Şimdi Ara

Note 5 mi iphone 6 mı alınır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
1
Favori
13.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

Ikiside değil 15 gün bekle Sony z5 al .

Niye kronik sorunu olan işlemcili bir telefon alsın arkadaş.Paramı basıyor sorunlu telefona para vermek için.Bazı firmalar bu dönem çıkması gereken telefonlarını 2016ya erteliyor snapdragon 810 kullanmak yerine 820 kullanmak için. 810 işlemci 2015 yılı içerisinde android kullanan bütün markaları dibe sürükledi Samsung hariç bütün markalar appele karşısında donanım olarak döküldü. 2016 olacak halen 810 işlemci kullanan soba gibi performans sorunları ile boğuşan kronik sorunları kaç versiyon yenilendi ise düzelmeyen telefon tavsiye edilmesi akıl mantık işi değildir.
  • I6 killanicisiyim narin yapisi disinda tek sikayetim yok. Biraz oyuncak gibi. Cok ince . Kimisisever ama ben pek isinamadim. Note 5 teknik anlamda i6 nin bir kac misli fakat mediamarktta kurcaladim gecen defalarca kasildi, kararsiz kaldi telefon. Bu yeni cikmis amiral gemisinde OLAMAZ. Kabul edilemez. Ama note 5 kamerasiyla elraniyla cok iyi. Ben iosun tadini aldiktan sonra androide donmek istemem mecbur kalmafikca. Ama not 5 guzel cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5 tabiki daha iyi bir cihaz hangisi iyi ve mantıklı dersen note 5 al.
    İphone'da havası var değeri var şimdi ip6 alsam 5-6 ay sonra sıkılsam takas etsem note 5 ile üste para alırım emin ol
    note 5 2300 lira şuan 3-4 ay sonra 1900 2000 bandına iner ikinci eli 1500 1600 e düşer
    ip6 hükümet kuruldu dolar euro düşse hayat normale dönsede bence 2300 2200 ün altını görmez zaten düşmeyip 2400 2500 de kalma ihtimalide yüsksek biz kötü senaryodan gidip 2300 diyelim ikinci eli 1900 2000 eder yani arada verdiğim farktan fazlasını ikinci elde alırım.
    Bunları düşünerek al iphone 6 hepimizin bildiği gibi g3'ün 1 tık üstü ayarda bi telefon ama havası karizmsı var tasarımı ve inceliği hoş kolay kullanım birde benim gibi android kullanıcılarının bilmediği ios var onuda merak ediyorum.
    Bende 1-2 ay içinde telefon alacağım tercihim ip6 olacak zaten ip6 bana yetiyor sıkmaya başladığında note 5 s6 edge vs çok rahat alabilirim ama note 5 yada s6 edge alsam üste 300-500 eklemem gerekir hangisi iyi dersen note 5 s6 edge bunlar iphonun her konuda eline verir ama benim açımdan iphone daha mantıklı

• Note 4 bile iphone 6 dan iyiyken sen note 5 ile kıyaslıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Note 4 bile iphone 6 dan iyiyken sen note 5 ile kıyaslıyorsun

teknik özelliklerde geçiyor tamam ama

uzun kullanacağım uzun kullanım için hangisi iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

quote:

Ben s6 yı 6 aydır kullanıyorum bataryası dışında çok memnunum. İleride de yavaşlayacağını kasacağını vs düşünmüyorum. Note 5 zaten s6 dan daha iyi ben uzun kullanımda problem yaratacağını düşünmüyorum
    Note 5 ile iphone 6 yı kıyaslarsak
    Performansı daha iyi
    Kamerası çok daha iyi
    Ekranı çok daha iyi
    Bataryası çok daha iyi
    Spen gibi bir nimeti var
    Şarjı daha çok gitmesine rağmen daha kısa sürede şarj oluyor
    Daha premium daha şık daha sağlam
    Vs vs
    Şimdi iphone 6 nın note 5 den iyi özelliklerini sayın desem yok stabil yok ios çok iyi vs. İosun da ne kadar iyi olduğunu gördük ios 9 lu 6s Plus bile kasıyor. İphone 6-6 Plus yavaşladı. 5-5s kullanılmayacak hala geldi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

quote:

