Bildirim
Note 5 mi iphone 6 mı alınır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Iphone 6s al daha iyi ama note 5 6dan daha iyi olur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Iphone 6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence o fiyata note 5 daha iyi
5 yıl iphone kullanıp note 3 almak gibi bir hata yapmış biri olarak ve 1 yıl güç bela tamamül edip 6 ile iphona geri dönmüş biri olarak kesinlikle 6 diyorum. Çünkü android başlı başına bir sorun gidip bi htc lg de alsan aynı şey olucak telefon durduğu yerde eskiyo resmen ilk alıyosun çok hızlı aradan 6 ay ya geçiyo ya geçmiyo başlıyo kasılmalar kitlenmeler donmalar yavaşlamalar vs ve işin ilginç olan tarafı format atsanda düzelmiyo formatlıyosun içine foto müzik atıyosun bitek ertesi gün geri başlıyo kasılmaya bide 32 gb hafıza vardı note 3 de daha 10 gb doldursan kafayı yiyo telefon zaten lolipop ile iyice elden gitti. Zamanında kandık gözle kontrol , düşük pil modu , temassız kontrol , 3000 mah batarya , işte özgür platform bilmem ne ama hepsi boş hiç bir özelliğinide kullanmadım gene aynı whatsapp instagram twitter internet tarayıcısı kamera müzik bu kadar. Haa hakkını yemeyim spen mütiş bütün yıl okula deftersiz gittim ders notlarını note 3 e tuttum orası çok başarılıydı zaten tek iyi yanıda oydu. Ama spen için bile çekilecek dert değil. Note 5 inde çokda farkı olucağını sanmıyorum kimse demesin "ama bundaa 4 gb ram var üstelik samsung arayüzü değiştirdiiiii" note 3 dede zamanında 3 gb ram vardı şimdinin 4 gb rami gibiydi olay android olduktan sonra arayüzün hiç bir önemi yok stabilitesiyle övülen htc bile kaç kere tepe taklak oldu yakın arkadaşım m8 kullanıyo. Kıssadan hisse al bi 6 kafan rahat yıllarca kullanırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İphone 6 plus yada 6s plus note 5 ve s6 edge ve s6 edge plus kullanan biri olarak diyorum
Kullanım tarzına ve telefondan ne beklediğine göre değişir not alma işte aktif kullanim gibi şeyler istiyor ve telefonunu karıştırıp birşeyler ekleyip çıkarmayı seviyorsan android daha uygun olur ama yok beni uzun süre minimum baş ağrısıyla etliye sütlüye karışmadan götüren bisey arıyorum diyorsan o zaman seçimin appledan yana olmalıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BestDeal
Kullanım tarzına ve telefondan ne beklediğine göre değişir not alma işte aktif kullanim gibi şeyler istiyor ve telefonunu karıştırıp birşeyler ekleyip çıkarmayı seviyorsan android daha uygun olur ama yok beni uzun süre minimum baş ağrısıyla etliye sütlüye karışmadan götüren bisey arıyorum diyorsan o zaman seçimin appledan yana olmalıdır
%30 oyun olarak kullanacağım genellikle
kalemi gözüme hoş geldi üni okuyorum lazım olur yine arada bide ekranı büyük -
Ne alırsan al yine al Apple al
Android pişmanlıktır
iPhone 6
çalışan biriysen telefonla çok uğraşmaya vaktin yoksa ve yarı yolda bırakmasını istemiyorsan iphone al.
ama okuyorsan telefonu elinden düşürmeyen şu liseli takımındaysan note 5 al tabi. -
İphone yazılım sade ve kaliteli. Android teferruatlı ve fonksiyonel fakat benim tek kelimeyle android tanımlamam. "Doğuştan uyumsuz" hele ki ortak kullanım olmayan bir çipset ile (exynos gibi) bu uyumsuzluk ivmesi ve unutulup gitme durumu ki özellikle geliştiriciler tarafından çok daha hızlı olacaktır.zaten uyuzluklar o noktada başlıyor. Bak androide neler yazdım .iosa neler yazdım. Android çok kalabalık hemde gereksiz kalabalık.
