Şimdi Ara

Note 5 mi iphone 6 mı alınır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
13.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurcalama buyuk ekran ve bir cok seyi ucretsiz yapabilmek icin android

sekil olsun stabil olsun ios

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6S alamayacaksan Note 5 alman daha hayırlı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6
  • bro note 4 kullanıcısıyım donma monma hiçbir problem yaşamadım bok atıldığını düşünüyorum sadece bilinçsiz kullanıcıların kurduğu saçma şeyler yüzünden sonuçta açık bir os ye sahip telefon. fakat bence de iphone al çünkü fiyatı çok çabuk düşüyor
  • 5S kullaniyorum 2 yildir donma kasma 0. Akicilik cok iyi. Ama farklilik olsun diye Note 5 dusunuyorum. Tek sorun cok kisa zamanda 2000 bandina dusecek olmasi. Ikinci eldeki deger kaybi da gercekten kotu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung alma cok kronık problmlerı var kendı kendıne kapanma donma ses gelmemedı telefonu servıse vryrsun surekkı guncellyp cerıyorlar kesınlıkle ıphone derım

• Karar vermen gereken ios mu Android mi ve sık telefon değiştiren biriyseniz ios cihazlara yönelmeniz daha mantıklı.İPhone 6 plus dan note 5 geçmiş olan biri olarak kalemin fonksiyonelligi ve büyük ekran istiyorsanız note 5 almanızı öneririm yaklaşık olarak 2 aydır kullanıyorum arkadaşların dediği gibi ne bir kasma nede bir donma yaşadım aldığımdan beri de 3 defa güncelleme geldi
  • Apple bölümünde açmışsın milletin note 5 tavsiye edeceği yok ya. Samsung bölümüne açsan ordada iPhone tavsiye etmiyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Ikiside değil 15 gün bekle Sony z5 al .

Niye kronik sorunu olan işlemcili bir telefon alsın arkadaş.Paramı basıyor sorunlu telefona para vermek için.Bazı firmalar bu dönem çıkması gereken telefonlarını 2016ya erteliyor snapdragon 810 kullanmak yerine 820 kullanmak için. 810 işlemci 2015 yılı içerisinde android kullanan bütün markaları dibe sürükledi Samsung hariç bütün markalar appele karşısında donanım olarak döküldü. 2016 olacak halen 810 işlemci kullanan soba gibi performans sorunları ile boğuşan kronik sorunları kaç versiyon yenilendi ise düzelmeyen telefon tavsiye edilmesi akıl mantık işi değildir.

z3 kullanan bir dünya tanıdığım var bir tanesi bile şikayetci değil . z3 de durum buysa z5 kesin daha iyisidir . buna karşın sorunlu hatalı üretim çıkan telefonlar olabilir onlar appledada var.

Kasa açıklığı hoparlör cızırtısı pembe kamera olayı sorun degil mi sizce

Tanıdıklarım bunların hiçbirinden şikayetçi değil. Ya onlara denk gelmedi ya da bunları sorun kusur olarak görmüyorlar.

• Hocam tamamen kendi kullanmana bağlı, eğer telefonla fazla işim yok, whatsappa sosyal medyaya girerim, fotoğraf çekerim sağlam olsun dersen iPhone 6 ama yok çizim yapmam lazım olur, büyük telefon lazım olur, telefonun farklı fonksiyonlarını kullanacağım, fiyatı da uygun olsun dersen Note 5 al, ha şunu da söyleyim dolar sert düşüşte, biraz beklemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Ne alırsan al yine al Apple al
    Android pişmanlıktır

Şu tarz yorumlar yapmaktansa sebebini de açıklasanız keşke, böylece gerçek anlamda insanların kafasında bir fikir oluşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Ne alırsan al yine al Apple al
    Android pişmanlıktır

Şu tarz yorumlar yapmaktansa sebebini de açıklasanız keşke, böylece gerçek anlamda insanların kafasında bir fikir oluşur.

