Şimdi Ara

nova bilgisayar neden bu kadar ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar teknobiyotik vatan felan hepsinde aynı türdeki anakart işlemci felan topladım işlemciyi i3 2120 olarak seçmiştim 1500 lira gelmişti novada topladım bu safer sadece işlemciyi değiştirdim i5 2400 diğer parçalarını aynı yerleştirdim yine 1500 lira geldi i3 ile i5 arasında 200 lira gibi bi fark var nova neden bu kadar ucuz anlamadım

Orijinalden alıntı: murat2468

ayrıyetten diğer parçalarda ucuzdu o yüzden aynı fiyat çıkıyo yoksa i5 200 lira değil yanlış anlaşılmasın 415 lira

kardeşim istersen birde trdükkan a bak orası daha ucuz

Orijinalden alıntı: musa143

quote:

ayrıyetten diğer parçalarda ucuzdu o yüzden aynı fiyat çıkıyo yoksa i5 200 lira değil yanlış anlaşılmasın 415 lira

tr dükkan nasıl bu kadar ucuz olabiliyo anlamadım araştırdım çoğu kişi o siteden şüphe duyuyo 2. el felan satıyolar diye güvenebilirim di mi o siteye

quote:

Orijinalden alıntı: musa143

quote:

tr dükkan nasıl bu kadar ucuz olabiliyo anlamadım araştırdım çoğu kişi o siteden şüphe duyuyo 2. el felan satıyolar diye güvenebilirim di mi o siteye

Güvenli olduğunu söyleyen arkadaşlar var.

Dün akşam birisi konu açmıştı başka bir elektronik bilgisayar parçaları satan bir firma için olumsuz görüş belirtiyordu ki, konu kaldırılmış. Şimdi bu konuda farklı bir firma için olumlu görüş belirten bir konu açılmış ama konu hali ile kalacak.

Donanımhaber yönetimi farkında olmadan son kullanıcının firma, firmanın koşulları ve tutumu hakkında tüketici bilincini baltalıyor. Bu durum hiç hoş değil. İlerleme gelişim bu şekilde olmaz. Hala bu zihniyette insanların olması üstelik bunların belli bir birikim, kültür seviyesine ulaşmış kişiler olarak bunları yapmaları çok ama çok yanlış. Yönetime saygılarımla.

Asus ROG Strix 3080 O10G - Gskill Trident Neo 32GB 3600Mhz

Samsung 970 PRO NVMe 2TB - Samsung 870 Evo 2 TB - Asus ROG Thor 850W

Creative G6 - Drop Sennheiser Pc38x - Wooting 60 HE - Razer Deathadder Elit

Corsair H100i Pro - Corsair SP120 Elite Installed

Thermaltake V51 Windowed Case - LG UltraGear 27GR83Q-B 27

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @lexiS

Konu ile değil ama tarzı ile alakalı:

Dün akşam birisi konu açmıştı başka bir elektronik bilgisayar parçaları satan bir firma için olumsuz görüş belirtiyordu ki, konu kaldırılmış. Şimdi bu konuda farklı bir firma için olumlu görüş belirten bir konu açılmış ama konu hali ile kalacak.

Donanımhaber yönetimi farkında olmadan son kullanıcının firma, firmanın koşulları ve tutumu hakkında tüketici bilincini baltalıyor. Bu durum hiç hoş değil. İlerleme gelişim bu şekilde olmaz. Hala bu zihniyette insanların olması üstelik bunların belli bir birikim, kültür seviyesine ulaşmış kişiler olarak bunları yapmaları çok ama çok yanlış. Yönetime saygılarımla.

+1 sanki paraları sokaklardan topluyoruz.burda çoğu arkadaş öğrenci zaten nerde 20 30 lira daha ucuz olsada alsam diyoruz.ama bir yandanda işte ucuzsa vardır bi şeyliği fikri sokulmuş kafamıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Haziran 2012; 15:24:47 >

• Pek de haksız değilmişim en azından şimdilik.