note 4 kullanıyorum, merak edip 6s plus aldım, üç gün oldu şimdi satışa koydum, note serisi kadar fonksiyonel değil, note kullanıcısını diğerleri sarmıyor bunu anladım, çoluk çocuk bilmeden androide sallıyor ama kullanmayı bilirsen note serisi hepsinden iyi
(6s plus 64 gb uzay gri, pazarlıksız takassız 3.600, sadece iki üç gün kurcaladım, almak isteyen pm ile ulaşsın(istanbul)
Şimdiye kadar hangi telefonları kullandığınızı yazarsanız daha isabetli tavsiye verme şansımız olur. -
O kadar para vermisken note 5 alin kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
5 yıl iphone kullanıp note 3 almak gibi bir hata yapmış biri olarak ve 1 yıl güç bela tamamül edip 6 ile iphona geri dönmüş biri olarak kesinlikle 6 diyorum. Çünkü android başlı başına bir sorun gidip bi htc lg de alsan aynı şey olucak telefon durduğu yerde eskiyo resmen ilk alıyosun çok hızlı aradan 6 ay ya geçiyo ya geçmiyo başlıyo kasılmalar kitlenmeler donmalar yavaşlamalar vs ve işin ilginç olan tarafı format atsanda düzelmiyo formatlıyosun içine foto müzik atıyosun bitek ertesi gün geri başlıyo kasılmaya bide 32 gb hafıza vardı note 3 de daha 10 gb doldursan kafayı yiyo telefon zaten lolipop ile iyice elden gitti. Zamanında kandık gözle kontrol , düşük pil modu , temassız kontrol , 3000 mah batarya , işte özgür platform bilmem ne ama hepsi boş hiç bir özelliğinide kullanmadım gene aynı whatsapp instagram twitter internet tarayıcısı kamera müzik bu kadar. Haa hakkını yemeyim spen mütiş bütün yıl okula deftersiz gittim ders notlarını note 3 e tuttum orası çok başarılıydı zaten tek iyi yanıda oydu. Ama spen için bile çekilecek dert değil. Note 5 inde çokda farkı olucağını sanmıyorum kimse demesin "ama bundaa 4 gb ram var üstelik samsung arayüzü değiştirdiiiii" note 3 dede zamanında 3 gb ram vardı şimdinin 4 gb rami gibiydi olay android olduktan sonra arayüzün hiç bir önemi yok stabilitesiyle övülen htc bile kaç kere tepe taklak oldu yakın arkadaşım m8 kullanıyo. Kıssadan hisse al bi 6 kafan rahat yıllarca kullanırsın.
Arkadas oyle bi anlatiyorsun ki sanirsin android tas devrinde kalmis da ios uzaya cikmis. Bu kadar abartilmaz.
Note 3 diye Wonder kullanmis olmayasiniz ?