Hocam ios vs android hakkında milyon yorum var sonuç belli oldu artık daha
    Neyini açıklayayım en basit örnek biri korsan windows diğeri orjinal ps4

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Android istiyorsan Nexus serilerine dikkat etmelisin. Kağıt üzerinde iOS cihazla android cihazları hele hele Samsung'u karşılaştırmaya kalkmamalısın. Evet kağıt üstünde çok daha iyi olduğunu görebilirsin ve fakat günlük kullanımda birkaç Zaman sonra Nexus serisi hariç tüm markalarda sorunlar baş gösteriyor.

iOS bu dönem kararsız ve problemli olabilir hatta insanların zannettiği gibi donanım olarak çok geriden geliyor da olabilir fakat iOS cihazların donanıma zaten ihtiyacı yok. Emin olun ki apple bu şikayetlerin tümüne yakın Zamanda çözümler sunacak. Dünyanın zirvesindeyken kendini riske atacak hamlelerden uzak duracaktır.

4 üst seviye android cihaz kullanmış biri olarak bugün android alacak olsam Nexus alırım.

Çok kurcalarım dersen android alacaksın. Romlarla uğraşacaksın. Yok ben alayım her uygulamayı yükleyim ama başım ağrımasın dersen iOS alacaksın yazılım tarafında bunun tartışılmasına bile gerek yok. Donanım tarafında da söylediğim gibi iOS'in yüksek donanımlara ihtiyacı yok.

yüksek donanıma ihtiyacı yok demişsiniz.Ram işlemci yönünden kısmen doğru olabilir fakat.

Aradaki kamera
    ekran
    sensörlerin yazılım ile bir alakası yok

Bakıldığı zaman note 5 %70 civarında daha fazla şarj süresi veriyo ve daha hızlı şarj oluyo

ekranı 2k
    iphone ekranını jelatinsiz 1 ay kullanın yüzüne bakılmıcak hale gelir.Note 5 i 2 yıl kullan ekran ilk gün ki gibi cam gibi kalır.
    Amoled ekran farkını da unutmamak lazım.Apple hala geçemedi, iphone 7 ile lcd ekranlardan kurtulcak diyolar ama bakalım.
    Kameraya baktığımızda iphone 6 nın ön kamerası yok denecek kadar kötü, özellikle fotorafları bilgisayara yükleyip baktığınız da farkı anlarsınız.
    Arka kamerada gene her konuda note 5 önde, 4k olsun kalite olsun her yönde ya her yönde
    Android gibi özgür bir yazılım söz konusu, ki günüzmüde ios 9 ile özellikle iphonelarda da sıkıntılar var ki note 5 de kasmaya rastlamanız çok düşük.Android zaman geçtikçe kasıyo diyolar, iphone 4s yada 5 i elinize alın note 5 den sonra 1 gün kullanın ios kasıyo mu kasmıyo mu anlarsınız.

Birde 16 gb saçmalığı var, iphone alıncaksa 64gb fiyatı üzerinden değerlendirilmeli diyorum ben ki bence iphone 6 4,7" ekranı ile alınmıcak kadar kötü bir telefon.İphone 6 plus 64 modeli ise fiyat farkını oldukça açıyo note 5 ile.

Şimdi tekrar düşünürsünüz, evet ios a donanıma ihtiyac yok çünkü o ios

unutmadan, kalp sensörü o sensörü bu sensörü gibi farkları unutmuşum.

Tabi genede tercih meselesi, daha fazla ücret ödeyerek ios kasmaz bahanesine tüm nedenleri sıkıştırıp iphone alabilirsiniz.

Edit:Note 5 ile sadece iphone 6s plus modelini karşılaştırabilirsiniz.Ondada fiyat farkını yutarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 3 Kasım 2015; 3:46:43 >

• Samsung dışında lg htc sony falan düşünün arayüzleri saf androide daha yakın olduğu için uzun kullanımda daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

quote:

Android istiyorsan Nexus serilerine dikkat etmelisin. Kağıt üzerinde iOS cihazla android cihazları hele hele Samsung'u karşılaştırmaya kalkmamalısın. Evet kağıt üstünde çok daha iyi olduğunu görebilirsin ve fakat günlük kullanımda birkaç Zaman sonra Nexus serisi hariç tüm markalarda sorunlar baş gösteriyor.

iOS bu dönem kararsız ve problemli olabilir hatta insanların zannettiği gibi donanım olarak çok geriden geliyor da olabilir fakat iOS cihazların donanıma zaten ihtiyacı yok. Emin olun ki apple bu şikayetlerin tümüne yakın Zamanda çözümler sunacak. Dünyanın zirvesindeyken kendini riske atacak hamlelerden uzak duracaktır.