Ben s6 yı 6 aydır kullanıyorum bataryası dışında çok memnunum. İleride de yavaşlayacağını kasacağını vs düşünmüyorum. Note 5 zaten s6 dan daha iyi ben uzun kullanımda problem yaratacağını düşünmüyorum
    Note 5 ile iphone 6 yı kıyaslarsak
    Performansı daha iyi
    Kamerası çok daha iyi
    Ekranı çok daha iyi
    Bataryası çok daha iyi
    Spen gibi bir nimeti var
    Şarjı daha çok gitmesine rağmen daha kısa sürede şarj oluyor
    Daha premium daha şık daha sağlam
    Vs vs
    Şimdi iphone 6 nın note 5 den iyi özelliklerini sayın desem yok stabil yok ios çok iyi vs. İosun da ne kadar iyi olduğunu gördük ios 9 lu 6s Plus bile kasıyor. İphone 6-6 Plus yavaşladı. 5-5s kullanılmayacak hala geldi.

Ne güzel de taraflı anlatım yapmışsınız . Kimseyi kandırmayın . İos varken android çöp kalıyor . Note 5'i öve öve bitirememişsiniz ama şimfi alınan bir note 5 -4 ay sonra iphone 5sin ikinci el fiyatına düşücek . Yok kamerası bataryası daha iyiymiş . Şuan kullandığım iphone 6 plus full 3g ile 1,5 gün dayanıyor . Zaten samsung 1 yıl sonra kasmaya başlayacak . Uzun kullanım için ya iPhone yada iPhone .

Bende ilk çıktığında S4 kullandım ardından G3 kullandım nedense ilk aldığımda memnunken 5-6 ay sonra kasmaya başlıyor . Donanım olarak iphonedan çok üstün telefonlar ama hiçbir zaman iphone performansını vermiyor

• tomysawyer T kullanıcısına yanıt
    Sen dinle bizi iphone 6 plus al . Sıkılırsan zaten 5 ay sonra Notr 5 ve üzerine yüklü miktar para alırsın :)

• samsung yada apple değil . ios alinir..
  • Cep telefonu tavsiyeleri forumuna açmalıydın bu konuyu aslında. Teknolojiden anlamayan apple fanboylarına soru mu sorulur
    Buna rağmen bir çok kişi note 5 dedi. Bak note 5 6s den bile daha iyi sen gelmiş 1800 mahlı 8 mp kameralı hd ekranlı 1 gb ramlı telefon ile kıyaslıyorsun. İos son sürümüyle de çöp oldu zaten. İphone 6 nın hiçbir avantajı yok note 4 bile çok daha iyi iphone 6 dan.

• quote:

Cep telefonu tavsiyeleri forumuna açmalıydın bu konuyu aslında. Teknolojiden anlamayan apple fanboylarına soru mu sorulur
    Buna rağmen bir çok kişi note 5 dedi. Bak note 5 6s den bile daha iyi sen gelmiş 1800 mahlı 8 mp kameralı hd ekranlı 1 gb ramlı telefon ile kıyaslıyorsun. İos son sürümüyle de çöp oldu zaten. İphone 6 nın hiçbir avantajı yok note 4 bile çok daha iyi iphone 6 dan.

Teknolojiden anlamayan apple fan boyları :))))) Sen çok mu anlıyordun teknolojiden . Teknik özellik üzerinden laf yapıyorsun . 8 mp beğenmediğin kamera , 1 gb ramli telefonumuzla sizin 3 gb ramli 15 mp telefonlarınızın alamadığı performansı alıyoruz . 1 yıl sonra çöp olucak , elinde ölü olarak kalıcak hiçbir değeri olmayacak telefonla iphoneu karşılaştırıyorsun kimmiş fan boy çok meral ediyorum .

