nun Şampiyonlar Ligi Finali Öncesi La Gazzetta'ya Verdiği Röportaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emre Belözoğlu uzun bir aradan sonra suskunluğunu bozmuş ve Şampiyonlar Ligi finali öncesi La Gazzetta dello Sport’a oldukça çarpıcı açıklamalarda bulunmuş. Inter günlerinden Hakan Çalhanoğlu’na, Türkiye’deki futbol anlayışından Fenerbahçe ve Galatasaray kariyerine kadar birçok konuya değinmiş.

Özellikle Hakan Çalhanoğlu hakkında söyledikleri dikkat çekici. Hem teknik analiz yapıyor hem de oyuncunun karakterine dair ipuçları veriyor. Türkiye’de futbolun nasıl algılandığına dair yorumları ise tartışma yaratacak türden.

Futbolun içinden gelen bir ismin, yıllar sonra bu kadar açık konuşması pek sık rastlanan bir şey değil. Merak edenler röportajın tamamına mutlaka göz atmalı. Gerçekten dolu dolu bir içerik.

https://www.sabah.com.tr/galeri/spor/emre-belozoglu-yillar-sonra-acikladi-sampiyonlar-ligi-finali-oncesi-carpici-itiraflar

• Melike hanım geçmişten günümüze haberler paylaşıyorsunuz eğer bu haberleri siz yazıyorsanız emeğinize bir şey diyemiyorum lakin galeri formatında haber eklemeyin lütfen tek bir sayfada paylaşın. Kaç tane galeri var sayamadım aşağı git git sürekli yeni galeri açılıyor. Ayrıca bahsettiğiniz kadar dolu dolu bir içerik değil (biliyorum haber alıntı sıkıntı yok)

İyi calismalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.