4 üst seviye android cihaz kullanmış biri olarak bugün android alacak olsam Nexus alırım.

Çok kurcalarım dersen android alacaksın. Romlarla uğraşacaksın. Yok ben alayım her uygulamayı yükleyim ama başım ağrımasın dersen iOS alacaksın yazılım tarafında bunun tartışılmasına bile gerek yok. Donanım tarafında da söylediğim gibi iOS'in yüksek donanımlara ihtiyacı yok.

yüksek donanıma ihtiyacı yok demişsiniz.Ram işlemci yönünden kısmen doğru olabilir fakat.

Aradaki kamera
    ekran
    sensörlerin yazılım ile bir alakası yok

Bakıldığı zaman note 5 %70 civarında daha fazla şarj süresi veriyo ve daha hızlı şarj oluyo

ekranı 2k
    iphone ekranını jelatinsiz 1 ay kullanın yüzüne bakılmıcak hale gelir.Note 5 i 2 yıl kullan ekran ilk gün ki gibi cam gibi kalır.
    Amoled ekran farkını da unutmamak lazım.Apple hala geçemedi, iphone 7 ile lcd ekranlardan kurtulcak diyolar ama bakalım.
    Kameraya baktığımızda iphone 6 nın ön kamerası yok denecek kadar kötü, özellikle fotorafları bilgisayara yükleyip baktığınız da farkı anlarsınız.
    Arka kamerada gene her konuda note 5 önde, 4k olsun kalite olsun her yönde ya her yönde
    Android gibi özgür bir yazılım söz konusu, ki günüzmüde ios 9 ile özellikle iphonelarda da sıkıntılar var ki note 5 de kasmaya rastlamanız çok düşük.Android zaman geçtikçe kasıyo diyolar, iphone 4s yada 5 i elinize alın note 5 den sonra 1 gün kullanın ios kasıyo mu kasmıyo mu anlarsınız.

Birde 16 gb saçmalığı var, iphone alıncaksa 64gb fiyatı üzerinden değerlendirilmeli diyorum ben ki bence iphone 6 4,7" ekranı ile alınmıcak kadar kötü bir telefon.İphone 6 plus 64 modeli ise fiyat farkını oldukça açıyo note 5 ile.

Şimdi tekrar düşünürsünüz, evet ios a donanıma ihtiyac yok çünkü o ios

unutmadan, kalp sensörü o sensörü bu sensörü gibi farkları unutmuşum.

Tabi genede tercih meselesi, daha fazla ücret ödeyerek ios kasmaz bahanesine tüm nedenleri sıkıştırıp iphone alabilirsiniz.

Edit:Note 5 ile sadece iphone 6s plus modelini karşılaştırabilirsiniz.Ondada fiyat farkını yutarak.

Bir şeyi savunmanın da bir adabı var değil mi hocam? Note 5 gayet güzel telefon kendi sınıfında rakipsiz lakin iOS'e çamur atmak için Note 5'i iPhone 4S ve iPhone 5 ile kıyaslamanıza anlam veremedim.

• Note 5 tabi ki . Android de birçok yazılımsal sorunlar olabilir. Fakat iPhone da mükemmel değil. Kimse iPhone stabil demesin iOS 9 ile iPhone 6s bile kasıyor. iOS stabilite anlamında her geçen gün geriye gidiyor.

• quote:

Hocam pek çok yerde yanlışın var apple ürünlerinin cpu gücü android tarafındakilerden daha güçlü ve samsungdan başka android telefon kullanıp bunu yazmanız çok üzücü sony deneyin derim

• Ya dikkat ettinizmi Android ile kötü deneyim yaşayan İOS kullanicilari, hep Samsung kullanmışlar, bir kere de Htc alın, Sony alin İOS'u aramazsınız bence.

• eyüp1907 E kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan arkadaşımız Samsung marka bir cihaz ile tercih yapmak istiyor dikkat ettiyseniz.

@NowOrN3wer işlemci gücünü ben de biliyorum da ne yazık ki megapiksel kandırması gibi artık 8 çekirdeklere yok efendim 4 GB Ramlere falan çıktığı için kağıt üzerinde insanlar iPhone Nasıl 2 GB olur yok efendim 1 GB ile telefon mu çalışır gibi hatalara düşüyorlar. Sony demişsin dostum ama 3000 liraya yakın Z5 alıp snapdragon 810 kullanmak öyle bir cihaza? Kaldı ki biliyorum Sony ısınmayacak biz yaptık oldu dedi fakat testlerde yine ısındığı ortaya çıktı.

