|
Bildirim

|
Her şey aboneliğe dönüştü. İnsanlar artık bir yerlerden kısmak zorunda kalıyor. Futbol için yerel lige ayrı, şampiyonlar ligine ayrı, İngiltere ligine ayrı para. Dizi için Netflix'e ayrı, Amazon'a ayrı. Hala daha az reklamlı, akşamdan sonra reklamlı, bir gün reklamlı bir gün reklamsız abonelik deneyip duruyorlar oğlum millette para yok para. Bugün premium'u 15-20 lira yapsa alırım her şeye aylık 100 lira para mı ödeyeyim? Brave'den reklamsız izliyorum yamyamlara verecek param yok.
|
|
Reklamlar bu denli sorun ediliyorsa,YouTube içerik videolarında çok fazla vakit geçiriliyor diye düşünüyorum.
Ben çok sorun etmiyorum.Bunda galiba YouTube çok az vakit geçirdiğimden olsa gerek. |
|
Yuhh müthiş bir özellik bu, video yayınladığımda reklamsız 10 kere izlenebilmesi inanılmaz (!)
Kusura bakmayın ama bence bunun haber değeri yok, önceden youtube'a zaten reklamsız video yükleniyordu ama youtube ona ben karar veririm diyordu, duruma göre reklamlı reklamsız yayınlanabiliyordu, şu anki durumu bilmiyorum. |
|
Abonelik olması belki normal ama fiyatlar anormal. Youtube 10TL olsa kimse umursamaz. Üye sayısı kaç kata çıkar tahmin etmek zor.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
When the confidence goes and the predator knows You better be dead if you wanna be free ...You're such a tortured soul, but I don't wanna hear about it ...You say you're not involved, but all you do is talk about it (One more thing... don't forget to burn) SlipKnoT |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
&#39;&#39;Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır...&#39;&#39;
Mustafa Kemal Atatürk |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
10 lira olmasi icin bir kahvenin 20 tl olmasi lazim önce, 150 tl ye kahve satan zincir mekanlari ne zaman protesto edersek YT ucreti de hakli olarak dusecektir. Adamlar hakli, bir kahveye 150 200 veren bir zahmet 1 ay tepe tepe kullandigi platforma da versin diyor 80 tl. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|