-
Yerinde olsam note 5
Yok samsung star kullandım bastırmatik ekran olandan. Aslında olay tam olarak androidin kastırması değil başka meselelerde varda anlatınca delirdiğimi düşünüyo millet. En basitinden twitter uygulaması bi androidde aç bi ios da aç ios dakinde yazı fontundan tut da sayfanın kayma şekline kadar her şey daha farklı ve kaliteli ha sonuç olarak ikisindede twet atıyosun işlevi aynı evet. İos arayüzü daha pratk herşey olması gerektiği yerde android gibi bir sürü altbaşlıklar ve tuhaf gruplamalar yok kaybolmuyosun menülerde aradığını elinle koymuş gibi buluyosun. Ekran hassasiyeti ve tepkileri bile çok farklı androidde sanki istediğin olayı hasbel kader denk getirip dokunarak gerçekleştiriyosun hissi var , ios da sanki ne yapmak istediğini telefon anlıyoda istediğin işlemi gerçekleştirmene yardım ediyo hissi var daha net olmak gerekirse iosda dokunmatik daha kararlı ve net çalışıyo işletim sisteminin artısı bu tabiki yoksa ekran aynı ekran işte dokunmatik hepsi. Falan filan daha birçok ayrıntı varda bunları fark edebilmek için benim gibi 7 yıl iphone kullanmak lazım sanırım yoksa ben sabaha kadar yazıp adımı deliye çıkarıcam Ama samsungların zamanla kafayı yediği doğru hadi note 3 gene tahammül edilebilir kullanım seviyesinde bu aralarda. Elimizde eskiden kalma s3 s4 var telefonları formatlıyoruz kutusundan çıktığı günki android sürümü neyse onu yüklüyoruz telefon hızlanmıyo bir türlü hele s3 5 snde açılıyo tıkladığın herşey 3 yıl önce alındığında gayet hızlıydı manuel olarak ona 3 yıl öncesinin şartlarını sağlıyoruz ama tık yok s4 aynı şekilde de neyse konumuz o değil. Kıssadan hisse her türlü 6 diyorum. 4s bile ios 9 da çatır çatır çalışıyo en azından kitlenip kalmıyo olur olmaz resetlemiyo kendini buda bi başarı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
Yok samsung star kullandım bastırmatik ekran olandan. Aslında olay tam olarak androidin kastırması değil başka meselelerde varda anlatınca delirdiğimi düşünüyo millet. En basitinden twitter uygulaması bi androidde aç bi ios da aç ios dakinde yazı fontundan tut da sayfanın kayma şekline kadar her şey daha farklı ve kaliteli ha sonuç olarak ikisindede twet atıyosun işlevi aynı evet. İos arayüzü daha pratk herşey olması gerektiği yerde android gibi bir sürü altbaşlıklar ve tuhaf gruplamalar yok kaybolmuyosun menülerde aradığını elinle koymuş gibi buluyosun. Ekran hassasiyeti ve tepkileri bile çok farklı androidde sanki istediğin olayı hasbel kader denk getirip dokunarak gerçekleştiriyosun hissi var , ios da sanki ne yapmak istediğini telefon anlıyoda istediğin işlemi gerçekleştirmene yardım ediyo hissi var daha net olmak gerekirse iosda dokunmatik daha kararlı ve net çalışıyo işletim sisteminin artısı bu tabiki yoksa ekran aynı ekran işte dokunmatik hepsi. Falan filan daha birçok ayrıntı varda bunları fark edebilmek için benim gibi 7 yıl iphone kullanmak lazım sanırım yoksa ben sabaha kadar yazıp adımı deliye çıkarıcamAma samsungların zamanla kafayı yediği doğru hadi note 3 gene tahammül edilebilir kullanım seviyesinde bu aralarda. Elimizde eskiden kalma s3 s4 var telefonları formatlıyoruz kutusundan çıktığı günki android sürümü neyse onu yüklüyoruz telefon hızlanmıyo bir türlü hele s3 5 snde açılıyo tıkladığın herşey 3 yıl önce alındığında gayet hızlıydı manuel olarak ona 3 yıl öncesinin şartlarını sağlıyoruz ama tık yok s4 aynı şekilde de neyse konumuz o değil. Kıssadan hisse her türlü 6 diyorum. 4s bile ios 9 da çatır çatır çalışıyo en azından kitlenip kalmıyo olur olmaz resetlemiyo kendini buda bi başarı.
Arkadaş haklı telefona onlarca para harcayıp 6 ay sonra keşke almasaydım dememek için iPhone bende samsungu çok seviyorum ama onca para çöpe gidiyor oda insanı üzüyor..
-
Note 3 Den iPhone 6 ya geçtim 1 yıl önce. Eğer büyük olması sizin için sorun teşkil etmiyorsa Note 5 alınabilir ama benim için en önemli kriter taşınabilirlik. Bir de iOS farklı bir dünya. Benim tercihim iPhone 6.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- rova batarya yorum
- iphone hoparlör temizleme
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- swap cihaz nedir
- birincil sim mesaj gönderdi ne demek
- en iyi magsafe powerbank
- en iyi kılıf markaları
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X