@BabyYourLost Kamera, Sensör, Ekran hepsinin yazılım ile alakası var arkadaşım senin yanlışın var.

SDN deki Note 5 ekranının dayanıklılığına bir göz at istersen bu konuda ben hiç yorum yapmış olmayayım. iPhone ekranı 2K değil falan demişsin de iki oyun söyleyim sana güç gerektiren bir dene onları şöyle aralıksız 3-4 saat Mortal Kombat X ve Lara Croft Epic Run. Yüksek çözünürlük yüksek enerji gerektirir. Ben grafik tasarımcı olarak cep telefonunda abartı çözünürlük ekranları doğru bulmuyorum. Hele hele amoledin sahte renklerine hiç girmiyorum.

Kamera konusunda iPhone 6 demişsin dikkat edersen iPhone 6s dememişsin neden acaba 4K ile resim çekip bilgisayar ekranında mı bakıyorsun? 4K ile billboard falan bastırman lazım kaldı ki kamerası iyi olsun diyen birisi tartışmasız SONY bir cihaz almalı. Başka platform isterse de Lumia 950 de iyi bir seçenek. LG nin mesela profesyonel kamera çekimine yakın deneyimi var. Samsung rakamları şişiredursun diğer markalar hele Sony bu konuda rakipsiz.

Evet Android özgür daha doğrusu açık kaynak bir platform kabul de bundan banane? Ben yazılımcı değilim. Kıyasladığın iPhone modelleri 4-5 yıllık cihazlar Note 5 elinize aldığınızda kasmaya rastlamanız çok zor diyorsun ama 2700 lira verip üç ay olmuş cihazda çok zor ise 5 yıllık 4s bırak da biraz kassın.

iOS 9 güvenli ve kapalı dünyasında birçok yenilikle geldi. Windows 7 ile 10 arasındaki farkları düşün mesela. iOS 9 daki problemlerin herkes farkında lakin ekranda xxxx uygulaması kapatıldı gibi bir ibare göremezsin mesela.

Ekran boyutu tercihlerine hiç girmiyorum bu tamamen kişisel bir konu.

O sensörü bu sensörü de şöyle Apple Watch diye bir cihazımız var Samsungdaki gibi laf olsun diye değil doktoruna bilgi versin diye kendisi otomatik olarak kalp ritmini tansiyonunu kaç saattir ayakta olduğunu belirlediğin süreler içinde ölçüp kaydedip bildirdiğin doktoruna email sms veya varsa serverına kendisi gönderiyor. Yeterli olur sanırım? Apple Watch için ana konusunda daha çok bilgi edinebilirsin

Kendi mesajına ediyor yapmak zorunda kalmanı anlıyorum iPhone 6 Plus kullanıyorum Aralık 2014 de aldım. Note 5 cihazınla Android 6.0.1 Beta kullanabiliyor musun? Hatta Android 6.0 çıkalı 5 ay olmasına rağmen size geldi mi?

Küçük bir hatırlatma İPhone 4s çıktığında Nokia E7 vardı klavyeli kızaklı Nokia vardı yani o kadar eski 4s yani.

iOS 9.2 Public Beta 1 kullanıyorum. Gördüğüm üç beş Hatayı Feedback ile bildiriyorum. Ciddi açıklarda ki çok zor apple ödül bile verebiliyormuş.

iOS 9 yüzünden enteresandır en çok Samsung kullancıları Mutlu oldu forumda hiç LG veya Sony kullanıcıları gelip apple bölümünde iOS kasiyyyy demedi mesela.

iOS 9 un günümüzdeki problemleri geçtiğinde neye hangi bahaneye sığınacaksınız eskisi gibi ram miktarına mı?

Sözümün arkasındayım Sony yaklaşabilir ama android kullanacak bir insan Nexus kullanmalı. Hele hele Nexus 6P ye hayran kaldım.

Niyetimiz kırmak aşağılamak değildir fakat marka fanatiği olmanın hiç bir anlamı yok. Kimse kolay para kazanmıyor büyük paralar bunlar. Maksat cihazdan maksimum faydayı sağlamak.

Sağlıcakla...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.