• Bir ara bende heves ettim androide. İşte daha özgürsün, telefon seni kısıtlamıyor falan diyolar ya. Neyseki 5-6 dakika sürdü sonra gittim 6S aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şimdi Note 5 aldan 5-6 ay sonra 1600 civarına alıcak herkes . Senin zamanında 2300 verdiğin tekefon daha yeni verdiyonu çıkmadan seğer kaybedecek herkesin elinde olacak enayi durumuna düşüceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Cep telefonu tavsiyeleri forumuna açmalıydın bu konuyu aslında. Teknolojiden anlamayan apple fanboylarına soru mu sorulur

Teknolojiden anlamayan apple fan boyları :))))) Sen çok mu anlıyordun teknolojiden . Teknik özellik üzerinden laf yapıyorsun . 8 mp beğenmediğin kamera , 1 gb ramli telefonumuzla sizin 3 gb ramli 15 mp telefonlarınızın alamadığı performansı alıyoruz . 1 yıl sonra çöp olucak , elinde ölü olarak kalıcak hiçbir değeri olmayacak telefonla iphoneu karşılaştırıyorsun kimmiş fan boy çok meral ediyorum .

Sana cevap vermiyorum sen bana ısrarla cevap veriyorsun
    Ben sadece teknolojiden anlayanlarla tartışırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hknBUGRA

quote:

Sana cevap vermiyorum sen bana ısrarla cevap veriyorsun
    Ben sadece teknolojiden anlayanlarla tartışırım

Hata bende nicki gibi çocuk olan birine laf anlatmaya çalışıyoruz ama çocuk her konuda çocuk .

• quote:

Orijinalden alıntı: D3erin

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Yok samsung star kullandım bastırmatik ekran olandan. Aslında olay tam olarak androidin kastırması değil başka meselelerde varda anlatınca delirdiğimi düşünüyo millet. En basitinden twitter uygulaması bi androidde aç bi ios da aç ios dakinde yazı fontundan tut da sayfanın kayma şekline kadar her şey daha farklı ve kaliteli ha sonuç olarak ikisindede twet atıyosun işlevi aynı evet. İos arayüzü daha pratk herşey olması gerektiği yerde android gibi bir sürü altbaşlıklar ve tuhaf gruplamalar yok kaybolmuyosun menülerde aradığını elinle koymuş gibi buluyosun. Ekran hassasiyeti ve tepkileri bile çok farklı androidde sanki istediğin olayı hasbel kader denk getirip dokunarak gerçekleştiriyosun hissi var , ios da sanki ne yapmak istediğini telefon anlıyoda istediğin işlemi gerçekleştirmene yardım ediyo hissi var daha net olmak gerekirse iosda dokunmatik daha kararlı ve net çalışıyo işletim sisteminin artısı bu tabiki yoksa ekran aynı ekran işte dokunmatik hepsi. Falan filan daha birçok ayrıntı varda bunları fark edebilmek için benim gibi 7 yıl iphone kullanmak lazım sanırım yoksa ben sabaha kadar yazıp adımı deliye çıkarıcam Ama samsungların zamanla kafayı yediği doğru hadi note 3 gene tahammül edilebilir kullanım seviyesinde bu aralarda. Elimizde eskiden kalma s3 s4 var telefonları formatlıyoruz kutusundan çıktığı günki android sürümü neyse onu yüklüyoruz telefon hızlanmıyo bir türlü hele s3 5 snde açılıyo tıkladığın herşey 3 yıl önce alındığında gayet hızlıydı manuel olarak ona 3 yıl öncesinin şartlarını sağlıyoruz ama tık yok s4 aynı şekilde de neyse konumuz o değil. Kıssadan hisse her türlü 6 diyorum. 4s bile ios 9 da çatır çatır çalışıyo en azından kitlenip kalmıyo olur olmaz resetlemiyo kendini buda bi başarı.

