Şimdi Ara

nonoh.net VOIP 10 euro ile 120 gün sabit hatları aramak hediye (TÜRKİYE DAHİL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
17
Favori
14.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışındayım ve 1 yıldan fazladır bu sistemi kullanıyorum.
    10 euro kredi yüklemesini paypal ile yaptıgınızda 10.75 euro ödeme yapıyorsunuz.Gçen haftaki yüklemem için 26.49 lira kredi kartıma yansıtıldı.
    Konusma süresi 60 saniyelik periyot üzerinden ücretlendiriliyor.
    Çağrı merkezlerini de arayabiliyorsunuz.
    00904440444 diye arama yapıyorsunuz,alan kodu girmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Ben bu sistemi 4-5 sene önce gene burdan tanıttığıımda hatta santrallere kurulabilir hale getiren cihazıda getirtmiştim burda bazı kendini bilmezler bir sürü saçmasapan yorum yapmıştı şimdi o sayede binlerce kişi kullanıyor ,
    cep telefonlarına mobil voip programıylada kurabilirsiniz bu sistemi
    Yada bilgisayara kurulan programıda var
    Şirketlere santrallerede uygulanabiliyor bir cihaz yardımıyla

Aslında betamax sistemidir arayacağınız ülkeye göre daha hesaplı operatörleri de var
    http://backsla.sh/betamax. Adresinden arayacağınız ülkeye göre en hesaplı operatörü seçin nonoh a bağlı kalmak zorunda değilsiniz
    Çok hesaplı bir sistemdir.adam her hafta 200 dakika bedava veriyor tabiki bir sınırı olacak

Adios ve gezi rehberi konumuzdada detaylı kullanım rehberim var özellikle yurtdışında bedava görüşmek için

Sormak istediğiniz konu olursa memnuniyetle cevaplarım

ayrıntılı liste ve bilgilendirme için çok teşekkürler

• paypalım hata verdi büyük ihtimal eurodan 3. denemeden sona ödeme seçenekleri pasif oldu, 24 saat bekleme yazıyor.. Dolar olarak ödeyebiliyor muyuz bilginiz var mı yada fark koymadan ödeme yöntemi var mı?
  • sitelerine girdigimde haftalik 200 dk sinirini veya fair use u anlatan bir yazi goremedim. bu 200 dakikayi teyit edebilecegimiz bir ibare var mi sitelerinde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden nonoh'u kullanmıştım f.u.p. devreye girip kontör düşse de gene de uygun oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurel

sitelerine girdigimde haftalik 200 dk sinirini veya fair use u anlatan bir yazi goremedim. bu 200 dakikayi teyit edebilecegimiz bir ibare var mi sitelerinde ?

Registered users get max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address.

Kayıtlı kullanıcılara haftalık 300 dk bedava olduğu söyleniyor gayet güzel rakam.
  • Cep telefonu internet paketi ile bu sistemi kullanabilir miyiz 3g nin cekmedigi yerlerde edge ile aramalar yapabilir miyiz arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Cep telefonu internet paketi ile bu sistemi kullanabilir miyiz 3g nin cekmedigi yerlerde edge ile aramalar yapabilir miyiz arkadaslar

kullanirsiniz sıkıntı olmaz .. ben kendim en dandik vodafone cepnet ile kullanıyorum ve takılmadan gorusuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cep telefonu internet paketi ile bu sistemi kullanabilir miyiz 3g nin cekmedigi yerlerde edge ile aramalar yapabilir miyiz arkadaslar

ben 3g ile kullanıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım edge 3g kadar olmasa da zaman zaman hızlı bağlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramtrn

quote:

Bu sistemi edge ile kullanamazsınız, hatta 3g bağlantısının da iyi olması gerekir, zayıf bir 3g ile konuştuğunuzun ve duyduğunuzun yarısından fazlası anlaşılmaz. Bir kere bence 10euro yüksek bir rakam, zaten tt akşamdan sabaha bedava değilmi, hatta benim cep paketim sabit numaralara sınırsız, ayda neden 10 euro fazladan vereyim, bu sistemin tek avantajı, eğer yurtdışı numaralar arıyorsanız sık sık, belirli ülkelerin sabit hatları bedava, cep hatları da ücretlendiriliyor tabiki normal ücretlerden avantajlı.Ayrıca aramalar sınırsız değil, haftada7 saat idi sanırsam bedavakonuşma süresi, 7 saati geçerseniz yine ücretli, bunun neresi fırsat ve neden sıcak fırsatlarda anlamış değilim. ba

Ne soylesek bos

Ttnette seninde dedigin gibi aksam 7 sabah 7 yani is mesai saatleri degil
    Her evde ttnet yok
    Seninde dedigin gibi yurtdisi icin cok avantajli

Sana uygun degilse sicak firsat olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramtrn

quote:

