Eski adı Fox TV olan şimdinin Now Tv kanalında uzunca bir süredir yayınlanmakta olan Orta Sayfa adında bir program var, bilenler bilir. Moderatörlüğünü NOW Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk isimli şahsın yaptığı programda gazeteciler Nevşin Mengü, Deniz Zeyrek, Murat Yetkin, Çiğdem Toker gündemi değerlendiriyor ve yorum yapıp kulis bilgileri veriyorlar. Program her hafta Cuma geceleri 23:30 sularında yayına başlıyor ve ertesi günün ilk saatlerinde 01:00- 01:30 gibi sona eriyor. Bu programın CANLI yayın yaptığı iddia ediliyor, ki zaten bunu yayın yapılırken ekrandaki "Canlı" ibaresinden de görebiliyoruz. Peki yayın gerçekten de Canlı mı çekiliyor, yoksa önceden çekilip Canlı yayınmış gibi mi lanse ediliyor? 22 mart 2024 moskova terör saldırısı devam ederken Orta Sayfa yine Canlı yayın mıydı? Öyleyse saatler süren ve 150'ye yakın ölü ve yüzlerce yaralının olduğu, yangının ise ertesi gün sabah saatlerinde ancak kontrol altına alınabildiği bu son derece önemli olayı neden haber vermediler? Diğer birçok kanal rehinelerden sızan ve dışarıdan çekilen olay yeri görüntülerini verirken, Rusyayla bağlantı kurarken, canlı yayında konuyu değerlendirirken; Orta Sayfa yayınında niçin bu konuda hiç yorum yapmadılar ve hatta bahsetmediler bile? Wikipedia: Crocus City Hall saldırısı https://tr.wikipedia.org/wiki/Crocus_City_Hall_sald%C4%B1r%C4%B1s%C4%B1 Ekşi Sözlük: 22 mart 2024 moskova terör saldırısı https://eksisozluk.com/22-mart-2024-moskova-teror-saldirisi--7799213 ![]() Aynı gün olayın yaşandığı saatlerde yayında olan Orta Sayfa programına kanalın resmi Youtube hesabından ulaşabiliyoruz: Youtube (Orta Sayfa): Türkiye, Altınok’un mal varlığını konuşuyor. 22 Mart 2024 Orta Sayfa NOW Haber ![]() Türkiye, Turgut Altınok’un tarlalar, arsalar ve konutlarından sonra Antalya'da 600 dairesi daha var iddiasını konuşuyor.
Mal varlığını "babadan kalma" diye savunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Altınok, Antalya’da 600 konut iddiasını yalanladı ama ablası daha fazlası var dedi.
Turgut Altınok kurumlar vergisi ödedi mi?
Murat Kurum’un evi TOKİ’nin devrettiği ve imar değişikliği yapılan arazi üzerinde çıktı.
Murat Kurum, maaşıyla 14 milyonluk borcu nasıl ödeyecek?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Murat Kurum’a "malına sahip çık" talimatı.
Kanal İstanbul’da “bir varmış bir yokmuş” açıklamaları.
AK Parti iktidarının İsrail çıkmazı.
İsrail’le sonlandırılmayan ticaret AK Parti’nin başını ağrıtıyor.
AK Parti-YRP restleşmesi devam ediyor.
Gerilim sandığa nasıl yansıyacak?
Cumhur İttifakı 17 bakanla sahada.
İçişleri Bakanı sokak sokak Murat Kurum için oy istiyor.
İmamoğlu “topunuz gelin” çıkışını neden yaptı?
İmamoğlu tek başına kazanabilecek mi?
İstanbul yarışında kim önde?
Erdoğan İstanbul'da sokak sokak dolaşacak mı?
“Size para verelim siz oy verin” telefonu
Yozgat’ta oy karşılığı para iddiası.
Emekliye zam yok promosyon güncellemesi var.
Promosyon emekliler için müjde mi, kandırmaca mı?
Emekliler seçimin kaderini nasıl etkileyecek?
Merkez Bankası faizleri yine artırdı.
2002’de yüzde 46 ile teslim alınan faizler yüzde 50’ye yükseldi.
Bu faizler nasıl düşecek?
Hepsi ve daha fazlası...
NOW Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile gazeteciler Murat Yetkin, Nevşin Mengü, Çiğdem Toker ve Deniz Zeyrek kulis bilgileri ve yorumlarıyla Orta Sayfa'da gündemi değerlendirdi.