Arkadaş haklı telefona onlarca para harcayıp 6 ay sonra keşke almasaydım dememek için iPhone bende samsungu çok seviyorum ama onca para çöpe gidiyor oda insanı üzüyor..

İos meraklısı iseniz Ipod Touch 6 alin
    Telefon için ise LG G4 alın bnce bnde g4 ve ipod kullaniyorum
    Lg g4 cok super ne donma ne takilma nede ısınma yok.
    Kamera süper quad hd ekran var.

• Kötü bir kıyas olmuş, birisi ios diğeri de androidin en rezil markası samsung.

Iphone al tabii ki, android düşünüyorsan da teknik özellikleri şişirilmemiş daha uzun ömürlü kasmadan kullanabileceğin bir sürü android markası mevcut. HTC, LG, SONY gibi markaların telefonlarını inceleyebilirsin, güncel olarak lg g4 oldukça iyi bir tercih olur, aralarında en son çıkan modeli o. Az beklerim dersen sony z5 kasımda çıkacak sanırım 5 kasım lansman 6 kasımda vitrinlerde olacak deniyordu.

Bir sony fanboyu olarak incelemeden geçmemeni tavsiye ederim, ha niye mi sony fanboyuyum, önceki telefonlarım samsungtu ondan.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Niye kronik sorunu olan işlemcili bir telefon alsın arkadaş.Paramı basıyor sorunlu telefona para vermek için.Bazı firmalar bu dönem çıkması gereken telefonlarını 2016ya erteliyor snapdragon 810 kullanmak yerine 820 kullanmak için. 810 işlemci 2015 yılı içerisinde android kullanan bütün markaları dibe sürükledi Samsung hariç bütün markalar appele karşısında donanım olarak döküldü. 2016 olacak halen 810 işlemci kullanan soba gibi performans sorunları ile boğuşan kronik sorunları kaç versiyon yenilendi ise düzelmeyen telefon tavsiye edilmesi akıl mantık işi değildir.

z3 kullanan bir dünya tanıdığım var bir tanesi bile şikayetci değil . z3 de durum buysa z5 kesin daha iyisidir . buna karşın sorunlu hatalı üretim çıkan telefonlar olabilir onlar appledada var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

z3 kullanan bir dünya tanıdığım var bir tanesi bile şikayetci değil . z3 de durum buysa z5 kesin daha iyisidir . buna karşın sorunlu hatalı üretim çıkan telefonlar olabilir onlar appledada var.

Kasa açıklığı hoparlör cızırtısı pembe kamera olayı sorun degil mi sizce

• Android istiyorsan Nexus serilerine dikkat etmelisin. Kağıt üzerinde iOS cihazla android cihazları hele hele Samsung'u karşılaştırmaya kalkmamalısın. Evet kağıt üstünde çok daha iyi olduğunu görebilirsin ve fakat günlük kullanımda birkaç Zaman sonra Nexus serisi hariç tüm markalarda sorunlar baş gösteriyor.

iOS bu dönem kararsız ve problemli olabilir hatta insanların zannettiği gibi donanım olarak çok geriden geliyor da olabilir fakat iOS cihazların donanıma zaten ihtiyacı yok. Emin olun ki apple bu şikayetlerin tümüne yakın Zamanda çözümler sunacak. Dünyanın zirvesindeyken kendini riske atacak hamlelerden uzak duracaktır.

4 üst seviye android cihaz kullanmış biri olarak bugün android alacak olsam Nexus alırım.

Çok kurcalarım dersen android alacaksın. Romlarla uğraşacaksın. Yok ben alayım her uygulamayı yükleyim ama başım ağrımasın dersen iOS alacaksın yazılım tarafında bunun tartışılmasına bile gerek yok. Donanım tarafında da söylediğim gibi iOS'in yüksek donanımlara ihtiyacı yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.