< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Allah aşkına şu kapıları açalım da İskandinav ülkelerine gitsin şu göçmenler. Biraz da onlar tutuşsun. Bak bakayım nasıl dönüyorlar.
|
Önce finlandiya sonra norveç batının dertsiz tasasız amaçsız ülkeleri... Biz ortadoğuda hiç bir resmi bütünlüğü bayrağı dili dini olmayan bir silahlı örgütü vurdukça neden bunlar bir dünya ülkesini kınayıp karşısına alıyor hiç düşündünüz mü?
Sizce norveç ve finlandiya orta doğuda barış olmasını sevgi pıtırıcıkları ile dolu olmasını çok mu benimsiyor? Bu mücadelenin Kurtuluş savaşından farkı yok. O günde 7 düvele karşı mücadele ediyorduk bugün de. Biz Pkk ile çatışmıyoruz batının illegal ordusuyla savaşıyoruz. Suriye konusunda Erdoğana sallayanlar buyursun Batı kafasını yaşayan cumhuriyetçi arkadaşımız buyursun. Suriyeleri göndermek için silahlı örgüte saldırdığımız zaman Amerika Türkiye müttefikimiz değil diyecek kadar alçaldılar. Ypg yüzünden türkiyeyi kimse sallamak istemiyor. Herkes görsün gerçek dostu düşmanı. Erdoğan yalnız başına bir ülkeyi ayakta tutmaya çalışıyor Allah güç kuvvet sabır versin ona. |
Öeeee bunlar bizi kınıyor diye hayiflanmamiz AP TAL LIK
onlar boyle yaptıkça multecileri azar azar salacaksin bak nasil akillaniyorlar Gerekirse gemiyle sen götürüp dokeceksin multecileri norvece o zaman akillanirlar |
Norveç silah mı üretiyormuş kim takar Norveçi.
Norveç Terör örgütünü çok iyi destekleyen,Türkiyeden kaçan Teröristlere vatandaşlık veren sığınmacılık sağlayan kalleş bir devlettir... |
Vay arkadas herkez yazan birisi bile gidebilirken ben gidemiyorum...
|
Yahu biz zaten Norveç'ten ve Fillandiya'dan yıllardır silah almıyoruz ki .
![]() Norveç, Uskumru Balığı ithaline yasak koysaydı, işte o zaman harbiden zorlanırdık. (İnanmayan araştırsın.) |
Geçti Bor'un pazarı...
Adamlar yerleşti bile. Kapıları açmak değil, Ege'de devletin tüm imkanları seferber edilmiş durumda. Bir kişi gitmesin diye. Artık "Ümmet"mi? İsviçre hesaplarına yatan paralar mı? Çünkü akıl mantık tatile çıkmış gitmiş ülkede. |
sadece norvec degilki fillandiya da var ben fillandiya ya da gittim inanilmaz muhtesem biryer akliniz hayaliniz almaz. guvenli bolge olusturmayalimmi ? diye bana soruyorsan ne senin isteginle ne benim istegimle olacak seymi ? suriyr savasi 6 yildir var hayirdir neden 6 yildir o guvenlk bolge olusmadi ? 6 yil ne beklendi ? birakin bu vatan millrt sakarya olayini artik yok biz yedi duvene karsi geldik alayi gelsin alalaalala. yarin birgun dolar 8 olursa alirsin yedi duvenini adam seninle savasmasina gerek yok gecer koltuguna bi ambargo koyar sende savas neymis gorursun ozaman
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 12 Ekim 2019; 4:45:46 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 12 Ekim 2019; 6:6:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 12 Ekim 2019; 7:50:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |