Şimdi Ara

Notebook Su Dokuldu Ekran acilmiyor(Cok acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Su icerken bi kac damla su dokuldu, ben de ilk ters cevirdim sonra sac kurutma makinesi ile kuruttum. Yarim saat sonra acmaya calisdim. Bilgisayar basliyor, ekran acilmiyor. Yardim edin.
    İyi gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kere kendi kurumalı sen kuruttuğunu zannedersin bir açarsın anakartı yakarsın.Bende öyle bir hata yaptım meyve suyu döktüm anında fiş ve bataryayı çıkardım myve suyu kalmayacak şekilde akıttım.15 saat bekledi açtım 5 dakika açık kalıyor kapanıyor bir kaç denemeden sonra artık sadece bios ekranına kadar gelip kapanır hale geldi.Servise verdim normalde garanti kapsamında değil ama samsung servisine bu konuda teşekkür ediyorum sıkıntı çıkarmadılar ve kapsam dahilinde yaptılar sadece üst kapak sıfırlandı klavye bakımı yapıldı hiçbir sorunum kalmadı anakrda tek damla su gitmemiş sende gittiyse durumun iyi olmayabilir.yapacağın birşey yok servise vereceksin ve mutemelende garanti dışı sayılacak.abairkaç damla suyla o hale gelmez bardağımı döktün dediğin kadar suyla o hale geldiyse anakarta intikal etmiştir servise gideceksiniz başka çare yok.
  • Merhaba,

Şuan bilgisayarı kullanıyorum. Ama biraz acayiplık var. Normal düz konumdayken açılmıyor. Ters çevirip açıyorum. Ondan sonra düze getiriyorum. Anakartta mı sorun vardır sızce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni tel icin yardim lutfennn!!
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.