Şimdi Ara

Note 5 mi iphone 6 mı alınır (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
13.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu hortlatacağım ama 3 senedir kullandığım note 3 bile sorunsuz yağ gibi akarken tek bir takılma olmazken siz hangi note 4 note 5 in kasma şu bu sorunundan bahsediyorsunuz anlamıyorum ki? Eski seriler cidden sıkıntılı idi Samsung un. Özellikle note 2 den sonra bu sorunlar tamamen çözüldü. S serisini bilmem ama 3 4 ve şuan 5 mi alsam s7 edge mi alsam diye düşünürken bunlara kefilim. Note 4 benim şansıma şebeke sorunlu çıktı. Bu iPhone da olmuyor sanmayın ilk çıkınca iPhone 4 almıştım bilenler bilir kronik bir şekilde hepsinde şebeke sorunu vardı hatta lanet Apple bu sorunu kabul etti ama düzeltmek yerine bumper adını verdikleri kenara takılan çerçeve için o dönem 100 lira para aldı üste. Millet cayır cayır delirmiş gibi verdi aldı. Ben o gün dedim bir daha bulaşmam iPhone a. Sonra 6s plus ile bir acaba dedim sonra fiyatı görünce iki adet note 4 alırım o paraya dedim almadım. Nasa da uzay mekaniği üzerinde çalışmayacak sayfa sayfa kod da yazmayacak açıp Ayşe Fatma Ahmet ne yapmış facede twitter da gündem neymiş hande hangi yemeğin fotosunu paylaşmış diye bakılacak üç beş candy crush oynanacak ve yatılacak. Bunlar için de 3000 çok üzerinde paralar verilecek. Bu bakımdan çok saçma. Şuan note 3 le bile herşeyi yapabiliyor tonlarca note alıyor film izliyor nette geniş geniş surf yapıp bişeyler okuyup oyun oynuyorum. Fan boy olmamak gerek takım tutan insanlar bile takımındaki adam gol atamayınca basıyor küfrü siz onu bile görmezden geliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle iphone 6 .. Samsungu asla önermem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de güzel cihaz. Cihazdan neler bekleniyor ona göre cevabı değişir.

• beyler 5 aylık konu neredeyse şuna karar verdim 1 telefona neden okadar para vereyim
    general mobile 4g aldım birde laptop aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

beyler 5 aylık konu neredeyse şuna karar verdim 1 telefona neden okadar para vereyim

5 ayda geçmiş. Yeni mi karar verdin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

beyler 5 aylık konu neredeyse şuna karar verdim 1 telefona neden okadar para vereyim

5 ayda geçmiş. Yeni mi karar verdin :)

YOK LA :D konudan 1 ay sonra falan :D en fazla
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Note 3 ile Note 5 i bir tutmamak lazim.Note 5 te hafiza karti girisi yok.Buda sistemin akisina olumlu yansiyor.Cogu kisi anlamasada hafiza karti takilan android modellerde sikinti genel.Ama note 5 bariz olarak her turlu ustun.Ve dahili hafiza hizi suanda hicbi microsd hafiza kartinda olmayan bir hiz.Note 5 her turlu iyi telefon kullanan bilir.Note serisinin eski modeliyle yada eski arayuze bakipda kiyaslamak mantiksiz

• tomysawyer T kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: KüçükMacellan

mantıklı bi seçim yaptım ama telefonla pek içli dışlı değilim zaten
  • tomysawyer T kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.