Daha fazla video için abone olun:
@ortasayfa2223
Bizi sosyal medyadan takip edin:
Facebook:
/ nowhaber.tr
Twitter:
/ nowhaber
Instagram:
/ nowhaber.tr https://www.youtube.com/watch?v=k5k-53aFwzMYayın izlendiğinde terör saldırısından hiç bahsetmediklerini, alelade bir günün son saatleri yaşanıyormuş gibi önceden belirlenen konuları yorumladıklarını görebiliyoruz. Rusya-Ukrayna savaşı sürerken ve yaşanacak olayların tüm dünya gündemini ve geleceğini etkileme ihtimali yüksekken moderatörlüğünü NOW Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ün yaptığı program tüm bu yaşanan kritik saldırıya nasıl kayıtsız kalabiliyor? Bu mantıklı mı? Program o gün Canlı değil miydi? Ben programı o gün seyretmedim, zaten TV'den pek bir şey seyretmiyorum. Genelde ertesi gün youtube'a konulduğunda x1.25 hızlıya alarak sonradan seyrediyorum istediğim zamanlarda. Yine 23 ya da 24 Mart'ta programı YT'da seyrederken bu olayı farkettim ve aynı gece yaşanan terör saldırısına değinmemelerine şaşırdım. Yayının canlı olmaması ihtimali geldi aklıma ama Youtube yayınında bunu anlayamıyoruz, çünkü görüleceği üzere "CANLI" ibaresi kaldırılmış oluyor. Ancak youtubeda programı izlediğinizde bu yayını da Canlı olarak lanse ettiklerini anlayabiliyoruz. Linkten videonun 54. dakikasında yani programın saati 00:29 iken geçen konuşmayı dinlerseniz bu apaçık belli oluyor: https://www.youtube.com/watch?t=3246&v=k5k-53aFwzM&feature=youtu.be Murat Yetkin: ... şey yapamıyorlar, anlatamıyorlar. Bir, işte bugün bir şey çıktı. Dün bugün olduk işte artık değil mi, gün değiştirdik. Doğan Şentürk: Yeni güne girdik evet. Murat Yetkin: Yeni güne girdik. Ondan sonra... Doğan Şentürk: 23 Marttayız. Murat Yetkin: Onu da disipline verdiler hemen, değil mi? Hemen disipline verdiler. Yani program içinde dahi programın Canlı olduğu ve yayın esnasında 23 Mart'a girildiğinden bahsediliyor. Peki dünyanın ayağa kalktığı, nükleer güce sahip ve savaşta olan bir ülkenin topraklarında tüm dünyanın geleceğini etkileyebilecek saatlerdir devam eden bir terör saldırısı nasıl oluyor da es geçilebiliyor? Demek ki program muhtemelen Canlı yayınlanmıyor ve bu şahıslar da yüksek ihtimalle milleti kandırıyorlar! (En azından 22.Mart.2024 tarihli programda!) Bunu gördükten sonra programı bir de Cuma gecesi canlı olarak seyredip "CANLI" ibaresinin hala konulup konulmadığını görüp emin olmak istedim. Ancak olayı unutmuştum bu haftaya kadar. Geçtiğimiz Cuma gecesi evdeyken aklıma geldi ve gece 01 civarı Now TVnin internet sitesini açtım ve yayına baktım. Orta Sayfa yayındaydı ve "CANLI" ibaresi de vardı: ![]() Bunu gördüm ama bir de direkt TVden kontrol etmek istedim. Birkaç dakika sonra TVyi açtım ve orda da "CANLI" olarak yayınlandığını gördüm, fotoğrafını da çektim: ![]() Aynı dakikalara Youtube videosunda baktığımızda haliyle "CANLI" ibaresinin kaldırıldığını ve aynı zamanda NOW yazısının da beyazdan kırmızıya döndüğünü görebiliyoruz: Youtube (Orta Sayfa): Batık belediyeler, ıstakozlar, lüks saatler, şatafatlı yaşamlar. 19 Nisan 2024 Orta Sayfa NOW Haber https://www.youtube.com/watch?v=R6Y1H9LDh4w ![]() Yani Orta Sayfa'nın sürekli CANLI olarak yayınlanmaya devam ettiğini anlayabiliyoruz. Hala program içinde de yok "yeni güne girdik", yok "bugün değil ya dün oldu artık" vs gibi konuşmaların sürdüğünü görüp katılımcıların da CANLI yayın yapıldığına işaret ettiklerine şahit oluyoruz. Ki programı düzenli izleyenler arada bu tip konuşmaların geçtiğini, genelde de Murat Yetkin ile Doğan Şentürk arasında olduğunu bilirler. Ancak üstte bahsettiğim 22.03.2024 yayınından da anlaşılacağı üzere dediğim gibi bunlar programı canlı yapmıyorlar muhtemelen. Cuma akşama doğru toplanıp programı çekiyor ve de akşam CANLIymış gibi yayına veriyor olabilirler. Eğer öyleyse bu bir sahtekarlıktır ve milletle dalga geçmektir. Ben bunu kendime yediremem, tüm bu içeriği hazırlayıp konuyu açmam da bu yüzden. Bu doğruysa bilen ya da şüphelenen arkadaşlar da lütfen durumu belirtip yorum yapsınlar. İçimizde muhakkak 22.Mart'taki programa denk gelip bu tuhaflığı fark edenler olmuştur, lütfen yazsınlar. Zaten yığınla penguen kanalı milleti kandırıyorken bir de güvenilir, dürüst olduğunu iddia edenlerin olası sahtekarlıklarına göz yummayalım. Başta Doğan Şentürk isimli şahıs olmak üzere tüm katılımcılarla ilgili zaten bazı çekince ve şerhlerim var. Ama Çiğdem Toker'in bu muhtemel kandırmacaya alet olmasını istemem. Kadın Sayıştay raporları ile de kanıtlanan bir çok yolsuzluk ve hırsızlıkları ortaya çıkarırken bir taraftan da davalarla uğraşmak zorunda kalıyor. Bir düzmece varsa bunun içinde olmasını istemem şahsen. (Çiğdem Toker'in yeni kitabı çıkacakmış bu arada, ilgilenenlerin haberi olsun.) Eğer bir kandırmaca olduğunu siz de düşünüyorsanız bu konuyu sosyal medyada ilgili şahıslara soralım. Ben twitter vs. kullanmadığım için konuyu muhataplarına soramıyorum. Lütfen kullanan birileri bunu sorsun ve konuyu bir de muhataplarından dinleyelim. Gerçekler neymiş öğrenelim, bir sahtekarlık varsa da son bulsun! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 25 Nisan 2024; 9:9:40 > |