Asus ROG Strix 3080 O10G - Gskill Trident Neo 32GB 3600Mhz

Samsung 970 PRO NVMe 2TB - Samsung 870 Evo 2 TB - Asus ROG Thor 850W

Creative G6 - Drop Sennheiser Pc38x - Wooting 60 HE - Razer Deathadder Elit

Corsair H100i Pro - Corsair SP120 Elite Installed

Thermaltake V51 Windowed Case - LG UltraGear 27GR83Q-B 27

• quote:

arkadaşlar teknobiyotik vatan felan hepsinde aynı türdeki anakart işlemci felan topladım işlemciyi i3 2120 olarak seçmiştim 1500 lira gelmişti novada topladım bu safer sadece işlemciyi değiştirdim i5 2400 diğer parçalarını aynı yerleştirdim yine 1500 lira geldi i3 ile i5 arasında 200 lira gibi bi fark var nova neden bu kadar ucuz anlamadım

Aslında dikkat edersen Nova peşin alımlarda ucuzdur.Peşin almazsan fiyatlar hemen hemen piyasa fiyatı ile aynıdır.Ben novadan 4 yıl önce falan alışveriş yaptım,hatta anakartımı onlardan almıştım fakat ben elden almıştım yani gittim adama parasını verdim çatır çatır o da bana ürünü veredi.İnternetten hiç denemedim.
    Peşin alırsan ucuz yani yoksa diğerleri gibi bir farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapry

quote:

arkadaşlar teknobiyotik vatan felan hepsinde aynı türdeki anakart işlemci felan topladım işlemciyi i3 2120 olarak seçmiştim 1500 lira gelmişti novada topladım bu safer sadece işlemciyi değiştirdim i5 2400 diğer parçalarını aynı yerleştirdim yine 1500 lira geldi i3 ile i5 arasında 200 lira gibi bi fark var nova neden bu kadar ucuz anlamadım

Aslında dikkat edersen Nova peşin alımlarda ucuzdur.Peşin almazsan fiyatlar hemen hemen piyasa fiyatı ile aynıdır.Ben novadan 4 yıl önce falan alışveriş yaptım,hatta anakartımı onlardan almıştım fakat ben elden almıştım yani gittim adama parasını verdim çatır çatır o da bana ürünü veredi.İnternetten hiç denemedim.

tmm dostum şimdi ben novadan alcam işlemci felan i3 2100 alcağıma i5 2400 ve aynı fiyata geliyo bir an şaşırdım zaten nakit ödicem novadan daha ucuz önerebileceğin site var mı tr dükkandan vazgeçtim pek güvenmiyolar onun haricinde bildiğin en ucuz satan siteler var mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lapry

quote:

tmm dostum şimdi ben novadan alcam işlemci felan i3 2100 alcağıma i5 2400 ve aynı fiyata geliyo bir an şaşırdım zaten nakit ödicem novadan daha ucuz önerebileceğin site var mı tr dükkandan vazgeçtim pek güvenmiyolar onun haricinde bildiğin en ucuz satan siteler var mı

Ben artık Vatan'nın %25 indirimlerini kovalıyorum.geçen LED 21.5 inç monitor 120GB SSD birde logitech g400 oyuncu mouse'nu 600 liraya getirmiştim.
    Anakart için ise asrock alıcam ama pek fazlada alternatif yok o konuda.
    Çokça değişmiyor piyasa gene alıcaksan nova'dan alabilirsin.

• trdukkan hakkında aklınıza takılan sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.. başka firma ile ilgili topiclere girmek adetim değil ama trdukkan ve güvenden bahsetmişsiniz ayrıca 2.el ürün gönderildiğini duyduğunu iddia eden forum üyesi de ulaşabilir bize.. bende trdukkan yetkilisi olarak cevap vermek istedim...
  • beyler bu novadan alınan parçalar garantili oluyor değil mi? Toplama yapılan bir site gördüğüm kadarıyla..Şöyle bir şey aklıma geldi..mesela atıyorum notebook alacağım burdan ve garantisi notebook olarak değilde içindeki parçalar parça olarak mı oluyor? garanti olayını açıklarsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aynal -- 12 Aralık 2012; 20:49:32 >

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Aracısız tedarik.

cevap için teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.