Bu sistemi edge ile kullanamazsınız, hatta 3g bağlantısının da iyi olması gerekir, zayıf bir 3g ile konuştuğunuzun ve duyduğunuzun yarısından fazlası anlaşılmaz. Bir kere bence 10euro yüksek bir rakam, zaten tt akşamdan sabaha bedava değilmi, hatta benim cep paketim sabit numaralara sınırsız, ayda neden 10 euro fazladan vereyim, bu sistemin tek avantajı, eğer yurtdışı numaralar arıyorsanız sık sık, belirli ülkelerin sabit hatları bedava, cep hatları da ücretlendiriliyor tabiki normal ücretlerden avantajlı.Ayrıca aramalar sınırsız değil, haftada7 saat idi sanırsam bedavakonuşma süresi, 7 saati geçerseniz yine ücretli, bunun neresi fırsat ve neden sıcak fırsatlarda anlamış değilim. ba

10 euro hesabınızdan eksilmiyor sadece 120 gün hediye almak için en az 10 euro yüklenmesi gerekiyor.listeden bir çok ülkeye ulaşabilirsiniz.120 gün hediyesi sadece türkiye için değil listede bir çok ülke var amerika ve kanada daki cep telefonları da 120 gün boyunca ücretsiz.(bedava dakika sınırlaması mutlaka vardır)
    eğer yurtdışında yaşayıp türkiye yi arıyorsanız ya da sık sık yurtdışını arıyorsanız zaten fiyatlar normal şebekelere göre çok uygun

diğer servis sağlayıcıların listesi için backsla.sh/betamax

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceruser -- 16 Ocak 2013; 23:33:34 >

• Zamaninda bende kullanmistim bu sistemi. Bayagi nimetlerinden faydalandim Ancak eve fiber internet geldiginden ona gectim. Hatta o zamanlar direkt ev telefonundan arayabilmek icin linksys voip modem almistim. Kullanici bilgilerini giriyorsun ev telefonundan konusuyorsun. Tabi suan kullanamiyorum ve bi kosede duruyor. İsteyen olursa uygun fiyata verebilirim

• 2007 yılında baya bi araştırıp 5-6 ay boyunca yurtdışından türkiyeyi aramak üzere en avantajlı site olarakwww.lowratevoip.com u keşfetmiştim.
    o zamanlar sabit hat: 1 cent, cep tel:15 cent idi. SMS de 10 cent sanırım.

Bol bol konuşturmuştu beni :) hatta türkiye'de sabit hatlı iki telefonun birbirini aramasından ucuza geliyordu. Şaka gibi.

Sonra voip şirketleri yaygınlaştı. Ama teknoloji nasıl oldu da gsm'in yerini alamadı hayret.

Neyse özetle hızlı bir gsm interneti ile tüm cep tel trafiğini iptal etmek bile mümkün, öyle söyleyeyim. Hangi site olduğu çok da farketmiyor. Bu işe ilk giren (meşhur) skype. Sonrasında yüzlerce çıktı.

nonoh.net görece yenilerden anlaşılan. Kendine pazar yaratabilmek için ücretsiz dakika filan sunuyor. 3-5 aya kendini yeterince tanıtınca sunmaz. Ama o süre içinde faydalanın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan99

Zamaninda bende kullanmistim bu sistemi. Bayagi nimetlerinden faydalandim Ancak eve fiber internet geldiginden ona gectim. Hatta o zamanlar direkt ev telefonundan arayabilmek icin linksys voip modem almistim. Kullanici bilgilerini giriyorsun ev telefonundan konusuyorsun. Tabi suan kullanamiyorum ve bi kosede duruyor. İsteyen olursa uygun fiyata verebilirim

Neden kullanamıyorsunuz ? Fiber de bunun için bir kısıtlama mı var ?
  • Öyle görüşme bedava hemen atlamayın arkadaşlar, ücretsiz görüşme dediklerinin bir sınırı var. Haftalık 300 dk filan yazıyor ama günlük görüşmeler nedeniyle adil kullanım politikalarını geçerseniz 1 hafta boyunca ücretli kullandırıyor. Günlük limit ne kadar yazmıyor ama ben 1 saate yakın görüşme yaptım, hemen ücretli oldu ve "adil kullanım poitikası geçildi" gibi uyarı veriyor ve ücretli arama yaptırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

quote:

Zamaninda bende kullanmistim bu sistemi. Bayagi nimetlerinden faydalandim Ancak eve fiber internet geldiginden ona gectim. Hatta o zamanlar direkt ev telefonundan arayabilmek icin linksys voip modem almistim. Kullanici bilgilerini giriyorsun ev telefonundan konusuyorsun. Tabi suan kullanamiyorum ve bi kosede duruyor. İsteyen olursa uygun fiyata verebilirim

Fiber internetin zaten kendi sistemi var. 8.99 tlye 200 dk paketi almistim onu kullaniyorum. Tabi suan artik fiber internet sahibi degilim kullanamiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

quote:

Fiber internetin zaten kendi sistemi var. 8.99 tlye 200 dk paketi almistim onu kullaniyorum. Tabi suan artik fiber internet sahibi degilim kullanamiyorum

Fiber in kendi sistemi için ayrıca cihaz mı takılı ? Yoksa linksys ile de oluyor muydu ?

Bu arada uygun fiyata verebilirim dediğiniz linksys voip cihazının modelini ve fiyatını pm atabilir misiniz ?

• quote:

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

pm

sistemin çalışma şeklini kısaca anlatabilir misin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.